top news

NEWS

Η L’OREAL ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΙΟ ΗΘΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ

Παρασκευή, 11 Μάρτιος 2016 11:58

Η L’Oréal ανακοίνωσε ότι αναγνωρίστηκε από το Ινστιτούτο Ethisphere, παγκόσμιο ηγέτη στον καθορισμό και την προώθηση των προτύπων ηθικών επιχειρηματικών πρακτικών, ως World’s Most Ethical Company® (μία από τις Πιο Ηθικές Εταιρείες Παγκοσμίως) για το 2016.


 
Ο τίτλος World’s Most Ethical Companies επιβραβεύει εταιρείες που ευθυγραμμίζουν τις αρχές με τη δράση, εργάζονται ακούραστα για να καθιστούν την εμπιστοσύνη μέρος του εταιρικού τους DNA και διαμορφώνουν έτσι τα μελλοντικά πρότυπα του κλάδου, υιοθετώντας από σήμερα τις βέλτιστες πρακτικές του αύριο. Η έβδομη επιβράβευση υπογραμμίζει τη δέσμευση της L’Oréal στα κορυφαία πρότυπα επιχειρηματικής δεοντολογίας.
 
Ο Jean-Paul Agon, Πρόεδρος και CEO, δήλωσε: "Θεωρούμε τιμή μας το γεγονός ότι λαμβάνουμε αυτή την αναγνώριση από το Ethisphere, θα αποτελεί πηγή υπερηφάνειας για όλους τους εργαζομένους της L’Oréal. Τα τελευταία 10 χρόνια, βλέπουμε ότι αυξάνονται οι προσδοκίες να συμπεριφέρονται ηθικά οι εταιρείες. Τα επόμενα 10 χρόνια πιστεύουμε ότι η ηθική δεν θα αποτελεί πια κάτι που είναι "καλό να έχεις", αλλά θεμελιώδη προϋπόθεση για την άδεια λειτουργίας οποιασδήποτε εταιρείας. Για τις εταιρείες που αναλαμβάνουν ηγετικό ρόλο σε αυτό τον τομέα, αυτό θα αποτελέσει ανταγωνιστικό πλεονέκτημα".
 
Ο Emmanuel Lulin, Αντιπρόεδρος και Γενικός Διευθυντής Δεοντολογίας, δήλωσε: "Αυτή η έβδομη αναγνώριση ενισχύει την πεποίθησή μας ότι μια εταιρεία που έχει τη σωστή κουλτούρα ακεραιότητας αξίζει πολύ περισσότερο. Οι τέσσερις Ηθικές Αρχές της L’Oréal - Ακεραιότητα, Σεβασμός, Θάρρος και Διαφάνεια - μας βοηθούν να λαμβάνουμε καλύτερες αποφάσεις και να ανταποκρινόμαστε στις ηθικές προκλήσεις του σήμερα και του αύριο. "
"Οι εταιρείες εμπιστεύονται το Ethisphere, για να βελτιώνει συνεχώς και να αξιολογεί τα πρότυπα επαγγελματικής συμπεριφοράς. Αυτές που αναλαμβάνουν ηγετικό ρόλο σε τομείς, όπως η συμμετοχή στα κοινά, η ακεραιότητα και η διαφάνεια, δημιουργούν περισσότερη αξία για τους επενδυτές, τις κοινωνίες, τους πελάτες και τους εργαζομένους τους, εδραιώνοντας έτσι ένα βιώσιμο επιχειρηματικό πλεονέκτημα", εξηγεί ο CEO του Ethisphere, Timothy Erblich. "Συγχαρητήρια σε όλους στη L’Oréal για την αναγνώριση ως μία από τις Πιο Ηθικές Εταιρείες Παγκοσμίως."
 
Η αξιολόγηση των Πιο Ηθικών Εταιρειών Παγκοσμίως βασίζεται στο πλαίσιο Ethics Quotient™ (EQ, Δείκτης Ηθικής) του Ινστιτούτου Ethisphere που αναπτύχθηκε μετά από πολυετή έρευνα και αξιολογήθηκε  και τελειοποιήθηκε από εξειδικευμένους συμβούλους. Το EQ αποτελεί ένα ποσοτικό μέσο που αξιολογεί την απόδοση μιας εταιρείας με αντικειμενικό, συνεπή και τυποποιημένο τρόπο. Οι πληροφορίες που συλλέγονται παρέχουν δειγματοληπτικά στοιχεία που βασίζονται σε καθοριστικά κριτήρια θεμελιωδών ικανοτήτων, αντί για πτυχές πού αφορούν εταιρική διακυβέρνηση, ρίσκο, αειφορία, συμμόρφωση και ηθικής.
 
Όλες οι εταιρείες που συμμετέχουν στη διαδικασία βαθμολογούνται σε πέντε κατηγορίες-κλειδιά: πρόγραμμα ηθικής και συμμόρφωσης (35%), εταιρική κοινωνική ευθύνη και υπευθυνότητα (20%), ηθική κουλτούρα (20%), διακυβέρνηση (15%) και ηγεσία, καινοτομία και φήμη (10%).

Related items

 • ΝΕΑ ΠΑΛΕΤΑ ΣΚΙΩΝ EYE GO WILD ΑΠΟ ΤΗΝ L’OREAL PARIS 11 Μάρτιος 2016

  H νέα mega παλέτα σκιών Eye go Wild από την L’Oreal Paris, αποτελεί ξεκάθαρα το must-have beauty item της σεζόν και εσύ δεν πρέπει να την χάσεις! 

 • ΛΑΜΨΗ ΚΑΙ ΘΡΕΨΗ 11 Μάρτιος 2016

  Ανακάλυψε τώρα τη Blondifier! Την επαγγελματική σειρά απόλυτης περιποίησης και προστασίας χρώματος για κάθε τύπο ξανθού. Η ολοκληρωμένη σειρά BLONDIFIER χαρίζει λάμψη, θρέψη και επανόρθωση στα μαλλιά, ενώ παράλληλα διατηρεί ζωντανό το ξανθό χρώμα, μέχρι την επόμενη επίσκεψη στο κομμωτήριο.

 • Η L’ORÉAL PARIS ΚΑΙ Ο ΟΙΚΟΣ KARL LAGERFELD ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ 11 Μάρτιος 2016

  Η L’Oréal Paris και ο οίκος KARL LAGERFELD είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν την αποκλειστική τους συνεργασία για το λανσάρισμα μιας μοναδικής συλλογής μακιγιάζ.

 • ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚΗ ΥΠΗΡΕΣΕΙΑ “STYLE MY HAIR PRO” 11 Μάρτιος 2016

  Η L’ Oréal Professionnel είναι η πρώτη μάρκα του κλάδου που  χρησιμοποιεί την πρωτοποριακή υπηρεσία 3D δοκιμής χρώματος  μαλλιών σε πραγματικό χρόνο με την εφαρμογή «Style My Hair PRO».

Copyright © 2012 | All rights reserved • PAPALIOS KONSTANTINOS & CO - DIRECTION BUSINESS NETWORK | email:info@esteticahellas.gr login | Powered by coolshop

popup - Wisepops - script

cookies - GR