top news

NEWS

THE REDKEN FOUNDATION

Παρασκευή, 16 Σεπτέμβριος 2016 11:30

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα, η REDKEN, η ηγέτιδα επαγγελματική μάρκα μαλλιών στην Αμερική, ενώνει επίσημα τις δυνάμεις της με το ποιοτικό ΙΕΚ PRAXIS σε μια αποκλειστική, αναγνωρισμένη συνεργασία, η οποία σκοπεύει να αλλάξει τα δεδομένα της εκπαίδευσης στον κομμωτικό κλάδο.


 
Σε ένα σύγχρονο, πολυτελή και άνετο χώρο, στο κέντρο της Αθήνας, επιμελημένο με την αισθητική και τις προδιαγραφές της REDKEN, θα πραγματοποιούνται τα εκπαιδευτικά σεμινάρια και τα τεχνικά μαθήματα του προγράμματος REDKEN FOUNDATION στο ΙΕΚ PRAXIS, καθώς και εταιρικές παρουσιάσεις της μάρκας σε σπουδαστές αλλά και επαγγελματίες.


 
Καλλιτεχνικός Διευθυντής και υπεύθυνος σπουδών του REDKEN FOUNDATION στον Τομέα Κομμωτικής, είναι ο καταξιωμένος hair stylist και official Global Redken Artist Δημήτρης Μάγγος. Ο Δημήτρης έχει βρεθεί on stage στα μεγαλύτερα εκπαιδευτικά Συμπόσια της REDKEN Παγκοσμίως (Λας Βέγκας, Λονδίνο, Βαρκελώνη κ.α.) παρουσιάζοντας σε χιλιάδες κομμωτές τις τελευταίες τάσεις της μόδας στα μαλλιά, κατευθείαν από τη Νέα Υόρκη!
Οι αυριανοί, περιζήτητοι επαγγελματίες θα έχουν την ευκαιρία να διδαχθούν τις πιο σύγχρονες και μοντέρνες τεχνικές πάνω στο κούρεμα, τη βαφή και το χτένισμα και να εμπνευστούν δημιουργικά πάντα με την υπογραφή και την αναγνώριση της Redken 5th Avenue NYC.
Επιπρόσθετα, στους σπουδαστές του προγράμματος REDKEN FOUNDATION, θα παρέχονται περαιτέρω προνόμια και οφέλη τα οποία θα δώσουν ακόμη μεγαλύτερη βαρύτητα και κυρός στις σπουδές τους αλλά κυρίως εμπειρία στους επαγγελματίες του αύριο.
Αναφορικά μόνο να αναφέρουμε τη Backstage πρακτική συμμετοχή στα Mega Event της REDKEN στην Ελλάδα, τη σεμιναριακή παρουσίαση πάνω σε θέματα Business Development  και διαχείρισης κομμωτηρίου καθώς και προιοντικά βραβεία και προβολή στους αριστούχους αποφοίτους.
 

Related items

 • REDKEN BREWS, ΝΕΑ ΑΝΔΡΙΚΗ 16 Σεπτέμβριος 2016

  Redken, πριν από πενήντα χρόνια, εισήγαγε μία από τις πρώτες επαγγελματικές σειρές ανδρικής περιποίησης. Τώρα παρουσιάζει τα Redken Brews, την πλήρη συλλογή styling, περιποίησης μαλλιών, επιδερμίδας, γενειάδας αλλά και αντρικής βαφής μαλλιών. Τα Redken Brews θα παρουσιαστούν μέσω μιας πολυ-καναλικής ψηφιακής καμπάνιας, με επικεφαλής τους κορυφαίους δημιουργούς στην ανδρική περιποίηση.

