top news

NEWS

Η MODIFACE ΤΗΣ L’OREAL ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟ FACEBOOK

Τρίτη, 28 Αύγουστος 2018 10:30

Η L'Oréal και η ModiFace - η ηγέτιδα εταιρεία στον τομέα των εφαρμογών Επαυξημένης Πραγματικότητας (AR) και Τεχνητής Νοημοσύνης (ΑΙ), που εξαγοράστηκε πρόσφατα από τον Όμιλο Ομορφιάς - ανακοίνωσαν μια μακροχρόνια συνεργασία με το Facebook για τη δημιουργία νέων εμπειριών επαυξημένης πραγματικότητας που παρέχονται μέσω των δυνατοτήτων Facebook Camera.

 

 

Μέσω μιας άμεσης και αδιάκοπης σύνδεσης των δύο πλατφορμών, η ModiFace και το Facebook θα προσφέρουν στους ανθρώπους σε όλο τον κόσμο για πρώτη φορά, εμπειρίες δοκιμής μακιγιάζ σε περιβάλλον επαυξημένης πραγματικότητας, από τις κορυφαίες μάρκες ομορφιάς παγκοσμίως, όπως οι Maybelline, L'Oréal Paris, NYX Professional Makeup, Lancôme, Giorgio Armani, Yves Saint Laurent, Urban Decay και Shu Uemura. Η πρώτη εμπειρία θα λανσαριστεί από το NYX Professional Makeup στα τέλη Αυγούστου 2018. «Αυτή η ουσιαστική συνεργασία είναι πολύ σημαντική για τη ModiFace, καθώς θα επιτρέψει στις εμπειρίες Επαυξημένης Πραγματικότητας (AR) να είναι διαθέσιμες από το Facebook και να χρησιμοποιηθούν από εκατομμύρια καταναλωτές σε όλο τον κόσμο. Είναι ένας υπέροχος νέος τρόπος για να ανακαλύψει κανείς τα προϊόντα και τις μάρκες της L'Oréal μέσω από πολύ ρεαλιστικές και ουσιαστικές εμπειρίες ομορφιάς», δήλωσε ο Parham Aarabi, Διευθύνων Σύμβουλος και Iδρυτής της ModiFace.

 

«Οι άνθρωποι αναζητούν νέους τρόπους για να βιώσουν προϊόντα και υπηρεσίες και η πλατφόρμα Επαυξημένης Πραγματικότητας (Augmented Reality) του Facebook μπορεί να το κάνει αυτό πραγματικότητα σήμερα. Φέρνοντας την Επαυξημένη Πραγματικότητα στην καθημερινότητα, η L'Oréal και η Modiface αναδιαμορφώνουν την έννοια της εμπειρίας ομορφιάς και είμαστε ενθουσιασμένοι που το βλέπουμε αυτό να ζωντανεύει στο Facebook», δήλωσε ο Will Platt-Higgins, Αντιπρόεδρος της Global Account Partnerships στο Facebook.

Related items

 • ΝΕΑ ΠΑΛΕΤΑ ΣΚΙΩΝ EYE GO WILD ΑΠΟ ΤΗΝ L’OREAL PARIS 28 Αύγουστος 2018

  H νέα mega παλέτα σκιών Eye go Wild από την L’Oreal Paris, αποτελεί ξεκάθαρα το must-have beauty item της σεζόν και εσύ δεν πρέπει να την χάσεις! 

 • ΛΑΜΨΗ ΚΑΙ ΘΡΕΨΗ 28 Αύγουστος 2018

  Ανακάλυψε τώρα τη Blondifier! Την επαγγελματική σειρά απόλυτης περιποίησης και προστασίας χρώματος για κάθε τύπο ξανθού. Η ολοκληρωμένη σειρά BLONDIFIER χαρίζει λάμψη, θρέψη και επανόρθωση στα μαλλιά, ενώ παράλληλα διατηρεί ζωντανό το ξανθό χρώμα, μέχρι την επόμενη επίσκεψη στο κομμωτήριο.

 • Η L’ORÉAL PARIS ΚΑΙ Ο ΟΙΚΟΣ KARL LAGERFELD ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ 28 Αύγουστος 2018

  Η L’Oréal Paris και ο οίκος KARL LAGERFELD είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν την αποκλειστική τους συνεργασία για το λανσάρισμα μιας μοναδικής συλλογής μακιγιάζ.

 • ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚΗ ΥΠΗΡΕΣΕΙΑ “STYLE MY HAIR PRO” 28 Αύγουστος 2018

  Η L’ Oréal Professionnel είναι η πρώτη μάρκα του κλάδου που  χρησιμοποιεί την πρωτοποριακή υπηρεσία 3D δοκιμής χρώματος  μαλλιών σε πραγματικό χρόνο με την εφαρμογή «Style My Hair PRO».

Copyright © 2012 | All rights reserved • PAPALIOS KONSTANTINOS & CO - DIRECTION BUSINESS NETWORK | email:info@esteticahellas.gr login | Powered by coolshop

popup - Wisepops - script

cookies - GR