top news

NEWS

NATURALITY EVENT ΑΠΟ ΤΗΝ L'OREAL PROFESSIONNEL

Παρασκευή, 22 Ιούνιος 2018 07:27

Η L'Oréal Professionnel η ηγέτιδα επαγγελματική μάρκα στην Ελλάδα, παρουσίασε σε press event που πραγματοποιήθηκε πριν λίγες μέρες, τα μεγάλα «φυσικά» λανσαρίσματα και τις επαναστατικές καινοτομίες που αφορούνε τον κομμωτικό κλάδο.


 
Στο ειδυλλιακό τοπίο του Margi Farm και με φυσικό ντεκόρ τις γαλλικές λεβάντες, τα αρωματικά φυτά και βότανα, τα λουλούδια και τα βιολογικά οπωρολαχανικά, δημοσιογράφοι, beauty editors, digital creators και άνθρωποι του χώρου των media, βιώσανε την εμπειρία της πρώτης 100% Φυτικής Επαγγελματικής Βαφής Μαλλιών Botanēa και της νέας σειράς περιποίησης Source Essentielle η οποία δημιουργήθηκε με συστατικά φυσικής προέλευσης, από 80 έως 100% σε περιεκτικότητα. Οι νέες αυτές προτάσεις της L'Oréal Professionnel για τη βαφή και την περιποίηση των μαλλιών βασίζονται σε μια αληθινή, διάφανη, οικολογική και ειλικρινή προσέγγιση.
 
Η Botanēa είναι η πρώτη 100% φυτική βαφή, σε μορφή πούδρας η οποία αναμιγνύεται με νερό. Τα τρία φυτά στην καρδιά της σύνθεσής της (χέννα, κασσία και indigo) επιλέχθηκαν προσεκτικά, ώστε να διασφαλιστεί ότι πληρούν τα κριτήρια τόσο της χρωματικής απόδοσης, όσο και της αειφόρου ανάπτυξης κατά τη συγκομιδή τους. Η Source Essentielle είναι η πρώτη σειρά περιποίησης με συστατικά φυσικής προέλευσης τα οποία μπορούνε να ξαναγεμίσουν στα κομμωτήρια. Για πρώτη φορά δηλαδή φυσικά και φυτικά προϊόντα βαφής και περιποίησης μαλλιών προσφέρουν ένα πραγματικά επαγγελματικό αποτέλεσμα!
 
TRULY NATURAL, TRULY PROFESSIONAL
Στo πλαίσιo του event, σε ειδικά flower hair stations, οι καλεσμένες είχανε την ευκαιρία να κάνουνε styling στα μαλλιά με έμπνευση από τα συστατικά και το concept των νέων λανσαρισμάτων, από κορυφαίες κομμωτικές ομάδες συνεργατών της L'Oréal Professionnel οι οποίοι πρώτοι υιοθετήσανε τη νέα αυτή «πράσινη» φιλοσοφία και τις vegan καινοτομίες. Οι παρευρισκόμενοι δεχτήκανε τις χαλαρωτικές υπηρεσίες μασάζ στα άκρα, από Ινδό επαγγελματία γιόγκι, ταξιδεύοντας τους οσφρητικά στην εξωτική Ινδία, οπού συλλέγονται οι πρώτες ύλες και πολλά ακόμη συστατικά των λανσαρισμάτων Botanēa και Source Essentielle.  Ένα 360° video booth με αληθινό floral background Source Essentielle ήταν τοποθετημένο στον τόσο “instagrammable” περιβάλλοντα χώρο του Κτήματος, αποτυπώνοντας την εμπειρία της φύσης ψηφιακά. «Πριν από 100 και χρόνια, ο ιδρυτής της L'Oréal εφηύρε τη βαφή μαλλιών όπως την ξέρουμε έως τώρα. Σήμερα η L'Oréal Professionnel με τη καινοτομία της Botanēa θέτει ξανά τους όρους της επαγγελματικής βαφής και με τη Source Essentielle επαναπροσδιορίζει τη φυσικότητα στην περιποίηση» αναφέρει η Ντιανα Ιορντάκε, Δ/ντρια L'Oréal Professionnel Ελλάδας. Η ημέρα της παρουσίασης ολοκληρώθηκε με γεύμα το οποίο είχε αναφορές στα συστατικά των σειρών, με βιολογικές πρώτες ύλες από το Margi Farm.
Η σειρά περιποίησης Source Essentielle κυκλοφορεί από τον Ιούνιο σε επιλεγμένα κομμωτήρια L'Oréal Professionnel και η Φυτική Επαγγελματική Βαφή Μαλλιών Botanēa κυκλοφορεί αρχικά σε 9 flagstore salons σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη και σε ευρύτερη, επιλεκτική διανομή το Σεπτέμβριο του 2018.
 
Σημειώστε ότι τα 9 Botanēa flagstore salons είναι τα εξής:
1. Petros Glyfada
2. Sadhu Hair
3. Elements Hair Stylist
4. Letif Hair Salon
5. Xanthi Hair Gallery
6. mod's hair N. Ερυθραία
7. Telis Kikeris
8. Αndreas Coiffure
9.mod's hair Aγ. Μελετίου
 

Related items

 • SOLAR SUBLIME, Η ΑΝΤΗΛΙΑΚΗ ΣΕΙΡΑ ΜΑΛΛΙΩΝ ΤΗΣ L'OREAL PROFESSIONNEL 22 Ιούνιος 2018

  SOLAR SUBLIME, Η ΑΝΤΗΛΙΑΚΗ ΣΕΙΡΑ ΜΑΛΛΙΩΝ ΤΗΣ L'OREAL PROFESSIONNEL
   
  Όπως ακριβώς η επιδερμίδα, έτσι και τα μαλλιά, μπορούνε να έχουνε βλαβερές συνέπειες από την  υπερβολική έκθεση στον ήλιο.  Ο ήλιος σπάει τη δομή των μαλλιών, προκαλώντας ξηρότητα, αφυδάτωση, φριζάρισμα και απώλεια του χρώματος.

 • LOOK FRENCH BROWN 22 Ιούνιος 2018

  Η L’Oréal Professionnel υποδέχεται αυτό το Φθινόπωρο-Χειμώνα με νέες τάσεις και παρουσιάζει το French Brown look. Mε έμπνευση από το Παρίσι αλλά και τις τάσεις της πασαρέλας, αποτελεί την ιδανική επιλογή.

 • LIMITED EDITION CRÊPAGE DE CHIGNON 22 Ιούνιος 2018

  Η Tecni.ART, η μάρκα styling της L'Oréal Professionnel δημιουργεί τη νέα Limited edition συσκευασία του Crêpage De Chignon.

Copyright © 2012 | All rights reserved • PAPALIOS KONSTANTINOS & CO - DIRECTION BUSINESS NETWORK | email:info@esteticahellas.gr login | Powered by coolshop

popup - Wisepops - script

cookies - GR