top news

Interviews

Η εκπαίδευση αρχίζει από V (Vang)

Τετάρτη, 29 Απρίλιος 2015 10:05

 

Ο Βασίλης Νιανιούρης είναι ιδανικός «ξεναγός» στο χώρο της κομμωτικής εκπαίδευσης. Η αγάπη του για την κομμωτική βρίσκεται στο DNA του

 

Με αφορμή τις νέες κτιριακές εγκαταστάσεις υπερσύγχρονων προδιαγραφών στο Αιγάλεω σε ένα αυτόνομο διώροφο κτίριο το οποίο στεγάζει τα γραφεία διοίκησης και το άρτια εξοπλισμένο εκπαιδευτικό κέντρο, o Bασίλης  Νιανιούρης πρόεδρος Δ.Σ. της Vang μίλησε στο Estetica για την πορεία του, για το επίπεδο των κομμωτών στην Ελλάδα σήμερα, ενώ αποκάλυψε τη συνταγή της δικής του επαγγελματικής επιτυχίας.


H Σχολή Vang έχει δημιουργήσει τη δική της δυναμική πορεία στο χώρο. Μιλήστε μας για τη φιλοσοφία σας και ποιο θεωρείτε ότι είναι το ανταγωνιστικό σας πλεονέκτημα;

H φιλοσοφία μας στηρίζεται σε ξεκάθαρη και απόλυτα κατανοητή στρατηγική, που ενστερνίζονται οι άνθρωποι της Vang, έχοντας τις ίδιες προτεραιότητες και κοινή κατεύθυνση. Έχουμε όραμα, επιχειρηματική προσέγγιση και θέτουμε διαρκώς καινούργιους στόχους. Εστιάζουμε στην υπηρεσία και αυτό είναι που εγγυάται την επιτυχία του αποτελέσματος. Για εμάς δεν υπάρχουν πελάτες, αλλά συνοδοιπόροι με τις ίδιες σκέψεις. Ο επαγγελματισμός, η ποιότητα, η προσωπική επαφή και η συνεχής ενημέρωση αποτελούν βασικές προτεραιότητες της Vang.


Πέρα από τις collection που παρουσιάζετε, διαθέτετε δυναμική παρουσίαση σε shows τα οποία διοργανώνετε με μεγάλη συχνότητα. Τι σας οδήγησε σ’ αυτή την επιλογή;

H Vang είναι το κέντρο εκπαίδευσης κομμωτών στην Ελλάδα που λανσάρει μόδα και προωθεί τις δικές της τάσεις. Οι συνεργάτες μας αναλαμβάνουν τις πιο φαντασμαγορικές κομμωτικές επιδείξεις, μεγάλα Fashion Shows των πιο γνωστών σχεδιαστών και οι δουλειές τους φιλοξενούνται στα πιο δημοφιλή κομμωτικά περιοδικά. Στα παραπάνω events στόχος είναι να παρουσιαστούν οι καινούργιες προτάσεις της Vang, οι οποίες καλύπτουν τις επιθυμίες και των πιο απαιτητικών. Είμαστε πάντα εναρμονισμένοι με την παγκόσμια μόδα, γι’ αυτό οι εκδηλώσεις μας έχουν πάντα να προσφέρουν κάτι καινούργιο, και είναι ένα βήμα μπροστά. Τι μηνύματα θα θέλατε να δώσετε στα νέα παιδιά που θέλουν να ασχοληθούν με το χώρο της κομμωτικής; Είναι καλό να αναλογιστούμε σε αυτό το σημείο τα δικά μας όνειρα και φιλοδοξίες όταν ξεκινούσαμε. Οι νέοι μοιάζουν με σφουγγάρια, γι’ αυτό εμείς οφείλουμε να τους προσφέρουμε απλόχερα τη γνώση. Πρέπει να δουλέψουν σκληρά για την επίτευξη του προσωπικού τους στόχου και να εστιάσουν στη δημιουργία σχέσεων εμπιστοσύνης και αλληλοϋποστήριξης με τους πελάτες και τους συνεργάτες τους.


Πώς κρίνετε το επίπεδο των κομμωτών στην Ελλάδα;

Οι κομμωτές σήμερα παρακολουθούν τα παγκόσμια νέα, είναι πληροφορημένοι μέσω του διαδικτύου και κάνουν επαγγελματικά ταξίδια. Ωστόσο, η ενημέρωσή τους πρέπει να είναι συνεχής και η εκπαίδευση να καλύπτει όλους τους τομείς της κομμωτικής. Το δυναμικό στην Ελλάδα είναι γεμάτο από ταλαντούχους και πολλά υποσχόμενους νέους. Η μέση Ελληνίδα επίσης είναι ενημερωμένη γι’αυτά που συμβαίνουν στο χώρο της μόδας, προσέχει τον εαυτό της και ξέρει τι ζητάει. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα ο πήχης να ανεβαίνει συνεχώς.


