top news

NEWS

REDKEN, ΕΠΙΜΕΛΗΘΗΚΕ ΤΟ HAIRSTYLING ΣΤΑ MAD VIDEO MUSIC AWARDS 2018

Τετάρτη, 04 Ιούλιος 2018 08:46

Η Redken, ηγέτιδα επαγγελματική μάρκα στις ΗΠΑ, επιμελήθηκε το Hairstyling των Mad Video Music Awards 2018 by Coca-Cola and McDonald’s™.


 
Η κορυφαία ομάδα των Ελλήνων Redken Artists, πλαισιωμένη από 40 περίπου κορυφαίους επαγγελματίες hairstylists από όλη την Ελλάδα, επιμελήθηκαν τα hair looks της λαμπερής βραδιάς.
 
Edgy, Rock, Glam μοναδικές κομμωτικές δημιουργίες για τους καλλιτέχνες, τους παρουσιαστές και τις χορευτικές ομάδες των Mad VMA 2018, εμπνευσμένες από τη μητρόπολη της Μόδας, τη Νέα Υόρκη, που δημιουργήθηκαν μόνο με προϊόντα περιποίησης και styling Redken. 
 
«H φυλή της Redken, η RedkenTribe, όπως μας λένε, είναι εναλλακτικοί επαγγελματίες κομμωτές οι οποίοι θέτουν τις τάσεις στα μαλλιά, βρίσκονται πίσω από κορυφαία fashion events, θεατρικές παραστάσεις και μουσικές εκδηλώσεις.
Τα VMA είναι πλέον ένας εναλλακτικός μουσικός θεσμός, στον οποίο η Redken είχε τη χαρά να δώσει φέτος λίγη από τη λάμψη, τον παλμό και την ατμόσφαιρα της Νέας Υόρκης, μέσα από τις κομμωτικές δημιουργίες», δήλωσε ο Χάρης Παπαγεωργακόπουλος, Brand Manager Redken.
 
Επικεφαλής της ομάδας των Ελλήνων Redken Artists και υπεύθυνη εκπαίδευσης Redken είναι η Λία Κουρούπη. Η ομάδα αποτελείται από τον Global Redken Artist Δημήτρη Μάγγο και τους: Σούλη Ζήση, Χρήστο Νικολαΐδη, Ζήση Τάμπα, Ιωάννη Μαρμαρά και Βασίλη Κωσταρά.
 

 • REDKEN, ΕΠΙΜΕΛΗΘΗΚΕ ΤΟ HAIRSTYLING ΣΤΑ MAD VIDEO MUSIC AWARDS 2018 • REDKEN, ΕΠΙΜΕΛΗΘΗΚΕ ΤΟ HAIRSTYLING ΣΤΑ MAD VIDEO MUSIC AWARDS 2018 • REDKEN, ΕΠΙΜΕΛΗΘΗΚΕ ΤΟ HAIRSTYLING ΣΤΑ MAD VIDEO MUSIC AWARDS 2018 • REDKEN, ΕΠΙΜΕΛΗΘΗΚΕ ΤΟ HAIRSTYLING ΣΤΑ MAD VIDEO MUSIC AWARDS 2018 • REDKEN, ΕΠΙΜΕΛΗΘΗΚΕ ΤΟ HAIRSTYLING ΣΤΑ MAD VIDEO MUSIC AWARDS 2018 • REDKEN, ΕΠΙΜΕΛΗΘΗΚΕ ΤΟ HAIRSTYLING ΣΤΑ MAD VIDEO MUSIC AWARDS 2018 •  

Related items

 • REDKEN BREWS, ΝΕΑ ΑΝΔΡΙΚΗ 04 Ιούλιος 2018

  Redken, πριν από πενήντα χρόνια, εισήγαγε μία από τις πρώτες επαγγελματικές σειρές ανδρικής περιποίησης. Τώρα παρουσιάζει τα Redken Brews, την πλήρη συλλογή styling, περιποίησης μαλλιών, επιδερμίδας, γενειάδας αλλά και αντρικής βαφής μαλλιών. Τα Redken Brews θα παρουσιαστούν μέσω μιας πολυ-καναλικής ψηφιακής καμπάνιας, με επικεφαλής τους κορυφαίους δημιουργούς στην ανδρική περιποίηση.

