top news

NEWS

WELLA TREND VISION AWARDS 2017

Τετάρτη, 22 Νοέμβριος 2017 13:45

Γιορτάζοντας τα εξαιρετικά ταλέντα κομμωτικής από όλο τον κόσμο, τα πολυπόθητα διεθνή βραβεία TrendVision από τη Wella έφτασαν σε νέα standards φέτος στο Λονδίνο, πόλη συνώνυμη με την ποικιλομορφία, την ανοιχτότητα και την ατομικότητα.


 
Η διοργάνωση, η οποία έλαβε χώρα φέτος στις 14 Οκτωβρίου 2017 ως μέρος του Salon International στο Excel του Λονδίνου, προσέλκυσε σχεδόν 2.000 επισκέπτες από όλο τον κόσμο για να παρακολουθήσει 82 συμμετοχές από 44 χώρες, επιδεικνύοντας την τέχνη του χρώματος και τη δημιουργικότητά τους για να γίνουν διεθνείς «πρωταθλητές».
 
«Το Wella TrendVision είναι μια αληθινή γιορτή του χρώματος, της τέχνης και της έμπνευσης, μια εντυπωσιακή πλατφόρμα για δημιουργικότητα, όπου αναγνωρίζονται πλήρως οι ανερχόμενοι colorists και stylists", δήλωσε η Michelle Mason, Senior Vice President Education & Professional Development, Coty Professional Beauty. Είναι η στιγμή που ως μέλη της οικογένειας της Wella να μοιραστείτε, να συνεργαστείτε, να συν-δημιουργήσετε και να διαμορφώσετε το μέλλον της διεθνούς κομμωτικής σκηνής και της ομορφιάς.»
 
Γιορτάζοντας το Μέλλον της Κομμωτικής Σκηνής: 15α International TrendVision Awards
 
Οι φιναλίστ επιλέχθηκαν από έναν σύνολο 8.000 υποψηφίων και κέρδισαν τα τοπικά βραβεία National TrendVision, για να εξασφαλίσουν την πολυπόθητη θέση τους στο Λονδίνο. Κάθε ένας προετοίμασε μια δημιουργική οπτασία για να επιδείξει τις δεξιότητές του στον τομέα εξειδίκευσης τους: Color Vision ή Creative Vision.
 
Κάθε κατηγορία περιελάβανε τέσσερα βραβεία - Platinum, Gold, Silver and Bronze - και ανέδειξε επίσης την επιλογή του κοινού ‘People’s Choice’ που έλαβε τις περισσότερες ψήφους μέσω digital και social media channels, οι οποίες φέτος ξεπέρασαν τις 77.000 ψήφους.
 
Στην κατηγορία Color Vision– με επικεφαλή τον head judge και Wella Professionals Global Color Ambassador, Andreas Kurkowitz, οι συμμετοχές βαθμολογήθηκαν στην τεχνική χρώματος και στο συνολικό look και όραμα.
Και οι νικητές είναι:
 
Color Vision PLATINUM: Mana Dave, Blaze, New Zealand
Color Vision GOLD: José Quiñones, Peter Cardon Salon, Puerto Rico
Color Vision SILVER: Alexander De Lara, Jing Monis Salon, Philippines
Color Vision BRONZE: Vic Chung, Una Hair Salon, Taiwan
Color Vision PEOPLE’S CHOICE: Taner Yildiz, Yildirim Ozdemir, Turkey
 
Lead judge, Andreas Kurkowitz, δήλωσε για τον Platinum winner, Mana Dave:
«Αυτή είναι η πρώτη μου χρονιά που κρίνω σε αυτό το απίστευτο γεγονός και έχω συγκλονιστεί από το ταλέντο και την δημιουργική εμπειρία που παρουσιάστηκαν σήμερα. Τα πρότυπα είναι πολύ υψηλά και ο καθένας είναι νικητής στα μάτια μου.» Ο Andreas συνέχισε: «Ο Mana παρουσίασε μια απίστευτη κατανόηση της τεχνικής και της γνώσης. Δημιούργησε ένα look που ήταν τόσο μοναδικό και όμορφο. "
 
Η κατηγορία Creative Vision κρίθηκε από ένα panel of experts συμπεριλαμβανομένου του Wella Professionals Global Creative Director for Care & Styling, Eugene Souleiman. Οι φιναλίστ σε αυτή την κατηγορία αξιολογήθηκαν στη δημιουργικότητ ακαι το συνολικό look και όραμα, δίνοντας τη δική τους ερμηνεία στις τάσεις της Wella Professionals’ SS17 και AW17 trends.
 
