top news

NEWS

Η MODIFACE ΤΗΣ L’OREAL ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟ FACEBOOK

Τρίτη, 28 Αύγουστος 2018 10:30

Η L'Oréal και η ModiFace - η ηγέτιδα εταιρεία στον τομέα των εφαρμογών Επαυξημένης Πραγματικότητας (AR) και Τεχνητής Νοημοσύνης (ΑΙ), που εξαγοράστηκε πρόσφατα από τον Όμιλο Ομορφιάς - ανακοίνωσαν μια μακροχρόνια συνεργασία με το Facebook για τη δημιουργία νέων εμπειριών επαυξημένης πραγματικότητας που παρέχονται μέσω των δυνατοτήτων Facebook Camera.

 

 

Μέσω μιας άμεσης και αδιάκοπης σύνδεσης των δύο πλατφορμών, η ModiFace και το Facebook θα προσφέρουν στους ανθρώπους σε όλο τον κόσμο για πρώτη φορά, εμπειρίες δοκιμής μακιγιάζ σε περιβάλλον επαυξημένης πραγματικότητας, από τις κορυφαίες μάρκες ομορφιάς παγκοσμίως, όπως οι Maybelline, L'Oréal Paris, NYX Professional Makeup, Lancôme, Giorgio Armani, Yves Saint Laurent, Urban Decay και Shu Uemura. Η πρώτη εμπειρία θα λανσαριστεί από το NYX Professional Makeup στα τέλη Αυγούστου 2018. «Αυτή η ουσιαστική συνεργασία είναι πολύ σημαντική για τη ModiFace, καθώς θα επιτρέψει στις εμπειρίες Επαυξημένης Πραγματικότητας (AR) να είναι διαθέσιμες από το Facebook και να χρησιμοποιηθούν από εκατομμύρια καταναλωτές σε όλο τον κόσμο. Είναι ένας υπέροχος νέος τρόπος για να ανακαλύψει κανείς τα προϊόντα και τις μάρκες της L'Oréal μέσω από πολύ ρεαλιστικές και ουσιαστικές εμπειρίες ομορφιάς», δήλωσε ο Parham Aarabi, Διευθύνων Σύμβουλος και Iδρυτής της ModiFace.

 

«Οι άνθρωποι αναζητούν νέους τρόπους για να βιώσουν προϊόντα και υπηρεσίες και η πλατφόρμα Επαυξημένης Πραγματικότητας (Augmented Reality) του Facebook μπορεί να το κάνει αυτό πραγματικότητα σήμερα. Φέρνοντας την Επαυξημένη Πραγματικότητα στην καθημερινότητα, η L'Oréal και η Modiface αναδιαμορφώνουν την έννοια της εμπειρίας ομορφιάς και είμαστε ενθουσιασμένοι που το βλέπουμε αυτό να ζωντανεύει στο Facebook», δήλωσε ο Will Platt-Higgins, Αντιπρόεδρος της Global Account Partnerships στο Facebook.

Related items

 • Η L’OREAL ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΗΝ ΟΜΟΡΦΙΑ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ 28 Αύγουστος 2018

  Στη Viva Technology Paris, η L’Oréal θα παρουσιάσειτο όραμά της για το μέλλον της ομορφιάς και της εμπειρίας των καταναλωτών, με τίτλο «Limitless Beauty» / «Απεριόριστη Ομορφιά», μέσα από τις τελευταίες καινοτομίες του Ομίλου οι οποίες βασίζονται στην τεχνολογία φωνητικών εντολών, Τεχνητή Νοημοσύνη και Επαυξημένη Πραγματικότητα.

 • Η L'ORÉAL HELLAS ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟ MAKE-A-WISH 28 Αύγουστος 2018

  Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, η L'Oréal Hellas στηρίζει το Make-A-Wish (Κάνε–Μια–Ευχή–Ελλάδος) και τον φιλανθρωπικό περίπατο Walk For Wishes

 • ΑΝΑΔΕΙΞΤΕ ΤΟ ΤΑΛΕΝΤΟ ΣΑΣ 28 Αύγουστος 2018

  Μπορείτε να λάβετε μέρος στον διαγωνισμό και να γίνεις εσύ ο πρωταγωνιστής στον χώρο της κομμωτικής παρουσιάζοντας τη δουλειά σου στο Missbloom.gr και το περιοδικό Madame Figaro!

 • Η L'ORÉAL ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΦΟΡΕΣΙΜΟ ΑΙΣΘΗΤΗΡΑ PH 28 Αύγουστος 2018

  Η L'Oréal, Παγκόσμιος Ηγέτης στην Ομορφιά, Συνεχίζει τη Δέσμευσή της στην Επιστήμη της

  Εξατομικευμένης Περιποίησης του Δέρματος με το My Skin Track pH από τη La Roche-Posay

  —τον Πρωτοποριακό Νέο Τρόπο Κατανόησης της Υγείας του Δέρματος

Copyright © 2012 | All rights reserved • PAPALIOS KONSTANTINOS & CO - DIRECTION BUSINESS NETWORK | email:info@esteticahellas.gr login | Powered by coolshop

popup - Wisepops - script

cookies - GR