top news

NEWS

AΘΗΝΑ ΝΙΚΟΛΑΪΔΟΥ, Α SUCCESS STORY

Παρασκευή, 19 Ιανουάριος 2018 09:23

Από τις πλέον πετυχημένες  γυναίκες του ελληνικού επιχειρείν  η Αθηνά Νικολαΐδου Country Manager της Coty Professional Beauty μας μιλά για τους στόχους της και την λαμπρή πορεία της εταιρείας στην Ελλάδα  και στο εξωτερικό.


 
Γράφει η Άννα Ανδρεώλα
Τίποτα δεν είναι τυχαίο, το μυστικό της επαγγελματικής επιτυχίας είναι, η συστηματική δουλειά και η Αθηνά Νικολαΐδου το έχει αποδείξει. Διαθέτει μια επιτυχημένη πορεία 16 ετών στην Procter & Gamble, με βασικό ρόλο στα κεντρικά της εταιρείας στη Γενεύη, ως Senior Brand Manager Oral Care, με ευθύνη στρατηγικού σχεδιασμού και καινοτομίας για όλη την περιφέρεια Ευρώπης & Μέσης Ανατολής. Εδώ και λίγα χρόνια που επέστεψε στην Ελλάδα ανέλαβε καθήκοντα Εμπορικής Διευθύντριας στην Wella Ελλάδος και σε πολύ λίγο διάστημα το ρόλο της Country Manager Coty Professional Beauty. Έχει περάσει ήδη ένας χρόνος που δραστηριοποιήστε ως Διευθύντρια Ελλάδος στο Coty Professional Beauty.


Ποιες ήταν οι προκλήσεις που ενδεχομένως αντιμετωπίσατε αναφορικά με αυτή τη συγχώνευση;


Η συγχώνευση της Wella με την Coty, μία εταιρεία απόλυτα εστιασμένη στο χώρο της ομορφιάς, ήταν απόλυτα συμβατή σε στρατηγικό επίπεδο, οπότε τολμώ να πω ότι οι προκλήσεις που είχα να αντιμετωπίσω δεν ήταν πολλές. Επιπλέον, είχαμε την τύχη να μην έχουμε ιδιαίτερες οργανωτικές αλλαγές στο Professional Beauty Division (ένα από τα 3 τμήματα τα οποία δομούν την Coty). Ουσιαστικά παραμείναμε με το ίδιο οργανωτικό σχήμα, τα ίδια στελέχη και επιπλέον και στα ίδια γραφεία. Αυτή η σταθερότητα ήταν σημαντική για τη βέλτιστη διαχείριση της μετάβασης. Έτσι μπορέσαμε να μείνουμε εστιασμένοι στο όραμα μας να δίνουμε καθημερινά αξία στο χώρο της επαγγελματικής ομορφιάς.
 
Πού οφείλεται η αναγνώριση και η συνεχής ανοδική πορεία του χαρτοφυλακίου του Coty Professional Beauty;


Ας θυμηθούμε κατ’αρχήν ότι πίσω από το χαρτοφυλάκιο Coty Professional Beauty κρύβεται μία ιστορία 135 χρόνων μίας πρωτοπόρου εταιρείας προϊόντων κομμωτικής, της Wella. Με σημαντικές καινοτομίες στο χώρο όλα αυτά τα χρόνια, με μεγάλη επένδυση στην έρευνα, την τεχνολογία και την εκπαίδευση καθώς και τη δημιουργία νέων υπηρεσιών που βελτιώνουν το αποτέλεσμα αλλά και την εμπειρία που απολαμβάνουν οι πελάτες αλλά και οι τελικοί καταναλωτές. Επιπλέον, πολύ σημαντικό ρόλο πιστεύω παίζουν η υπευθυνότητα, η αφοσίωση, η κατανόηση των αναγκών των επαγγελματιών-συνεργατών μας, η ειλικρίνεια και ο σεβασμός απέναντι τους Το Coty Professional Beauty επενδύει σταθερά σε εκπαιδευτικά event, αλλά και σε μια σειρά fashion show ενισχύοντας μία πιο εξωστρεφή εικόνα. Ποια είναι η στρατηγική που οδηγεί την επένδυση σε αυτές τις ενέργειες; Η εκπαίδευση είναι για μας αναπόσπαστο κομμάτι της στρατηγικής μας, καθώς απαντά στη διαρκή ανάγκη των κομμωτών να εξειδικεύονται στη χρήση των προϊόντων μας. Σε ό,τι αφορά στα fashion shows, αναγνωρίζουμε την ανάγκη τη δική μας αλλά και των συνεργατών μας να μένουμε κοντά στις εξελίξεις στο χώρο της ομορφιάς αλλά και τις τάσεις της μόδας, καθώς είναι συγγενείς χώροι που αλληλοεπηρεάζονται και προσφέρουν ευκαιρίες έμπνευσης και ανάπτυξης.
 
Διαβάστε αναλυτικά στο τεύχος του Εstetica που κυκλοφορεί.

Related items

 • MONAΔΙΚΟ STYLING EVENT ΒΥ WELLA 19 Ιανουάριος 2018

  Οι κορυφαίοι hair stylists Patrick Wilson και Leighanne Regan με σύμμαχό τους τα επαγγελματικά εργαλεία ghd και τα προϊόντα Styling EΙMI της Wella Professionals Greece μετέτρεψαν το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών στον απόλυτο place to be προορισμό!

 • EIMI, NEA ΠΡΟΪΟΝΤΑ STYLING 19 Ιανουάριος 2018

  Η Wella Professionnals παρουσιάζει την τελευταία  προσθήκη στην οικογένεια EIMI, δύο νέα έλαια styling  τα Cocktail Me και Oil Spritz.

 • NEO INSTA RECHARGE 19 Ιανουάριος 2018

  Η Wella Professionals παρουσιάζει το νέο Insta Recharge, μια πούδρα που προσφέρει επαγγελματικές λύσεις προσωρινής βαφής ανάμεσα στις επισκέψεις στο κομμωτήριο.

 • COLLECTION “MUSE” ΑΠΟ ΤΟΝ LAURENT VOISINET 19 Ιανουάριος 2018

  H νέα collection του Laurent Voisinet διακρίνεται για την κομψότητά της.

Copyright © 2012 | All rights reserved • PAPALIOS KONSTANTINOS & CO - DIRECTION BUSINESS NETWORK | email:info@esteticahellas.gr login | Powered by coolshop

popup - Wisepops - script

cookies - GR