top news

NEWS

ΗΛΙΑΣ ΠΙΤΣΙΛΗΣ-ΟΙ ΣΤΟΧΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ GOLDWELL

Παρασκευή, 19 Ιανουάριος 2018 08:30

Θέτοντας την Hair Care σε έναν από τους πλέον αξιόπιστους συνεργάτες των επαγγελματιών κομμωτών, ο Ηλίας Πιτσιλής μας μιλά για τη πρόσφατη επιτυχία του, την αποκλειστική αντιπροσώπευση της μάρκας Goldwell στην ελληνική αγορά.


 
Της Άννας Ανδρεώλα
 
Πώς είναι να σε επιλέγει και να σε εμπιστεύεται η Goldwell; Ο Ηλίας Πιτσιλής, ένας από τους πλέον καταξιωμένους manager στο χώρο των επαγγελματικών προϊόντων, με τεράστια γνώση της αγοράς, έζησε πρόσφατα μια μεγάλη επιτυχία, όταν η KAO Group, στην οποία ανήκει η Goldwell, του ανέθεσε την αποκλειστική αντιπροσώπευση της μάρκας για την ελληνική αγορά.
 
Ποια είναι η Hair Care και ποια η σχέση της με την Goldwell;


Η Hair Care Ε.Π.Ε., δραστηριοποιείται αποκλειστικά στην αγορά των επαγγελματικών προϊόντων κομμωτηρίου από το 2008, παρέχοντας ποιοτικά προϊόντα και υπηρεσίες στους επαγγελματίες κομμωτές. Η Hair Care κατά την περίοδο που δραστηριοποιείται υπήρξε αντιπρόσωπος τόσο για τη Β. Ελλάδα, όσο και πανελλαδικά κάποιων πολύ γνωστών διεθνών brands. Η επιλογή του KAO Group, στο οποίο ανήκει η Goldwell, να μας αναθέσει την αποκλειστική αντιπροσώπευση της μάρκας για την ελληνική αγορά από 01/01/2018 και για το μέλλον, αποτελεί μεγάλη τιμή για την Hair Care, την εταιρεία μας, αλλά ταυτόχρονα και μεγάλη ευθύνη, έναντι των επαγγελματιών κομμωτών και ειδικότερα για τους υπάρχοντες και μελλοντικούς πελάτες μας.
 
Ποια τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της μάρκας Goldwell και πώς αυτά την διαφοροποιούν;


Καινοτομία και νέες υπηρεσίες! Αυτό μας χαρακτηρίζει. Το KAO Group είναι κατεξοχήν ένας οργανισμός ο οποίος έχει συνδεθεί με την έρευνα και την καινοτομία. Η Goldwell κατ’ επέκταση, επωφελείται απεριόριστα από τις καινοτομίες και τα νέα προϊόντα που έχει στη διάθεση της, ώστε να δημιουργεί ξεχωριστές καινοτόμες και μοναδικές υπηρεσίες για τους κομμωτές που συνεργάζονται μαζί της. Η καινοτομία αποτελεί αναπόσπαστο μέρος της Goldwell εδώ και πολλά χρόνια. Χαρακτηριστικότερο παράδειγμα αποτελεί το Elumen, ένα μοναδικό προϊόν που δίνει την ευκαιρία στους κομμωτές να προσφέρουν εκπληκτικές και κερδοφόρες υπηρεσίες στους πελάτες τους. Συνεχίζοντας την παράδοση της καινοτομίας, στο 2018 θα αποδείξουμε ακόμα μία φορά ότι είμαστε πρωτοπόροι παρέχοντας επαναστατικά προϊόντα που θα αναδείξουν τα ταλέντα των επαγγελματιών κομμωτών. Ετοιμαστείτε!
 
Ποιοι είναι οι στόχοι σας για το 2018, τι αλλάζει για την Goldwell;


Στόχος μας συνολικά είναι να εδραιωθούμε και να αναδειχθούμε πανελλαδικά ως οι πλέον αξιόπιστοι συνεργάτες των επαγγελματιών κομμωτών και να υποστηρίζουμε με συνέπεια τη πολύπλευρη συνεργασία μας με τις κομμωτηριακές επιχειρήσεις κάθε μεγέθους. Αναφορικά με την Goldwell, επιμέρους στόχοι είναι ο εμπλουτισμός των κατηγοριών των προϊόντων μας με νέα προϊόντα, καθώς επίσης και η ανάδειξη των πλεονεκτημάτων που αυτά υποστηρίζουν. Ουσιαστικά θέλουμε να καταδείξουμε ότι είμαστε ιδιαίτερα αξιόπιστοι και συνεπείς επαγγελματίες και διαχειριζόμαστε με αξιοπρέπεια την μάρκα Goldwell, ώστε να κάνουμε τους κομμωτές που συνεργάζονται μαζί μας, να είναι περήφανοι που είναι Goldwell.
 
