top news

Interviews

ΘΑΝΟΣ ΖΑΪΜΗΣ:ΤΗΙΝΚ POSITIVE

Σάββατο, 29 Αύγουστος 2015 18:47

Η µακρόχρονη εµπειρία και η βαθιά του γνώση καθιστούν τον Θάνο Ζαΐµη ένα από τα πλέον αναγνωρισµένα ταλέντα στο χώρο της ελληνικής κοµµωτικής.

 


Ξεχωρίζει για την αφοσίωση στο αντικείµενό του, κάτι που θέλει να µεταλαµπαδεύσει στους µαθητές του.

Σε συνέντευξη που παραχωρεί αποκλειστικά στο περιοδικό Estetica Ηellas, ο Θάνος μιλάει για τις μοναδικές εμπειρίες που αποκομίζει από την ενασχόλησή του με την κομμωτική, για τις συνεργασίες του, που συνεχώς διευρύνονται, και την ακαδημία Prestige Telis Kikeris, στην οποία έχει πρωταγωνιστικό ρόλο. Και αυτό που επιχειρεί να μεταδώσει σαν αρχή στους «μαθητές» του, είναι ο τρόπος με τον οποίο οφείλουν να αναδεικνύουν, μέσα από τη δουλειά τους, την αυθεντικότητα και το γνήσιο ελληνικό ταμπεραμέντο. Είναι ευγνώμων, όπως ο ίδιος μας είπε, στην οικογένεια Κίκερη, που από την αρχή της γνωριμίας τους αντιλήφθηκαν το πηγαίο ταλέντο του.

Πώς και πότε πήρατε την απόφαση να ασχοληθείτε με το χώρο της κομμωτικής;

Με την κομμωτική ασχολούμαι από πολύ νεαρή ηλικία, μετά από παρότρυνση ενός πολύ καλού μου φίλου, όπως συνήθως συμβαίνει σε τέτοιες περιπτώσεις. Η κομμωτική είναι ένας χώρος που με τράβηξε από την πρώτη στιγμή γιατί μου έδωσε τη δυνατότητα να εκφράσω τη δημιουργικότητά μου, να συναναστραφώ με κόσμο και, τέλος, είναι γεγονός ότι μέσα από αυτήν την τέχνη κάνεις τους ανθρώπους να αισθάνονται πιο όμορφοι.

Είστε από τους λίγους hairstylists που παραδίδουν σεμινάρια και εκτός Ελλάδας. Ποιες είναι οι εντυπώσεις σας από αυτή τη διαδικασία;

Ανέκαθεν πίστευα ότι το επίπεδο των Ελλήνων κομμωτών είναι πολύ υψηλό, γιατί είμαστε ένας λαός ο οποίος έχει πολύ ωραία αισθητική και γούστο. Ασχολούμαι με το χώρο της μόδας κάνοντας shows εδώ και πολλά χρόνια για τις μεγαλύτερες εταιρείες του χώρου και τα ταξίδια στο εξωτερικό έχουν ιδιαίτερη σημασία γιατί είναι πάντα μια «πρόκληση» να έρχεσαι σε επαφή με συναδέλφους διαφορετικής κουλτούρας, αλλά και πολύ μεγάλη τιμή γιατί διαφημίζουμε την Ελλάδα.

Ποιο είναι σήμερα το επίπεδο των νέων που ασχολούνται με το χώρο της κομμωτικής;

Βασικός μας στόχος είναι να μεταλαμπαδεύουμε γνώσεις και να δημιουργούμε ανθρώπους με φαντασία και όρεξη για δημιουργία. Σήμερα τα νέα παιδιά που ασχολούνται με το χώρο είναι σαφώς πιο συνειδητοποιημένα. Αυτό που είναι πραγματικά απαραίτητο είναι η συνεχής γνώση, γιατί η κομμωτική είναι μια τέχνη που συνεχώς εξελίσσεται και η εκπαίδευση δεν έχει όρια… Η συνεργασία μου με τον Λευτέρη Κίκερη και την υπόλοιπη ομάδα, στην ακαδημία Prestige, αποτελεί καθημερινή πηγή έμπνευσης.

Ποιο είναι το motto σου;

Help yourself, and heaven will help.

Related items

 • Η ΕΛΛΗ ΤΣΑΝΤΑΡΛΙΩΤΗ ΚΑΙ ELISABETH LASHES ΜΕ ΝΕΟΥΣ ΚΥΚΛΟΥΣ ΣΕΜΙΝΑΡΙΩΝ! 29 Αύγουστος 2015

  Το φθινόπωρο ξεκινά δυναμικά για την Έλλη Τσανταρλιώτη, Make Up Artist, Elisabeth EyeLash Extension System Founder και την ομάδα της, διοργανώνοντας νέα ειδικά σεμινάρια εκπαίδευσης σχετικά με τα extension βλεφαρίδων σε όλη την Ελλάδα.

 • Τ.ΑΛΩΝΙΣΤΙΩΤΗΣ, ΕΜΠΝΕΥΣΗ ΚΑΙ ΜΕΡΑΚΙ 29 Αύγουστος 2015

  Ο Τάσος Αλωνιστιώτης, ένας από τους πιο καταξιωμένους Έλληνες κομμωτές, χάραξε μια μοναδική πορεία, που τον έχει φέρει στην ελίτ του τομέα του. Ας ταξιδέψουμε στο χρόνο μέσα από τη συναρπαστική ιστορία του.

 • H νέα εκπομπή κομμωτικής του SBC για το facebook 29 Αύγουστος 2015
  Στο επεισόδιο παρουσιάστηκε το μάρκετινγκ στα σύγχρονα κομμωτήρια. Ο σύμβουλος μάρκετινγκ Θέμης Σαρανταένας μιλήσε για τις μεθόδους προσωποποίησης των υπηρεσίων αλλά και για τα tips εξυπηρέτησης πελατών.
 • Hair show από την Palco Professional 29 Αύγουστος 2015

   Στα πλαίσια της νέας της σειράς στα χρώματα μαλλιών για την άνοιξη – καλοκαίρι 2015 η Paclo Professional παρουσίασε τo hair lab PALCO SUNSHINE COLORS τη Κυριακή 10 Μαϊου 2015 και ώρα 12:00 στο ξενοδοχείο Παλίρροια στη Χαλκίδα!

Copyright © 2012 | All rights reserved • PAPALIOS KONSTANTINOS & CO - DIRECTION BUSINESS NETWORK | email:info@esteticahellas.gr login | Powered by coolshop

popup - Wisepops - script

cookies - GR