Πόσο σημαντική είναι η μετεκπαίδευση του κομμωτή;

Η μετεκπαίδευση είναι πολύ σημαντική για τον κομμωτή γιατί είναι ο μοναδικός τρόπος για να συμβαδίσει με τις προκλήσεις της εποχής. Η μετεκπαίδευση οφείλει να προσφέρει στον ενδιαφερόμενο βαθιά γνώση της κομμωτικής τέχνης, εξειδικευμένη στην κομμωτική καινοτομία και γενικότερα μια ολοκληρωμένη υποστήριξη για τη δημιουργία τζίρου στο κάθε κομμωτήριο. Όλα αυτά τα στοιχεία τα γνωρίζει πολύ καλά η Vang. Η άψογη ποιότητα εξυπηρέτησής μας και το ανεβασμένο επίπεδο σπουδών και υπηρεσιών αποτελούν εγγυήσεις για τους εκπαιδευόμενους. Παρέχουμε το κατάλληλο περιβάλλον, τις κατάλληλες τεχνικές και προσωπικό που κάνουν τον κάθε συμμετέχοντα στην εκπαίδευση ξεχωριστό. Η εμπειρία και η ισχυρή μεταδοτικότητα των στελεχών της Vang συμβάλλει στην άριστη απόδοση, γι’ αυτό και κάθε χρόνο όλο και περισσότεροι κομμωτές, όπως και μεγάλες αλυσίδες κομμωτηρίων, μας εμπιστεύονται για την επιμόρφωσή τους.

 

Κλείνοντας, μιλήστε μας για τις συνεργασίες που έχουν συμβάλλει στην επιτυχία σας.

Οι συνεργασίες που έχει κάνει η Vang είναι πολλές, με πολλαπλούς στόχους και όλες ανεξαιρέτως έχουν συμβάλλει στην επιτυχία της. Έχουμε εκπληρώσει συμφωνίες με εταιρείες κομμωτικών προϊόντων, με αλυσίδες κομμωτηρίων, επαγγελματίες της μόδας, όπως και με φορείς «ιδιαίτερης κοινωνικής ευαισθησίας». Μια από τις σημαντικότερες συνεργασίες είναι αυτή με την παγκόσμιας εμβέλειας εταιρεία Schwarzkopf - Rilken, η οποία διήρκεσε 11 συναπτά έτη. Η Vang και η Schwarzkopf εδραιώθηκαν στην Ελλάδα την ίδια χρονική στιγμή. Μοιράστηκαν το πάθος για την κομμωτική και οραματίστηκαν την εξέλιξή της. Δημιουργήθηκε μια σχέση καθαρότητας, εμπιστοσύνης και αλληλοϋποστήριξης μεταξύ των δύο εταιρειών. Η Vang από τη μια πλευρά βρήκε δίοδο επικοινωνίας με τους κομμωτές μέσω των Shows της Schwarzkopf. Μην ξεχνάτε ότι την ίδια περίοδο η Vang πρότεινε για πρώτη φορά στην Ελλάδα τη δημιουργία της μετεκπαίδευσης για όλο το φάσμα της κομμωτικής. Η Schwarzkopf - Rilken, αντίστοιχα, διέθετε στο δυναμικό της την πλέον οργανωμένη και ενημερωμένη ομάδα εκπαίδευσης την Vang, ένα σαφώς ανταγωνιστικό πλεονέκτημα για την αγορά. Τέλος, στη διαδρομή των χρόνων, η Vang δε σταμάτησε ποτέ την αναζήτηση νέων καναλιών επαφής με το κομμωτικό κοινό.

 

Related items

  • COLLECTION SHOW AΠΟ ΤΟΥΣ TONI&GUY 29 Απρίλιος 2015

     

    Στις 7 Απριλίου στο Μιλάνο, πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση της Collection Toni & Guy.

  • COLLECTION RETROSPECTIVE BY TIGI 29 Απρίλιος 2015

    Μια αναδρομική εμφάνιση του χτενίσματος εμπνευσμένη από τη δεκαετία του 70’ και του 90’ είναι η νέα συλλογή της ΤIGI. Ο Anthony Mascolo απεικονίζεται στις σημαντικές δημιουργίες του.

  • CREATIVE HAIR SHOW BY VANG 29 Απρίλιος 2015

    Η VANG βρέθηκε στο Συνεδριακό Κέντρο Πατρών μετά από πρόσκληση του Σωματείου Κομμωτών Πατρών, όπου ανέλαβε το closing show του 3ου Περιφερειακού Φεστιβάλ Κομμωτικής Τέχνης.

  • H VANG ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΗΣ ΠΟΡΕΙΑΣ 29 Απρίλιος 2015

    Ο Βασίλης Νιανιούρης, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της VANG Α.Ε, αν μη τι άλλο, είναι γεννημένος γι’ αυτό που έχει δημιουργήσει. Αγαπάει την κομμωτική τέχνη και τον κομμωτή, γι’ αυτό και μοιράζεται μαζί τους το ταλέντο που του έχει δοθεί απλόχερα. Φέτος, η Vang γιορτάζει τα 20 χρόνια επαγγελματικής επιτυχίας και μοιράζεται μαζί μας το «μυστικό» της επιτυχίας του.

Copyright © 2012 | All rights reserved • PAPALIOS KONSTANTINOS & CO - DIRECTION BUSINESS NETWORK | email:info@esteticahellas.gr login | Powered by coolshop

popup - Wisepops - script

cookies - GR