  Πρόσωπα της καμπάνιας Redken Brews είναι δύο δυναμικοί δημιουργοί: ο Influencer hairstylist Mikey Henger, ο guru του fade, ο οποίος συνδυάζει την εμπειρία του old school barber με ένα σύγχρονο twist μόδας, και η Redken Artist MJ Deziel, ένα ανερχόμενο αστέρι με avant garde στυλ. Ο Mikey θα μοιράζεται τις συμβουλές, τα σχέδια και τη μοναδική του άποψη στον κόσμο του barbering, ενώ η Redken Artist MJ Deziel, τα edgy looks, τις τεχνικές και τις εμπνεύσεις της. Τα Redken Brews προσφέρουν μια ολοκληρωμένη σειρά περιποίησης, με 10 προϊόντα περιποίησης, styling, επιδερμίδας και γενειάδας.

  Η σειρά περιποίησης μαλλιών περιέχει σύνθεση με ενισχυμένη βύνη, παρέχοντας πολλαπλά οφέλη για τα μαλλιά, την επιδερμίδα και το τριχωτό της κεφαλής. Τα μπουκάλια είναι 100% PCR, εμπνευσμένα από μπουκάλια μπίρας. REDKEN BREWS HAIRCARE COLLECTION Mint Shampoo Για αναζωογόνηση των μαλλιών και του τριχωτού της κεφαλής Extra Clean Shampoo Για έντονο καθαρισμό και αφαίρεση των καταλοίπων Silver Shampoo Μείωση των ανεπιθύμητων κίτρινων φόντων στα λευκά και γκρι μαλλιά REDKEN BREWS STYLING COLLECTION ΓΙΑ ΕΛΕΓΧΟ, ΚΡΑΤΗΜΑ ΚΑΙ ΥΦΗ ΠΟΥ ΣΑΓΗΝΕΥΟΥΝ Maneuver Cream Pomade Για μέτριο έλεγχο και φυσικό τελείωμα New Clay Pomade Για αιχμηρό ματ αποτέλεσμα και όγκο στα λεπτά μαλλιά Work Hard Molding Paste Για υφή και μέγιστο κράτημα Stand Tough Extreme Gel Για πολύ δυνατό έλεγχο.

  REDKEN BREWS SKINCARE COLLECTION Shave Cream Κρέμα ξυρίσματος που παρέχει προστασία για εξαιρετικά βαθύ και άνετο ξύρισμα Beard and Skin Oil Έλαιο για τη γενειάδα και την επιδερμίδα προσώπου και σώματος REDKEN BREWS COLOR FOR MEN Color Camo Επαγγελματική υπηρεσία σβησίματος των λευκών μαλλιών

 • REDKEN BREWS, ΝΕΑ ΑΝΔΡΙΚΗ ΣΕΙΡΑ 16 Σεπτέμβριος 2016

  Redken, πριν από πενήντα χρόνια, εισήγαγε μία από τις πρώτες επαγγελματικές σειρές ανδρικής περιποίησης. Τώρα παρουσιάζει τα Redken Brews, την πλήρη συλλογή styling, περιποίησης μαλλιών, επιδερμίδας, γενειάδας αλλά και αντρικής βαφής μαλλιών.

 • REDKEN, ΕΠΙΜΕΛΗΘΗΚΕ ΤΟ HAIRSTYLING ΣΤΑ MAD VIDEO MUSIC AWARDS 2018 16 Σεπτέμβριος 2016

  Η Redken, ηγέτιδα επαγγελματική μάρκα στις ΗΠΑ, επιμελήθηκε το Hairstyling των Mad Video Music Awards 2018 by Coca-Cola and McDonald’s™.

 • REDKEN VIBRATION 2018 ΕΜΠΝΕΥΣΗ, ΠΑΛΜΟΣ & ΧΡΩΜΑ ΑΠΟ ΤΗ ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ 16 Σεπτέμβριος 2016

  Η Redken, ηγέτιδα επαγγελματική μάρκα στις ΗΠΑ, πραγματοποίησε πριν λίγες ημέρες το μεγαλύτερο της εκπαιδευτικό event, με τον τίτλο Redken Vibration 2018.
   

Copyright © 2012 | All rights reserved • PAPALIOS KONSTANTINOS & CO - DIRECTION BUSINESS NETWORK | email:info@esteticahellas.gr login | Powered by coolshop

popup - Wisepops - script

cookies - GR