top news

NEWS

NIOXIN: H AΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΑΡΑΙΩΣΗ

Δευτέρα, 28 Δεκέμβριος 2015 13:47

Το Νioxin προσφέρει μια ολοκληρωμένη, εξατομικευμένη, 3D λύση για την αραίωση των μαλλιών. Με 25 χρόνια πετυχημένης παρουσίας, λανσάρει πλέον και προϊόντα styling.


 
Οι καινοτόμοι τεχνολογίες του Nioxin προσφέρουν πραγματικές λύσεις στην αραίωση των μαλλιών και αξιοποιούν όσο το δυνατόν περισσότερο τα φυσικά σας μαλλιά, προκαλώντας επανάσταση στον κλάδο των προϊόντων περιποίησης των μαλλιών και προσφέροντας ελπίδα και αυτοπεποίθηση σε άνδρες και γυναίκες σε όλο τον κόσμο. Οι επιστημονικές
πρόοδοι στον τομέα της αραίωσης των μαλλιών μάς επιτρέπουν να είμαστε αισιόδοξοι. Πάνω από το 70% των καταναλωτών που χρησιμοποίησαν Nioxin παρατήρησαν πιο υγιή και πιο πυκνά στην όψη μαλλιά σε μόλις τέσσερις εβδομάδες. Το Nioxin προσφέρει ένα ολοκληρωμένο σύστημα αντιμετώπισης της αραίωσης των μαλλιών και είναι το Νο1 στις ΗΠΑ προτεινόμενο από κομμωτές προϊόν κατά της αραίωσης των μαλλιών που οφείλεται σε αδύναμα μαλλιά.
 
5 ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ
Οι θεραπείες Nioxin ξεκινούν με ένα θεραπευτικό μασάζ, το οποίο αυξάνει την κυκλοφορία του αίματος, ούτως ώστε κάθε τριχοθυλάκιο να μπορεί να λαμβάνει περισσότερα θρεπτικά συστατικά - με αυτόν τον τρόπο ενδυναμώνεται η ρίζα και μεγιστοποιείται η δυναμική ανάπτυξη των μαλλιών σας. Οι 5 θεραπείες Nioxin είναι:


1. ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΔΕΡΜΑΤΟΣ ΚΕΦΑΛΗΣ: Η Derma Renew Therapy αποτελεί μια θεραπεία απολέπισης στο δέρμα της κεφαλής. Με τη βοήθεια του προϊόντος Scalp Renew, απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα και το περιττό σμήγμα, επιταχύνοντας την ανάπλαση του δέρματος της κεφαλής έως και 34%. Συστήνεται η Derma Renew μαζί με ένα θεραπευτικό μασάζ Nioxin κάθε 30-45 ημέρες, για να επιτευχθεί η τέλεια υποδομή για μια πιο πυκνή, πιο πλούσια όψη μαλλιών.


2. ΒΑΘIΑ ΑΝΑΔΟΜΗΣH ΜΑΛΛIΩΝ: Η Density Repair Therapy ενδυναμώνει το στέλεχος της τρίχας απέναντι στη φθορά και μειώνει το σπάσιμο. Μετά το θεραπευτικό μασάζ Nioxin ακολουθεί η εφαρμογή του προϊόντος Deep Repair Hair Masque. Παράγοντες εντατικής περιποίησης κάνουν τα μαλλιά λεία και ευκολοχτένιστα, χαρίζοντάς τους μια αίσθηση υγείας και βαθιάς αναδόμησης.


3. ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΑΣΙΜΟ: Η Density Protect Therapy συμβάλλει στη μείωση του σπασίματος των τριχών και στην αποκατάσταση μιας πυκνής και υγιούς όψης μαλλιών, με λάμψη και ανανεωμένη ζωντάνια. Η υπηρεσία αρχίζει με ένα θεραπευτικό μασάζ NIOXIN και συνεχίζεται χωρίς ξέβγαλμα με την εφαρμογή του προϊόντος Density Protection στο δέρμα της κεφαλής.


4. ΓΙΑ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΜΙΚΡΗΣ ΠΥΚΝΟΤΗΤΑΣ: Η Density Revive Therapy είναι σχεδιασμένη για περιοχές όπως το μπροστινό άκρο των μαλλιών που υποχωρεί ή το στεφάνι που παρουσιάζει αραίωση. Χάρη στο προϊόν Hair Booster περιποιείται τα μαλλιά και συμβάλλει στην προστασία του κεράτινου περιβλήματος από τη φθορά. Συμπεριλαμβάνει ένα θεραπευτικό μασάζ.


5. ΠΛΟΥΣΙΑ ΟΨΗ: Η Diameter Boost Therapy, χάρη στο καινοτομικό προϊόν Diaboost, αυξάνει άμεσα τη διάμετρο της κάθε τρίχας και την πυκνότητα των μαλλιών από τη ρίζα τόσο, ώστε δίνει την αίσθηση έως και 11.000 περισσότερων τριχών.

Related items

 • MONAΔΙΚΟ STYLING EVENT ΒΥ WELLA 28 Δεκέμβριος 2015

  Οι κορυφαίοι hair stylists Patrick Wilson και Leighanne Regan με σύμμαχό τους τα επαγγελματικά εργαλεία ghd και τα προϊόντα Styling EΙMI της Wella Professionals Greece μετέτρεψαν το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών στον απόλυτο place to be προορισμό!

 • EIMI, NEA ΠΡΟΪΟΝΤΑ STYLING 28 Δεκέμβριος 2015

  Η Wella Professionnals παρουσιάζει την τελευταία  προσθήκη στην οικογένεια EIMI, δύο νέα έλαια styling  τα Cocktail Me και Oil Spritz.

 • ΕΞΕΡΕΥΝΩΝΤΑΣ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΞΑΝΘΟ 28 Δεκέμβριος 2015

  H Σουζάνα Κεγγίτση αποφάσισε να ανακαλύψει την ξανθιά τελειότητα με την πολυαγαπημένη σειρά BLONDME, αλλά και να ταξιδέψει στο μαγευτικό styling κόσμο της OSIS+ Session Label, από τη Schwarzkopf Professional.

 • ΞΑΝΘΑ LOOKS ΜΕ STYLING ΕΙΜΙ 28 Δεκέμβριος 2015

  Το Glacial Blonde είναι από τα ξανθά looks με έντονο 'χαρακτήρα' και του αξίζει υψηλής ποιότητας styling! Τώρα μπορείτε να το αναδείξετε με τα προϊοντα ΕΙΜΙ! #SPEAKEIM από την Wella.

Copyright © 2012 | All rights reserved • PAPALIOS KONSTANTINOS & CO - DIRECTION BUSINESS NETWORK | email:info@esteticahellas.gr login | Powered by coolshop

popup - Wisepops - script

cookies - GR