Και οι νικητές είναι:
Creative Vision PLATINUM: Kylie Hayes, Moha Hairdressing, New Zealand
Creative Vision GOLD: Gisleine Bernhardt, Casa Peluqueria, Brazil
Creative Vision SILVER: Marina Krushelnitskaia, Osipov Image Studio, Russia
Creative Vision BRONZE: Chu Lin, Una Hair Salon, Taiwan
Creative Vision PEOPLE’S CHOICE: Kai Jung, Juno Hair, South Korea
 
Για το επίπεδο ταλέντου στη φετινή διοργάνωση, ο head Creative Vision judge, Eugene Souleiman δήλωσε: “Every year sees the bar set to a higher level than the last and this year was no exception. The work that goes into creating these looks takes dedication, craftsmanship and vision. It was hard to judge but Kylie won because her look was unique, her vision shone through and she really showcased what you can achieve when you work hard and master your craft.”
 
«Κάθε χρόνο βλέπει τις συμμετοχές να βρίσκονται σε υψηλότερο επίπεδο από το περσινό και αυτό το έτος δεν αποτελεί καμία εξαίρεση. Η δουλειά που οδηγεί στη δημιουργία αυτών των εμφανίσεων απαιτεί αφοσίωση, δεξιοτεχνία και όραμα. Ήταν δύσκολο να κρίνουμε, αλλά η Kylie κέρδισε επειδή η εμφάνισή της ήταν μοναδική, το όραμά της έλαμψε και παρουσίασε πραγματικά αυτό που μπορείτε να επιτύχετε όταν δουλεύετε σκληρά και κυριαρχεί η δεξιοτεχνία σας ».
Ελληνικές συμμετοχές (αναμένουμε φωτο)
Οι δύο καλλιτεχνικές ομάδες που ξεχώρισαν στα #NTVA2017 ταξίδεψαν στο Λονδίνο, εκπροσωπώντας την Ελλάδα στα #ITVA2017! Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσοι συμμετείχαν και συγχαρητήρια στις 2 δημιουργίες που βραβεύτηκαν. Στο Color Vision αναδείχτηκε η δημιουργία του Ευάγγελου Μπαλιξή από το κομμωτήριο Hairway, ενώ στο Create Vision αναδείχτηκε η δημιουργία του Αντώνιου Ζάχου από το κομμωτήριο της Χατζή Δήμητρας. Ευχόμαστε και στους δύο καλή επιτυχία!!! #Wellafamily
 
Notes to Editors ( σε βοχ)
International TrendVision Awards: full judging panels
 
Color Vision
·         Andreas Kurkowitz Global Color Ambassador
·         Annie Humphreys
·         Michio Nozawa
·         Jayson Gray
·         Larisa Love
 
Creative Vision
·         Eugene Souleiman Global Creative Director of Care & Styling
·         Rosangela Barchetta
·         Dmitry Vinokurov
·         Pavlos Divitaris
·         Nicola Shannon

Related items

  • Trend Vision Wella 22 Νοέμβριος 2017
  • COLLECTION WELLA TRENDVISION 2017 22 Νοέμβριος 2017

    Το Wella TrendVision 2017, ένα από τα κυριότερα γεγονότα της παγκόσμιας κομμωτικής σκηνής, φέτος προσέλκυσε 2000 κομμωτές από όλο τον κόσμο στο Λονδίνο, μία από τις πρωτεύουσες του κόσμου της μόδας, των τάσεων, της ομορφιάς και της κομμωτικής.

  • H WELLA ΣΤΟ HAUTES GRECIANS 22 Νοέμβριος 2017

    Την Τετάρτη 25 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά το ελληνικό fashion show Υψηλής Ραπτικής «Hautes Grecians», στον Φάρο του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.

  • ΝΕΟ WELLAPLEX 22 Νοέμβριος 2017

    Η Wella Professiοnals παρουσιάζει το νέο WellaPlex με σύστημα OPTI pH, δημιουργώντας νέες υπηρεσίες, που συμβάλλουν στην αποκατάσταση των εσωτερικών δεσμών της τρίχας για πιο δυνατά μαλλιά.

Copyright © 2012 | All rights reserved • PAPALIOS KONSTANTINOS & CO - DIRECTION BUSINESS NETWORK | email:info@esteticahellas.gr login | Powered by coolshop

popup - Wisepops - script

cookies - GR