Σχετικά με την εκπαίδευση, ποιο είναι το πλάνο σας για το 2018;
Χαίρομαι που καλούμαι να απαντήσω σε ένα τόσο σημαντικό θέμα. Για εμάς στη Goldwell η εκπαίδευση ακολουθεί και υποστηρίζει την καινοτομία των προϊόντων μας, προσφέροντας υψηλού επιπέδου εκπαιδευτικά γεγονότα και σεμινάρια που καλύπτουν όλο το εύρος των αναγκών των επαγγελματιών κομμωτών. Συγκεκριμένα, οι έννοιες του Master Colorist, Master Stylist και Master Texture αναφέρονται σε ολοκληρωμένα προγράμματα εκπαίδευσης όπου οι επαγγελματίες λαμβάνουν γνώσεις και εκπαιδεύονται σε τεχνικές όπου οι δεξιότητες που αποκτούνται απογειώνουν την αυτοπεποίθηση των κομμωτών, ανοίγουν νέους ορίζοντες στην δημιουργικότητα τους και προάγουν τον επαγγελματισμό τους. Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα των Ακαδημιών μας θα αποτελέσει το κλειδί των θησαυρών γνώσης της Goldwell. Απτή απόδειξη ότι ως Hair Care - Goldwell η εκπαίδευση αποτελεί προτεραιότητα για εμάς, είναι η μεγάλη επένδυση στην Θεσσαλονίκη, όπου σε χώρο 250 τ.μ., δημιουργήσαμε την Academy Hair Care, μια πραγματική «κυψέλη» εκπαίδευσης με πολλές πτυχές και δράσεις, για όλους τους κομμωτές της Β. Ελλάδος. Άρα λοιπόν, είναι προφανές ότι σύντομα θα επιδιώξουμε την υλοποίηση ανάλογης ακαδημίας και στην Αθήνα, ώστε τα ταλέντα και ο επαγγελματισμός των κομμωτών να βρουν μια αναλόγου επιπέδου στέγη. Επιπρόσθετα, οι μεγάλες εκδηλώσεις που έχουμε προετοιμάσει για το πρώτο τρίμηνο του 2018, όπως το Color Zoom στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών στις 11/2/2018 και στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης στις 12/2/2018, με τους διεθνείς Goldwell Artists όπως η Lindie Blackwell από τον Καναδά και ο Pascal Kauert από το Βερολίνο, θα επιβεβαιώσουν την προσήλωση μας σε ποιοτικά καλλιτεχνικά γεγονότα και δράσεις. Επίσης, η παρουσία μας στην έκθεση Hair Prof θα είναι εμβληματική. Εκεί θα δώσουμε την ευκαιρία σε όλους τους κομμωτές να χαρούν την επαναστατική καινοτομία των προϊόντων Goldwell, μαζί με το κομμωτικό show από τον Neil Barton, Goldwell UK Artist, όπου θα αναδείξει την απαράμιλλή χρωματική ομορφιά των χρωστικών της Goldwell.
 
Όπως είναι γνωστό, δραστηριοποιείστε στη Β. Ελλάδα για πολλά χρόνια. Πώς διαμορφώνεται πλέονη οργανωτική σας δομή ως εταιρεία, δεδομένων των νέων αναγκών;
Η Αττική και οι υπόλοιπες περιοχές πέρα από τη Β. Ελλάδα αποτελούν κυρίαρχη προτεραιότητα για την Hair Care ΕΠΕ. Αναπροσαρμόζουμε και επεκτείνουμε τις δομές μας στην Αθήνα, προσλαμβάνοντας έμπειρα στελέχη τόσο για τις πωλήσεις, μα πολύ περισσότερο για την εκπαίδευση μας. Για εμάς αποτελεί τον κύριο μοχλό ανάπτυξης των πελατών μας. Επίσης με την πολύ μεγάλη εμπειρία μας στη διαχείριση της εκπαιδευτικής Ακαδημίας Academy Hair Care στη Θεσσαλονίκη, ήδη ερευνούμε χώρους σε επίκαιρα και εύκολα προσβάσιμα σημεία στην Αθήνα, ώστε να «χτίσουμε» τον νέο εκπαιδευτικό μας χώρο. Ολοκληρώνοντας, ποιο μήνυμα θα θέλατε να επικοινωνήσετε σε σχέση με το νέο ξεκίνημα για την Goldwell και την νέα χρονιά; Οι φίλοι και πελάτες της Goldwell δεν πρέπει να ανησυχούν για τίποτε, υποσχόμαστε ότι θα  προσφέρουμε πολύ καλύτερη ποιότητα υποστήριξης, καλύτερη εκπαίδευση, ελκυστικότερες, περισσότερες και διαφοροποιημένες εναλλακτικές προτάσεις αγορών. Αναλάβαμε την ευθύνη της αντιπροσώπευσης της Goldwell προκειμένου να προσφέρουμε στους συνεργάτες μας, ειλικρινή και περισσότερο ασφαλή συνεργασία, να τους υποστηρίξουμε με ποιοτικότερα και αποτελεσματικότερα προϊόντα, να τους παρέχουμε περισσότερες νέες υπηρεσίες, ώστε να διασφαλίσουν το μέγιστο όφελος και κέρδη από τη συνεργασία μας. Δηλαδή να αισθάνονται περήφανοι που ανήκουν στην οικογένεια της Goldwell!

Copyright © 2012 | All rights reserved • PAPALIOS KONSTANTINOS & CO - DIRECTION BUSINESS NETWORK | email:info@esteticahellas.gr login | Powered by coolshop

popup - Wisepops - script

cookies - GR