top news

NEWS

ΤΟ ESTETICA ΕΛΑΒΕ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΒΡΑΒΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΤΟ INTERCOIFFURE WORLD CONGRESS

Πέμπτη, 18 Μάιος 2017 10:26

Μια νύχτα γεμάτη αστέρια πραγματοποιήθηκε στην Ιαπωνία σ’ ένα πανέμορφο gala, όπου το ιαπωνικό πνεύμα συναντήθηκε με την τεχνογνωσία της Intercoiffure Mondial όπου πραγματοποίησε το 22ο Παγκόσμιο Συνέδριο της στην Οσάκα της Ιαπωνίας.


 
Η Intercoiffure Mondial αναγνωρίζει το ρόλο των μελών της παγκοσμίως πραγματοποιώντας μια σειρά εμπνευσμένων εκδηλώσεων. Η Intercoiffure Mondial  αποτελεί την πλέον αναγνωρισμένη επαγγελματική οργάνωση hairstylists στον κόσμο και είναι υπεύθυνη για τη διοργάνωση ενός πολύ ιδιαίτερου Παγκοσμίου Συνεδρίου σχεδιασμένο για τους λάτρεις της γοητείας των μαλλιών. Φέτος το Διεθνές Δίκτυο Estetica έλαβε το Παγκόσμιο Βραβείο Τύπου που δόθηκε από την Intercoiffure Mondial προς  όλους τους ανθρώπους σε όλο τον κόσμο που γιορτάζουν καθημερινά την κομμωτική με το Estetica.
 
Ο Πρόεδρος της Intercoiffure Mondial Klaus Peter Ochs παρέδωσε το βραβείο στον Sergi Bancells, Γενικό Διευθυντή της Estetica USA, της Ισπανίας και της Λατινικής Αμερικής. Για όσους αγαπούν τη βιομηχανία κομμωτικής: το βραβείο είναι μια αναπαραγωγή του έγχρωμου άγαλμα «La Lionne», το οποίο δημιουργήθηκε το 1963 από το θρυλικό κομμωτήριο Guillaume.
 
ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΩΝ ΜΑΛΛΙΩΝ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
 
"Το Estetica είναι το μεγαλύτερο δίκτυο περιοδικών κομμωτηρίων στον κόσμο με πάνω από 20 εκδόσεις παγκοσμίως", δήλωσε ο Klaus Peter Ochs. "Το Διεθνές Δίκτυο Estetica και ο εκδότης του, Roberto Pissimiglia, ήταν πάντα ένας πολύτιμος συνεργάτης της Intercoiffure Mondial στην αποστολή μας καθ 'όλη τη διάρκεια των ετών".
 
Η ιστορία του Estetica ξεκίνησε τον Μάρτιο του 1946, όταν ο Mino Pissimiglia ίδρυσε το περιοδικό στο Τορίνο (Ιταλία). Αυτές οι όμορφες σελίδες έγιναν σύντομα το πιο σεβαστό περιοδικό στην ιταλική κομμωτική βιομηχανία, αργότερα κατέκτησε και τις παγκόσμιες αγορές. Το 1958, το περιοδικό έφτασε στην Ιαπωνία, το 1962-63 έφτασε στο Περού, τη Λατινική Αμερική και τη Μέση Ανατολή και το 1977 ξεκίνησε η διεθνής ιταλική / αγγλική εκδοχή. Τον Μάρτιο του 1991, ανακοινώθηκε το έργο του Διεθνούς Δικτύου Estetica με τοπικές εκδόσεις: ξεκίνησε στις μεγαλύτερες ευρωπαϊκές χώρες προτού επεκταθεί στις ΗΠΑ και την Ασία. Το περιοδικό εκδίδεται σε 22 πλέον εκδόσεις, το Estetica είναι πλέον παρόν σε περισσότερες από 60 χώρες με κυκλοφορία 300.000 αντίτυπα ανά τεύχος.

Related items

 • ESTETICA HELLAS NETWORK 18 Μάιος 2017

  Το δίκτυό μας

  Το δίκτυο απαριθμεί 26 διεθνείς εκδόσεις οι οποίες διανέμονται σε 60 χώρες με συνολική κυκλοφορία, τα 335.000 τεύχη.

  Τα κεντρικά γραφεία συντακτών, τα γραφεία πωλήσεων και διοίκησης, εδρεύουν στο Τορίνο, στην Ιταλία. Όμως, το Estetica βασίζεται επίσης σε ομάδες που βρίσκονται στο Παρίσι, το Λονδίνο, την Φρανκφούρτη και την Βαρκελώνη, όπως και σε ειδικούς συντάκτες σε κάθε γωνιά της γης. Όλοι αυτοί οι άνθρωποι απαρτίζουν το έμψυχο δυναμικό του περιοδικού και δουλεύουν και για το διεθνές siteτου περιοδικού, www.esteticamagazine.com.

   

  Η Ιστορία μας

   

  Το Estetica, ιδρύθηκε το 1946 και από τότε εδραιώθηκε ως το πιο ενημερωτικό έντυπο στις πρώτες γραμμές της Ιταλικής κομμωτικής βιομηχανίας.

   

  Από τότε, εδώ και περίπου 60 χρόνια, το Estetica έχει καθιερωθεί σαν σημείο αναφοράς για τον χώρο της μόδας των μαλλιών με περιεχόμενο και πληροφορίες ειδικά για τους επαγγελματίες της κομμωτικής τέχνης και θεματολογία που εκτείνεται από τα fashiontrendsστο salonmanagement. Η επιτυχία του περιοδικού, οδήγησε στην εξάπλωση σε άλλες χώρες όπως και στο νέο EsteticaΙαπωνίας, το 1958, το οποίο ακολούθησαν οι εκδόσεις του Περού, της Λατινικής Αμερικής και της Μέσης Ανατολής το 1962-1963.

