top news

Interviews

ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ, Ο ΕΜΠΝΕΥΣΤΗΣ ΤΗΣ ΚΥΑΝΑ

Τρίτη, 23 Μάιος 2017 10:02

H KYANA αποτελεί μια από τις πλέον αναπτυσσόμενες εταιρείες στο ελληνικό επιχειρείν με καλπάζουσα ανάπτυξη και έμφαση στην καινοτομία. Ο Γιάννης Βασιλειάδης, ιδρυτής και πρόεδρος της KYANA Hellas, μίλησε στο Εstetica Hellas για τη φιλοσοφία του brand.


 
Της Άννας Ανδρεώλα
 
H KYANA ιδρύθηκε το 2006, όταν πέντε στελέχη από το χώρο του κομμωτηρίου αποφάσισαν να αποτολμήσουν ένα νέο επιχειρηματικό εγχείρημα με επιτυχία.
 
Η ΚYANA έχει δημιουργήσει τη δική της δυναμική πορεία στο χώρο της κομμωτικής τέχνης. Μιλήστε μας για τη φιλοσοφία σας και ποιο θεωρείτε ανταγωνιστικό σας πλεονέκτημα.
 
Η ΚΥΑΝΑ ιδρύθηκε το 2006, με στόχο όχι μόνο την ανάπτυξη προϊόντων που θα κάλυπταν τις ανάγκες των επαγγελματιών κομμωτών, αλλά και τη συνεχή τους επιμόρφωση και εξέλιξη βάσει των τάσεων της μόδας. Η έμπνευση για δημιουργία, η κοινή πορεία με τους συνεργάτες (πελάτες) μας, η συνεχής επιμόρφωση και εκπαίδευσή τους, ο ενθουσιασμός και η δημιουργία, η φαντασία και οι λύσεις στα χέρια των κομμωτών, ενώ παράλληλα η ικανοποίηση των εργαζομένων και η κοινωνική συνεισφορά συνθέτουν τη φιλοσοφία μας. Μέσω της στρατηγικής διαφοροποίησης  η ΚΥΑΝΑ δημιούργησε αξία, αποκτώντας το ανταγωνιστικό της πλεονέκτημα, παρέχοντας δηλαδή υψηλού επιπέδου προϊόντα με έμφαση στην ποιότητα, την καινοτομία και το υψηλό επίπεδο παρεχόμενων υπηρεσιών.
 
Ένα από τα ισχυρά σας στοιχεία είναι η εξαγωγική δράση των προϊόντων της ΚYANA. Πρόσφατα βρεθήκατε και στην Ιαπωνία, μιλήστε μας σχετικά.
 
Η εξωστρέφεια ήταν ευθύς εξ αρχής ο προσανατολισμός της ΚΥΑΝΑ και η υψηλή ποιότητα προϊόντων και υπηρεσιών είναι τα βασικά όπλα στη φαρέτρα της εταιρείας στο εξωτερικό. Οι εξαγωγές συνεπάγονται σκληρή δουλειά και ένα βήμα μπροστά από τις εξελίξεις, γι’ αυτό φέτος η εταιρεία αποφάσισε να συμμετάσχει στη Διεθνή  Έκθεση Καλλυντικών COSME Tokyo. Η εμπειρία αυτή για τη μετέπειτα εξέλιξη της εταιρείας ήταν σημαντική, ενώ η γνώση που αποκομίσαμε ήταν πλούσια και χρήσιμη. Οι Ιάπωνες είναι ένας διαφορετικός κόσμος, ένας λαός που σέβεται απόλυτα, ενώ άλλες αρετές του είναι η ταπεινότητα, η διακριτικότητα, η ευγένεια, η σοβαρότητα, χαρακτηριστικά που προέρχονται από την παιδεία τους και με κάνουν να τους θαυμάζω. Πραγματικά, σε μια τέτοια κοινωνία αξίζει να ζεις, να δραστηριοποιείσαι και να επιχειρείς χωρίς άγχος και ρίσκο, παίρνοντας πίσω αυτό που επενδύεις και σου αξίζει.
 
Έχετε επενδύσει σημαντικά στην καινοτομία. Πιστεύετε ότι αυτή η στρατηγική έχει αποδώσει; Τι δείχνουν τα στοιχεία;
 
Η καινοτομία βασίζεται στη γνώση και δεν καθορίζει μόνο την επιτυχία μιας εταιρείας αλλά και τη διάρκεια ζωής της. Σε ένα περιβάλλον υψηλής αβεβαιότητας, η ΚΥΑΝΑ επενδύει συνεχώς σε καινοτομίες του marketing, που συνεπάγονται κυρίως αλλαγές στην εμφάνιση του προϊόντος και στην προώθηση. Η στρατηγική φαίνεται ότι αποδίδει για την εταιρεία μας, καθώς έχουν αναπτυχθεί οι υφιστάμενες αγορές και έχουν ανοιχτεί νέες, κυρίως όσον αφορά το εξωτερικό.
 
Διαβάστε αναλυτικά στο Estetica που κυκλοφορεί.

Related items

 • ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΚYANA ΣΤΗΝ COSMOPROF ASIA 23 Μάιος 2017

  Oλοκληρώθηκε με επιτυχία, η παρουσία της ελληνικής εταιρείας Επαγγελματικών Προϊόντων Κομμωτηρίου, ΚΥΑΝΑ, στην Cosmoprof Asia 2018, μια από τις μεγαλύτερες εκθέσεις επαγγελματικών προϊόντων ομορφιάς και καλλυντικών, που πραγματοποιήθηκε στο Χονγκ Κονγκ από τις 14 ως τις 16 Νοεμβρίου 2018.

 • COLOR AND STYLE AΠΟ ΤΗΝ ΚΥΑΝΑ 23 Μάιος 2017

   

  Η εταιρεία ΚΥΑΝΑ, πιστή στην φιλοσοφία της για συνεχή εκπαίδευση και εξέλιξη των συνεργατών της, έχει δημιουργήσει μια δομή υποστήριξης μέσω επιμορφωτικών σεμιναρίων, ώστε να είναι αρωγός στην εξέλιξη της τέχνης τους.

 • Η ΚΥΑΝΑ ΜΕΓΑΛΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ ΣΤΟ «20ό ΓΑΒΟΥΣΤΗΜΑ» ΤΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΞΕΝΩΝ ΚΑΠΠΑΔΟΚΙΑΣ 23 Μάιος 2017

  Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Παγκόσμιο Αντάμωμα Καππαδοκών, «το 20ό Γαβούστημα», στις 24 και 25 Αυγούστου, για πρώτη φορά στην πόλη της Θεσσαλονίκης, στο στρατόπεδο Παύλου Μελά.

 • ΝΕΑ ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΗ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΗ ΣΕΙΡΑ LIFEBOX 23 Μάιος 2017

  Η νέα θεραπευτική σειρά LifeBox της Κyana, μόλις ανανεώθηκε και κυκλοφόρησε στην αγορά.

Copyright © 2012 | All rights reserved • PAPALIOS KONSTANTINOS & CO - DIRECTION BUSINESS NETWORK | email:info@esteticahellas.gr login | Powered by coolshop

popup - Wisepops - script

cookies - GR