top news

NEWS

Η ΜΑΡΚΑ CERAVE ΛΑΝΣΑΡΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΗ L’ORÉAL ACTIVE COSMETICS

Παρασκευή, 28 Σεπτέμβριος 2018 09:43

Η CeraVe εξαγοράσθηκε από τη L'Oréal το 2017, με στόχο να επεκταθεί το 2018 με γοργούς ρυθμούς στην Ευρώπη και στη Λατινική Αμερική. Η μάρκα έχει ήδη ξεκινήσει την τοποθέτησή της στην ελληνική αγορά. Η παγκόσμια επέκταση θα επικεντρωθεί στα βασικά προϊόντα καθαρισμού και ενυδάτωσης, προσώπου και σώματος της μάρκας, που περιέχουν τα 3 βασικά ceramides.Η γρήγορη επέκταση είναι αποτέλεσμα της τεράστιας ανάπτυξης που επέδειξε η μάρκα στη Βόρειο Αμερική (η CeraVe είναι #1 ενυδατική μάρκα στις ΗΠΑ*) και της συνεχώς αυξανόμενης παγκόσμιας τάσης για προσιτά δερματολογικά προϊόντα περιποίησης που προσφέρουν απολαυστική εμπειρία χάρη στην
υπέροχη υφή τους.

 

«Πολλές φορές διαπιστώνουμε μια λεπτή διαχωριστική γραμμή ανάμεσα στην καλλυντική ευχαρίστηση και στην κλινική αποτελεσματικότητα των ενυδατικών προϊόντων. Συχνά τα προϊόντα με ελαφριά υφή δεν προσφέρουν αρκετή ενυδάτωση, ενώ τα πιο αποτελεσματικά είναι πολύ βαριά και λιπαρά. Η CeraVe αποτελεί ένα δυνατό παράδειγμα άριστης απόδοσης και στα δύο ζητούμενα: ελαφριά, μη λιπαρή υφή, με εξαιρετικά ενυδατική δράση.  Έτσι δεν αποτελεί έκπληξη που αποτελεί την επιλογή τόσο πολλών καταναλωτών», αναφέρει ο Peter A. Lio, Καθηγητής Δερματολογίας στο Northwestern University. 

 

Η CeraVe αναπτύχθηκε με τη συμβολή δερματολόγων και λανσαρίστηκε στις ΗΠΑ το 2005. Οι δερματολόγοι προσέγγισαν τη δερματολογική περιποίηση με το συνδυασμό 3 ουσιαστικών ceramides, 1, 3, και 6-II, που βοηθούν στην ανασύσταση του φυσικού επιδερμικού φραγμού. Αυτά τα ceramides διαπιστώθηκε ότι είναι ελλιπή στα δέρματα που παρουσιάζουν δερματολογικές παθήσεις. Οι συνθέσεις ενισχύθηκαν με ένα επαναστατικό σύστημα αποδέσμευσης της ενυδάτωσης, γνωστό ως τεχνολογία MultiVesicular Emulsion (MVE - Πολυστρωματικό Γαλάκτωμα). Ο συνδυασμός αυτός, ακόμα και με μία μόνο χρήση του προϊόντος, επιτυγχάνει όχι μόνο την ανασύσταση των επιπέδων των ceramides στο δέρμα, άλλα παρέχει τη δυνατότητα διατήρησης και διάρκειας της ενυδάτωσης σε ένα επαρκές και ελεγχόμενο επίπεδο, μέσω της σταδιακής αποδέσμευσης που προσφέρουν τα πολυεπίπεδα σφαιρίδια. Η τεχνολογία MVE έχει το εξής πλεονέκτημα έναντι των περισσότερων συνθέσεων: σε αντίθεση με την «άμεση απελευθέρωση», η MVE τεχνολογία της CeraVe παρέχει σταδιακή απόδοση των συστατικών μέσω των πολυστιβαδικών ομόκεντρων σφαιριδίων ελαιώδους και υδάτινης φάσης, που παρέχουν σταδιακές φάσεις ενυδάτωσης. Κάθε σφαιρίδιο MVE αποτελείται από ομόκεντρα επίπεδα, που «αιχμαλωτίζουν» συστατικά όπως ceramides, λιπαρά οξέα και φυτοσφιγγοσίνη. Τα επίπεδα αυτά απελευθερώνουν σταδιακά και με διάρκεια τα συστατικά της CeraVe στην επιδερμίδα.

 

Η σύνθεση των CERAmides με την τεχνολογία MVE δημιούργησαν την CERAVE, την προσιτή καλλυντική δερματολογική και θεραπευτική σειρά περιποίησης για όλους, που χρησιμοποιείται και συστήνεται ανεπιφύλακτα από γιατρούς και ασθενείς. 

«Σήμερα, με το λανσάρισμα της CeraVe παγκοσμίως, είμαστε ένα βήμα πιο κοντά στο όραμα της μάρκας, να απευθυνθεί σε όσο το δυνατόν περισσότερους ανθρώπους, με προσιτά προϊόντα περιποίησης που περιέχουν τα 3 ουσιαστικά ceramides για την αποκατάσταση του επιδερμικού φραγμού.  Όταν ένας γιατρός συνιστά ή ένας καταναλωτής δοκιμάζει την CeraVe για πρώτη φορά, ελπίζουμε να αισθάνονται τη διαφορά που κάνουν τα προϊόντα στην επιδερμίδα. Η ομάδα μας προσδοκά να συνεργαστεί με ιατρούς και καταναλωτές σε όλο τον κόσμο, για να συνεχίσει να καινοτομεί και να εξελίσσει τη CeraVe σε παγκόσμιο επίπεδο», αναφέρει ο John Reed, Γενικός Διευθυντής της CeraVe στις ΗΠΑ και διεθνώς. 

* ProVoice (μέλος της IMS Health), στοιχεία 12 μηνών, έως τον Νοέμβριο 2017, HΠΑ. 

 

 

Copyright © 2012 | All rights reserved • PAPALIOS KONSTANTINOS & CO - DIRECTION BUSINESS NETWORK | email:info@esteticahellas.gr login | Powered by coolshop

popup - Wisepops - script

cookies - GR