  Πρόσωπα της καμπάνιας Redken Brews είναι δύο δυναμικοί δημιουργοί: ο Influencer hairstylist Mikey Henger, ο guru του fade, ο οποίος συνδυάζει την εμπειρία του old school barber με ένα σύγχρονο twist μόδας, και η Redken Artist MJ Deziel, ένα ανερχόμενο αστέρι με avant garde στυλ. Ο Mikey θα μοιράζεται τις συμβουλές, τα σχέδια και τη μοναδική του άποψη στον κόσμο του barbering, ενώ η Redken Artist MJ Deziel, τα edgy looks, τις τεχνικές και τις εμπνεύσεις της. Τα Redken Brews προσφέρουν μια ολοκληρωμένη σειρά περιποίησης, με 10 προϊόντα περιποίησης, styling, επιδερμίδας και γενειάδας.

  Η σειρά περιποίησης μαλλιών περιέχει σύνθεση με ενισχυμένη βύνη, παρέχοντας πολλαπλά οφέλη για τα μαλλιά, την επιδερμίδα και το τριχωτό της κεφαλής. Τα μπουκάλια είναι 100% PCR, εμπνευσμένα από μπουκάλια μπίρας. REDKEN BREWS HAIRCARE COLLECTION Mint Shampoo Για αναζωογόνηση των μαλλιών και του τριχωτού της κεφαλής Extra Clean Shampoo Για έντονο καθαρισμό και αφαίρεση των καταλοίπων Silver Shampoo Μείωση των ανεπιθύμητων κίτρινων φόντων στα λευκά και γκρι μαλλιά REDKEN BREWS STYLING COLLECTION ΓΙΑ ΕΛΕΓΧΟ, ΚΡΑΤΗΜΑ ΚΑΙ ΥΦΗ ΠΟΥ ΣΑΓΗΝΕΥΟΥΝ Maneuver Cream Pomade Για μέτριο έλεγχο και φυσικό τελείωμα New Clay Pomade Για αιχμηρό ματ αποτέλεσμα και όγκο στα λεπτά μαλλιά Work Hard Molding Paste Για υφή και μέγιστο κράτημα Stand Tough Extreme Gel Για πολύ δυνατό έλεγχο.

  REDKEN BREWS SKINCARE COLLECTION Shave Cream Κρέμα ξυρίσματος που παρέχει προστασία για εξαιρετικά βαθύ και άνετο ξύρισμα Beard and Skin Oil Έλαιο για τη γενειάδα και την επιδερμίδα προσώπου και σώματος REDKEN BREWS COLOR FOR MEN Color Camo Επαγγελματική υπηρεσία σβησίματος των λευκών μαλλιών

 • REDKEN BREWS, ΝΕΑ ΑΝΔΡΙΚΗ ΣΕΙΡΑ 04 Ιούλιος 2018

  Redken, πριν από πενήντα χρόνια, εισήγαγε μία από τις πρώτες επαγγελματικές σειρές ανδρικής περιποίησης. Τώρα παρουσιάζει τα Redken Brews, την πλήρη συλλογή styling, περιποίησης μαλλιών, επιδερμίδας, γενειάδας αλλά και αντρικής βαφής μαλλιών.

 • REDKEN VIBRATION 2018 ΕΜΠΝΕΥΣΗ, ΠΑΛΜΟΣ & ΧΡΩΜΑ ΑΠΟ ΤΗ ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ 04 Ιούλιος 2018

  Η Redken, ηγέτιδα επαγγελματική μάρκα στις ΗΠΑ, πραγματοποίησε πριν λίγες ημέρες το μεγαλύτερο της εκπαιδευτικό event, με τον τίτλο Redken Vibration 2018.
   

 • H MAC COSMETICS ΣΤΑ ΜΑD VIDEO AWARDS 04 Ιούλιος 2018

  Η ΜAC Cosmetics επιμελήθηκε το make up των συντελεστών του Μad Video Music Awards 2017 που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 27 Ιουνίου στο κλειστό γήπεδο Τae Kwon Do.

Copyright © 2012 | All rights reserved • PAPALIOS KONSTANTINOS & CO - DIRECTION BUSINESS NETWORK | email:info@esteticahellas.gr login | Powered by coolshop

popup - Wisepops - script

cookies - GR