   

  Έκτοτε, το περιοδικό εξαπλώθηκε σε συνολικά 26 χώρες, ανάμεσα στις οποίες, εδώ και 13 χρόνια, είναι και η Ελλάδα.

   

 • ESTETICA HELLAS MAGAZINE 18 Μάιος 2017

   

  Estetica Magazine

   

  Το περιοδικό Estetica Hellas, αποτελεί μέρος ενός διεθνούς δικτύου και η μητρική εταιρία, στεγάζεται στο Τορίνο, στη Βόρεια Ιταλία.

   

  Το δίκτυό μας

   

  Το δίκτυο απαριθμεί 26 διεθνείς εκδόσεις οι οποίες διανέμονται σε 60 χώρες με συνολική κυκλοφορία, τα 335.000 τεύχη.

   

  Τα κεντρικά γραφεία συντακτών, τα γραφεία πωλήσεων και διοίκησης, εδρεύουν στο Τορίνο, στην Ιταλία. Όμως, το Esteticaβασίζεται επίσης σε ομάδες που βρίσκονται στο Παρίσι, το Λονδίνο, την Φρανκφούρτη και την Βαρκελώνη, όπως και σε ειδικούς συντάκτες σε κάθε γωνιά της γης. Όλοι αυτοί οι άνθρωποι απαρτίζουν το έμψυχο δυναμικό του περιοδικού και δουλεύουν και για το διεθνές site του περιοδικού, www.esteticamagazine.com.

   

  To Estetica Hellas, εκδόθηκε για πρώτη φορά το 2002 από τον εκδοτικό Όμιλο Direction Business Network και καθιερώθηκε στο χώρο της κομμωτικής τέχνης, στην Ελλάδα.

   

  Κάθε χρόνο, τέσσερις εκδόσεις (Ιανουάριος -  Φεβρουάριος, Μάρτιος – Aπρίλιος, Ιούλιος – Αύγουστος,  Σεπτέμβριος-Οκτώβριος)  παρουσιάζουν τις τελευταίες δουλειές των παγκοσμίου φήμης στυλιστών μαλλιών.

   

   Mαζί με τα τεύχη του περιοδικού, αποστέλλονται και δύο Special Collection Albums (Μάϊος- Ιούνιος, Νοέμβριος – Δεκέμβριος),  ειδικά σχεδιασμένα «βιβλία look», που εμπνέουν τους στυλίστες και τους πελάτες.

   

  Στην Ελλάδα, το ESTETICA, διανέμεται σε 7.000 κορυφαία σαλόνια κομμωτικής.

   

  Estetica: το περιοδικό

   

  Το Estetica, είναι market leader στον εξειδικευμένο τύπο και προσφέρει πληροφορίες για νέα προϊόντα, εκθέσεις, σεμινάρια, photo collections, καθώς και όλα τα τελευταία νέα για τις τάσεις στα μαλλιά. Το κυρίως μέρος του περιοδικού, το EsteticaInternational είναι κοινό σε όλες τις εκδόσεις και μεταφράζεται σε 5 διαφορετικές γλώσσες. Παρουσιάζει μια εκπληκτική άποψη των καλύτερων hairstyles και fashiontrends από όλο τον κόσμο. Το μπροστινό κομμάτι, ειδικά στην Ελλάδα, περιλαμβάνει πρωτογενή πληροφόρηση για τα νέα, τις ενέργειες, τα προϊόντα, τις κομμωτικές προτάσεις των εταιριών που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα, συνεντεύξεις κομμωτών και νέα από τη βιομηχανία της μόδας.

   

  Η Ιστορία μας

   

  Το Estetica, ιδρύθηκε το 1946 και από τότε εδραιώθηκε ως το πιο ενημερωτικό έντυπο στις πρώτες γραμμές της Ιταλικής κομμωτικής βιομηχανίας.

   

  Από τότε, εδώ και περίπου 60 χρόνια, το Estetica έχει καθιερωθεί σαν σημείο αναφοράς για τον χώρο της μόδας των μαλλιών με περιεχόμενο και πληροφορίες ειδικά για τους επαγγελματίες της κομμωτικής τέχνης και θεματολογία που εκτείνεται από τα fashion trends στο salon management. Η επιτυχία του περιοδικού, οδήγησε στην εξάπλωση σε άλλες χώρες όπως και στο νέο Estetica Ιαπωνίας, το 1958, το οποίο ακολούθησαν οι εκδόσεις του Περού, της Λατινικής Αμερικής και της Μέσης Ανατολής το 1962-1963.

   

  Έκτοτε, το περιοδικό εξαπλώθηκε σε συνολικά 26 χώρες, ανάμεσα στις οποίες, εδώ και 13 χρόνια, είναι και η Ελλάδα.

   

   

   

  Επικοινωνία

   

  ESTETICA HELLAS

   

  Direction Business Network

   

  Μικράς Ασίας 43, 152 33 Χαλάνδρι

   

  Τηλ.: 210-7712400

   

  Fax: 210-778509

   

  email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

   

   

   

  ΦρύνηΛάτου

   

  ΔιευθύντριαΈκδοσης

   

   

   

  ESTETICA INTERNATIONAL NETWORK

   

  Edizioni Esav-Via Cavour, 50_10123 Torino ( Italy)

   

  Tel +39 011 83921242 Fax +39 011 8171188

   

Copyright © 2012 | All rights reserved • PAPALIOS KONSTANTINOS & CO - DIRECTION BUSINESS NETWORK | email:info@esteticahellas.gr login | Powered by coolshop

popup - Wisepops - script

cookies - GR