top news

NEWS

Η SCHWARZKOPF PROFESSIONAL ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΤΑ STRONG BONDS

Δευτέρα, 26 Σεπτέμβριος 2016 11:14

H Schwarzkopf Professional ανατρέπει τα δεδομένα στο χώρο της κομμωτικής με την νέα Τεχνολογία Bonding χαρίζοντας στα μαλλιά σας εξαιρετική ποιότητα και μοναδική προστασία!


Μαζί με το FibrePlex,  το «σωματοφύλακα» για τα μαλλιά σας, η Schwarzkopf Professional παρουσιάζει δύο νέες σειρές προϊόντων με ενσωματωμένη την τεχνολογία Bonding: τις IGORA Royal Highlifts και το BC Fibre Force. Για όλες εσάς που θέλετε μια ολοκληρωμένη και υψηλού επιπέδου περιποίηση για τα μαλλιά σας, τα Strong Bonds από τη Schwarzkopf Professional σας προσφέρουν εξαιρετική ποιότητα μαλλιών με ανανεωμένους δεσμούς, απεριόριστες επιλογές χρώματος, ελαχιστοποίηση του σπασίματος της τρίχας και ολική επανόρθωση!
•             IGORA Royal Highlifts – Η 1η Υπηρεσία Cool Blonde & Bond από τη Schwarzkopf Professional
Ξανθό του πάγου, σχεδόν λευκό, κάνει την εμφάνισή του στις πασαρέλες, στην παραλία, στο δρόμο. Είναι η απόλυτη τάση! Γι’ αυτό η Schwarzkopf Professional με τις νέες IGORA Royal Highlifts έχει αναπτύξει νέους συνδυασμούς εξαιρετικά ψυχρών πιγμέντων που δημιουργούν εντυπωσιακούς ασημί-ξανθούς τόνους. Η Υπηρεσία Cool Blonde & Bond είναι μια απαλή στα μαλλιά υπηρεσία ξανοίγματος για όσες από εσάς επιθυμούν να γίνουν ξανθές χωρίς ντεκαπάζ. Ξανοίγει ενώ ταυτόχρονα προστατεύει τα μαλλιά, ενώ η σύνθεσή του υποστηρίζει απόλυτα τις τελευταίες τεχνικές χρώματος balayage και babylights.Οι νέες IGORA ROYAL Highlifts έχουν ήδη ενσωματωμένο το FIBREPLEX Bond Booster N°1, έτσι οι δεσμοί στο εσωτερικό των μαλλιών προστατεύονται κατά τη διαδικασία ξανοίγματος δημιουργώντας την απόλυτη υπηρεσία ξανθού στο κομμωτήριο.  Το FIBREPLEX N°1, ενισχυμένο με την Τεχνολογία Fibre Bond, διεισδύει στις ίνες της τρίχας ελαχιστοποιώντας το σπάσιμο και διατηρώντας την εσωτερική δύναμη των μαλλιών κατά τη διαδικασία ξανοίγματος. Συνεχίζοντας την περιποίηση, η νέα σειρά IGORA ROYAL Highlifts έχει αναπτυχθεί για χρήση με τα FIBREPLEX N°2 και N°3 για προστασία των μαλλιών και του χρώματος. Η εντατική θεραπεία FIBREPLEX Bond Sealer N°2, για χρήση στο κομμωτήριο, δημιουργεί νέους δεσμούς ανάμεσα στα ινίδια της τρίχας αποκαθιστώντας την εσωτερική δομή των μαλλιών. Σφραγίζει επίσης τα λέπια της τρίχας, προσφέροντας υγιή και λαμπερά μαλλιά. Το FIBREPLEX Shampoo και το FIBREPLEX Bond Maintainer N°3, μπορούν να χρησιμοποιηθούν στο σπίτι για να διατηρηθεί η αναγεννημένη ποιότητα των μαλλιών και παρέχουν προστασία από μελλοντικές φθορές, όπως για παράδειγμα το στέγνωμα με το πιστολάκι και το χτένισμα.
•             FIBREPLEX – Η 1η Υπηρεσία Bond Enforcing από τη Schwarzkopf Professional
Ξάνοιγμα, αποχρωματισμός, βαφή με έως και 94% λιγότερο σπάσιμο της τρίχας. Το FIBREPLEX διασφαλίζει εξαιρετική ποιότητα στα μαλλιά εξισορροπώντας το επίπεδο pH και προσφέρει ένταση χρώματος με διάρκεια και λάμψη!Το πρώτο στάδιο της θεραπείας FIBREPLEX είναι το N°1 BOND BOOSTER. Μπορεί να αναμιχθεί με κάθε προϊόν ξανοίγματος, αποχρωματισμού ή βαφής και αλληλεπιδρά με τις ίνες της τρίχας, ενισχύοντας τους ισχυρούς δομικούς δεσμούς. Αφού ξεβγάλετε, λούστε τα μαλλιά με το FIBREPLEX Shampoo.Για να σφραγίσετε και να επανορθώσετε τα μαλλιά σας, απλώστε το FIBREPLEX N°2 BOND SEALER, αφήστε το να δράσει πέντε έως δέκα λεπτά για τη θεραπεία θρέψης και ξεβγάλετε. Σε αυτό το στάδιο, σταθεροποιούνται οι δεσμοί της τρίχας και σφραγίζεται η εξωτερική επιφάνειά της, με αποτέλεσμα τη μείωση του σπασίματος έως και 94%.  Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το σαμπουάν στο σπίτι, σε συνδυασμό με το N°3 BOND MAINTAINER. Το FIBREPLEX N°3 BOND MAINTAINER κλειδώνει τα χρωστικά πιγμέντα στο εσωτερικό της τρίχας εξισορροπώντας το επίπεδο pH, συμβάλλει στη διατήρηση της βελτιωμένης ποιότητας των μαλλιών και χαρίζει προστασία ενάντια στη μηχανική φθορά.Tip: Απλώστε σε βρεγμένα μαλλιά για πέντε έως δέκα λεπτά, δύο φορές την εβδομάδα για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.
•             BC Fibre Force – Η 1η Υπηρεσία Bond Connector από τη Schwarzkopf Professional
Εμπλουτισμένη με την πατενταρισμένη  Τεχνολογία Bond Connector, η νέα σειρά BC Fibre Force προσφέρει ολική επανόρθωση με δημιουργία δεσμών, ενδυνάμωση των εξαιρετικά ταλαιπωρημένων μαλλιών για 10x περισσότερη αντοχή στο σπάσιμο. Η αγωγή ενδυνάμωσης BC Fibre Force ξεκινά στο κομμωτήριο με μια αποκλειστική υπηρεσία κομμωτηρίου χρησιμοποιώντας τα προϊόντα BC Fibre Force Bonding Cream, BC Fibre Force Bond Connector Infusion και BC Fibre Force Fortifying Shampoo.  Χρησιμοποιώντας συνδυαστικά αυτά τα προϊόντα - ήρωες προκύπτει ένα πολύ ισχυρό σύστημα επανένωσης δεσμών γεμίζοντας και ενδυναμώνοντας τα μαλλιά από το εσωτερικό τους. Ενισχύεται η εξωτερική επιφάνεια με μια προστατευτική ασπίδα, σφραγίζοντας τα λέπια της τρίχας και κλειδώνοντας τα ενεργά συστατικά στο εσωτερικό. Τα προϊόντα περιποίησης BC Fibre Force για το σπίτι, προσφέρουν ολοκληρωμένη προστασία με διάρκεια και παρατείνουν τα αποτελέσματα του κομμωτηρίου για έως και 24 λουσίματα και 60 μέρες με τη χρήση της Υπηρεσίας Κομμωτηρίου BC Fibre Force και το BC Shampoo στο σπίτι , προσφέροντας ενισχυμένη αντοχή στο σπάσιμο, φυσική απαλότητα, λάμψη και ελαστικότητα.

