top news

Interviews

MAZELLA & PALMER-ZGAT ACADEMY: ΣΕ ΕΝΑ ΜΟΝΑΔΙΚΟ HAIR SHOW

Πέμπτη, 07 Ιανουάριος 2016 09:57

To Lemon Poppy Seed οργάνωσε ένα conceptual show με θέμα το Φουτουρισμό, το κίνημα των Ιταλών καλλιτεχνών στις αρχές του 20ού αιώνα. Το κίνημα αυτό είχε να κάνει με τον κυβισμό και το μοντερνισμό σε όλες τους τις μορφές. Οι Mazella & Palmer (UK) και οι ZGAT (CRO) ήταν οι δύο ομάδες που έδωσαν τη δικιά τους εκδοχή του κινήματος.


Της Άννας Ανδρεώλα
 
 
ΜΑΖΕLLA & PALMER
Ποια συμβουλή θα δίνατε στις γυναίκες για την περιποίηση των μαλλιών τους;
Μ&Ρ: Η ποιότητα των μαλλιών είναι σημαντική για όλους τους πελάτες: άνδρες, γυναίκες, μοντέλα. Δυστυχώς, ο κόσμος πιστεύει ότι έχουμε το μαγικό ραβδάκι και μπορούμε να κάνουμε χαβιάρι τη…γατοτροφή, όπως λέει κι ένας καλός φίλος. Αν τα μαλλιά είναι κατεστραμμένα από τον ήλιο, το πιστολάκι και τις υπόλοιπες εργασίες κομμωτηρίου, είναι σημαντικό να χρησιμοποιούν τα σωστά σαμπουάν και μαλακτικά. Η καλή ποιότητα των ειδών περιποίησης είναι σημαντική.
 
Ποια είναι τα μελλοντικά σας σχέδια;
Σκοπεύουμε να μεγαλώσουμε την ομάδα μας, δημιουργώντας εξαιρετικούς δασκάλους κομμωτικής. Αυτή τη στιγμή τούς εκπαιδεύουμε στο μέσο ενός εντατικού προγράμματος εκμάθησης. Ξεκινήσαμε με ένα τμήμα για αρχάριους, που διαρκεί τέσσερις μήνες, το οποίο όταν ολοκληρωθεί, θα δώσουν εξετάσεις. Αν επιτύχουν, θα μπορούν πλέον να κουρεύουν πελάτες στο κομμωτήριο. Στη συνέχεια θα παρακολουθήσουν εξειδικευμένα σεμινάρια και όποτε ολοκληρώνεται ο κάθε κύκλος, θα δίνουν εξετάσεις. Εφόσον περάσουν όλα τα επίπεδα, θα γίνουν και οι ίδιοι δάσκαλοι κομμωτικής. Αυτός είναι ο τομέας που εστιάζουμε αυτή την εποχή, καθώς θέλουμε να δημιουργήσουμε τους καλύτερους εκπαιδευτές στον κόσμο.
 
Τι είναι αυτό που σας εμπνέει;
Έμπνευσή μας είναι η ομάδα: να βλέπουμε να αναπτύσσονται και να δημιουργούνται νέοι τρόποι σκέψης μέσω και μιας φρέσκιας ματιάς.
 
Θα μας πείτε ποιο είναι το αγαπημένο σας προϊόν περιποίησης μαλλιών;
Στους Mazella & Palmer είμαστε τυχεροί που δουλεύουμε με κάποιες από τις καλύτερες μάρκες του κόσμου. Κάθε μάρκα έχει τα δικά της κορυφαία προϊόντα που αγαπάμε. Μας αρέσει κυρίως να δουλεύουμε με προϊόντα που δίνουν λάμψη και κίνηση.
 
Η Ελλάδα αποτελεί έναν από τους πιστούς σας πελάτες. Πώς βλέπετε τις Ελληνίδες και τους Έλληνες κομμωτές;
Καθώς ταξιδεύουμε από χώρα σε χώρα πάνω από δύο φορές την εβδομάδα, γνωρίζουμε ανθρώπους από διαφορετικές κουλτούρες και περιβάλλοντα. Το επίπεδο παγκοσμίως είναι πολύ υψηλό κι εδώ στην Ελλάδα έχετε κομμωτές υψηλού επιπέδου. Όμως και οι υπόλοιποι κομμωτές τού 9 με 5 έχουν τον δικό του χώρο. Σε ό,τι αφορά τον κόσμο στην Ελλάδα, βρίσκουμε τους Έλληνες ζεστούς, φιλικούς και ευγενικούς. Για μας είναι πάντα χαρά να ερχόμαστε και να βλέπουμε τους φίλους μας.
 
ZGAT ACADEMY
Ποια κουρέματα είναι δημοφιλή στην Κροατία;
ZGAT: Στην Κροατία ο κόσμος είναι πολύ ανοιχτός σε ό,τι αφορά τα μαλλιά του. Άνδρες και γυναίκες θέλουν να τονίζουν την προσωπικότητά τους. Τα κουρέματα που μας ζητούν αυτή την εποχή στο κομμωτήριο ZGAT, το οποίο βρίσκεται στο Ζάγκρεμπ, είναι δυνατά καρέ, είτε είναι ασύμμετρα είτε συμμετρικά.
 