Related items

 • Η SCHWARZKOPF PROFESSIONAL «ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΝΕΙ» ΤΗΝ ΜΑΡΙΑ ΚΟΡΙΝΘΙΟΥ 26 Σεπτέμβριος 2016

  Η αγαπημένη ηθοποιός Μαρία Κορινθίου, γνωστή για το μεσογειακό της ταπεραμέντο και την αγάπη της στις καστανές αποχρώσεις των μαλλιών της, κάνει την «απόλυτη» ανατροπή και γίνεται ΞΑΝΘΙΑ λίγο πριν την πρεμιέρα της, εμπιστευόμενη την εμπειρία και την εξειδίκευση της Schwarzkopf Professional και της σειράς BLONDME!

 • Η SCHWARZKOPF PROFESSIONAL ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΤΗ ΝΕΑ ΣΕΙΡΑ OSIS+ MADE TO GO HIGHER 26 Σεπτέμβριος 2016

  Η Schwarzkopf Professional επαναπροσδιορίζει τα μαλλιά με όγκο, παρουσιάζοντας τη νέα σειρά OSiS+ MADE TO GO HIGHER: μία νέα σειρά από Mousse, οι οποίες επιτρέπουν στους κομμωτές και στις πελάτισσες, αντίστοιχα, να δημιουργήσουν πανέμορφα looks με όγκο!

 • Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΓΕΡΟΝΙΚΟΛΟΥ ΑΝΑΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΗΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΣΕΙΡΑ SCHWARZKOPF PROFESSIONAL 26 Σεπτέμβριος 2016

  Hηθοποιός Κατερίνα Γερονικολού, αποφάσισε να αφεθεί στα επαγγελματικά χέρια της SchwarzkopfProfessional για την φροντίδα των μαλλιών της!!!

 • NEA BC BONACURE 26 Σεπτέμβριος 2016

  Η Schwarzkopf Professional παρουσιάζει την τελευταία σειρά για περιποίηση μαλλιών, εμπνευσμένη από την περιποίηση της επιδερμίδας, με Ανώτερες Τεχνολογίες για υπέροχα μαλλιά: τη νέα BC Bonacure!

Copyright © 2012 | All rights reserved • PAPALIOS KONSTANTINOS & CO - DIRECTION BUSINESS NETWORK | email:info@esteticahellas.gr login | Powered by coolshop

popup - Wisepops - script

cookies - GR