Ποια συμβουλή θα θέλατε να δώσετε στις γυναίκες για τα μαλλιά τους;
Να είστε ευγενικές με τα μαλλιά σας. Να χρησιμοποιείτε επαγγελματικά προϊόντα και πάντα να συμβουλεύεστε τον κομμωτή σας, για να σας προτείνει εκείνος ποια θα χρησιμοποιείτε. Δεχτείτε τα μαλλιά σας έτσι όπως είναι. Το συνεχές ίσιωμα ή κατσάρωμα θα τα καταστρέψει - όσο καλή φόρμα κι αν έχετε, δεν θα δείχνουν εντάξει. Σε ό,τι αφορά τη φόρμα που ο κομμωτής έδωσε στα μαλλιά σας, για να δείχνουν καλά, θα πρέπει να έχουν σωστή ενυδάτωση. Για το λόγο αυτό, να τα βάφετε μόνο στα κομμωτήρια με επαγγελματικά προϊόντα.
 
Ποια είναι τα μελλοντικά σας σχέδια;
Η ακαδημία ZGAT είναι μια νέα εταιρεία που εμπεριέχει δύο brands: το κομμωτήριο ZGAT και την ακαδημία ZGAT. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που τα πράγματα εξελίσσονται μ’ αυτό τον τρόπο για μας. Στα σχέδιά μας περιλαμβάνεται η ανάπτυξη του κομμωτηρίου και της ακαδημίας. Και τα δύο βρίσκονται ακόμα στον ίδιο χώρο, καθώς όμως μεγαλώνει η ομάδα του κομμωτηρίου και της ακαδημίας, σκεφτόμαστε να τα χωρίσουμε. Η καινούργια μας κολεξιόν θα είναι έτοιμη σε ένα μήνα περίπου και θέλουμε να την παρουσιάσουμε εντός και εκτός της ακαδημίας.
 
Τι αποτελεί πηγή έμπνευσης για σας;
Η έμπνευση βρίσκεται παντού. Αντλούμε την έμπνευσή μας από τη δουλειά επιτυχημένων κομμωτών. Πάντα κοιτάμε όλα όσα συμβαίνουν στη σκηνή της κομμωτικής, στη μόδα κτλ. Πρέπει όμως να τονίσουμε ότι η μεγαλύτερη έμπνευση προέρχεται από τα πράγματα που μας περιβάλλουν σε καθημερινή βάση και από την ομάδα του ZGAT.
 
Ποιο προϊόν περιποίησης είναι το αγαπημένο σας;
Προτιμάμε ελαφριά προϊόντα, που βοηθούν στον έλεγχο των μαλλιών και παράλληλα τα διατηρούν όσο γίνεται πιο φυσικά και ελαστικά.
 
Πώς σας φαίνονται οι Έλληνες κομμωτές και οι Ελληνίδες; Ξέρουμε ότι η Ελλάδα αποτελεί έναν από τους πιστούς σας πελάτες.
Πιστεύουμε ότι οι Έλληνες είναι πολύ φιλικοί και παθιασμένοι. Υπάρχει μια μεγάλη ομοιότητα ανάμεσα στους Έλληνες και τους Κροάτες. Οι Έλληνες κομμωτές αγαπούν με πάθος τη δουλειά τους και είμαστε χαρούμενοι που είμαστε φίλοι τους.

Related items

 • CURLS ONLY, EDUCATION 07 Ιανουάριος 2016

  Το Lemon Poppy Seed Training Services, αντιλαμβανόμενο την αδυναμία των κομμωτών να ανταποκριθεί στο χειρισμό των φυσικών κυματιστών και σγουρών μαλλιών, διοργάνωσε ένα 3ήμερο σεμινάριο με καλεσμένο τον Uwe Breuer της Βρετανικής εταιρείας εκπαίδευσης UB Education. Το σεμινάριο έλαβε χώρα στις 6,7,8/5/2018 στο χώρο του Lemon Poppy Seed.

 • CREATIVE COURSE, LEMON POPPY SEED KAI ZGAT ACADEMY 07 Ιανουάριος 2016

  Tο Lemon Poppy Seed Training Services, σε συνεργασία με την @ZGAT Academy, διοργάνωσε στις 22 και 23 Απριλίου 2018, ένα σεμινάριο 2 ημερών με θέμα το γυναικείο κούρεμα ακριβείας. Εισηγητές του σεμιναρίου ήταν o Mario Mesaric και η Ivana Spicer.

 • ΕVENT EKΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΑΠΟ ΤO LEMON POPPY SEED 07 Ιανουάριος 2016

  Το Lemon Poppy Seedοργανώνει ένα event εκπαίδευσης γύρω από το ανδρικό κούρεμα. Το όνομα Comboεπιλέχθηκε για τον τίτλο λόγω του τελικού αποτελέσματος που βγαίνει από τον συνδυασμό διαφορετικών αλλά ομοιογενών συστατικών.

 • ΕVENT EKΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΑΠΟ ΤO LEMON POPPY SEED 07 Ιανουάριος 2016

  Tο Lemon Poppy Seed οργανώνει ένα event εκπαίδευσης γύρω από το ανδρικό κούρεμα. Το όνομα Combo επιλέχθηκε για τον τίτλο λόγω του τελικού αποτελέσματος που βγαίνει από τον συνδυασμό  διαφορετικών αλλά ομοιογενών συστατικών.

Copyright © 2012 | All rights reserved • PAPALIOS KONSTANTINOS & CO - DIRECTION BUSINESS NETWORK | email:info@esteticahellas.gr login | Powered by coolshop

popup - Wisepops - script

cookies - GR