top news

NEWS

ΝΕΑ IGORA VIBRANCE, ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΠΕΛΑΤΙΣΣΕΣ ΣΑΣ ΑΞΙΖΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Παρασκευή, 01 Φεβρουάριος 2019 09:41

Ξεκινήστε το νέο έτος με υπέροχα μαλλιά και εκτυφλωτική λάμψη, η  Schwarzkopf Professional κυκλοφορεί τηννέα Igora Vibrance ένα ενυδατικό ημι-μόνιμο χρώμα προηγμένης τεχνολογίας.

 

 

Η Schwarzkopf Professional προσπαθεί συνεχώς να ικανοποιήσει αυτή την ανάγκη δημιουργώντας ευέλικτες σειρές προϊόντων υψηλής απόδοσης, και τώρα χάρη σε καινοτόμες νέες τεχνολογίες και συστατικά η IGORA VIBRANCE μπορεί να κάνει ακόμα περισσότερα!

 

Το προηγμένης τεχνολογίας ενυδατικό ημι-μόνιμο χρώμα μαλλιών – με μια ρευστή φόρμουλα που μπορεί να μετατραπεί σε τζελ ή κρέμα  – δίνει τη δυνατότητα στις πελάτισσες να περιμένουν ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ και στους κομμωτές να προσφέρουν ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...


ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ Απόδοση – έως και 100% περισσότερη λάμψη στη στιγμή*, καθώς και αυξημένη προστασία των μαλλιών, χάρη στο νέο Σύμπλεγμα Ενυδατικής Προστασίας

 

·         ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ευκολία – Η νέα ρευστή φόρμουλα με αναλογία ανάμιξης 1:1 επιτρέπει ευκολότερη σύνθεση, γρηγορότερη ανάμιξη και αποτελεσματικότερη εφαρμογή

 

·         ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΕΥΕΛΙΞΙΑ – Η ημι-ρευστή μορφή του σας επιτρέπει να διαλέξετε είτε σύσταση σε μορφή Τζελ είτε Κρέμας. Απολαύστε την ευκολία στη χρήση ενός Τζελ ή την ακρίβεια που μόνο μια Κρέμα μπορεί να σας προσφέρει.

 

 

·         ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ Επιλογές –Μια ολοκληρωμένη σειρά ημι-μόνιμων υπηρεσιών είναι τώρα διαθέσιμη (Σύστημα Διπλής Εφαρμογής, Βαφή στον ίδιο Τόνο, Παστέλ Ρεφλέ, Μοντέρνοι τόνοι, Εξουδετέρωση/Διόρθωση χρώματος, Ανανέωση χρώματος, Ενίσχυση λάμψης), με 68 αποχρώσεις που ταιριάζουν αρμονικά με τη σειρά IGORA ROYAL.

 

Τεχνολογία IGORA VIBRANCE

Το Σύμπλεγμα ενυδατικής προστασίας με Τεχνολογία AQUAXYL™, σημαίνει πως η IGORA VIBRANCE έχει εξαιρετικά ήπια δράση προστατεύοντας τα μαλλιά κατά τη διαδικασία εφαρμογής της ημιμόνιμης βαφής μαλλιών. Η καινοτόμα τεχνολογία ελέγχει τα εσωτερικά επίπεδα υγρασίας των μαλλιών σταθεροποιώντας την εσωτερική δομή της κάθε τρίχας – αυτή η διαδικασία προστατεύει την τρίχα από το σπάσιμο και δημιουργεί μια καθαρή βάση για ομοιόμορφο χρωματικό αποτέλεσμα! Η σύνθεσή της χωρίς αλκόολη είναι εμπλουτισμένη με βιταμίνες B3 and B5, θωρακίζουν την επιφάνεια της τρίχας χαρίζοντας υπέροχη, εκτυφλωτική λάμψη.

 

 

IGORA VIBRANCE Colour Heroes και Υπηρεσίες

Η συλλογή περιλαμβάνει πλέον 68 αποχρώσεις IGORA VIBRANCE, αλλά και το IGORA VIBRANCE Clear 0-00: μια σύνθεση χωρίς χρωστικές που μπορεί να χρησιμοποιηθεί μεμονωμένα για να προσθέσει λάμψη στο αποτέλεσμα μετά από κάθε υπηρεσία χρώματος, ή ως μέσο αραίωσης για οποιαδήποτε απόχρωση της σειράς IGORA VIBRANCE προκειμένου να μειωθεί το βάθος, η ένταση και να δημιουργηθούν παστέλ τόνοι.

 

Το καινοτόμο Activator System επιτρέπει στους κομμωτές να επιλέξουν ανάμεσα σε gelή κρεμώδη υφή:

 

·         Το IGORA VIBRANCE Activator Gel περιέχει έναν παράγοντα ζελατινοποίησης, που δημιουργεί μια μοναδική σύνθεση gel – ιδανική για εφαρμογή με απλικατέρ και γρήγορες υπηρεσίες φροντίδας στο λουτήρα

 

·         Η λοσιόν ενεργοποίησης της IGORA VIBRANCE 4% / 13 Vol. περιέχει ένα ειδικό παράγοντα διόγκωσης, που μετατρέπει το ρευστό χρώμα σε σύνθεση κρέμας, για ακρινή, εύκολη και γρήγορη εφαρμογή.

 

Χάρη στα μοναδικά συστατικά που περιέχει η IGORA VIBRANCE, οι κομμωτές μπορούν να προσαρμόσουν το προϊόν βάσει των αναγκών της πελάτισσας και των τεχνικών που θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσουν για να τις πετύχουν. Για τις πελάτισσες που επιθυμούν να δοκιμάσουν ένα ολοκαίνουργιο look χωρίς μόνιμη δέσμευση, η IGORA VIBRANCE προσφέρει ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ δυνατότητε εντός του κομμωτηρίου, μέσω εξειδικευμένων εξατομικευμένων υπηρεσιών:

·         BREAK THE BRASS – εξουδετέρωση χρώματος για να επιτευχθεί απόλυτο ξανθό

·         PAINT ME PASTEL – το πολύπλευρο παστέλ ρεφλέ δημιουργεί ένα παιχνιδιάρικο αποτέλεσμα

·         RUNWAY REBEL – όμορφα και τολμηρά ρεφλέ για look που μαγνητίζει τα βλέμματα

·         GLOSS BOSS – φωτεινό μπαλαγιάζ με εκτυφλωτική λάμψη

·         TEMPTING TONES – εφαρμογή ζωηρών αποχρώσεων για μια παραλλαγή που τραβάει όλα τα βλέμματα

·         ONE TWO GORGEOUS – ολική ανανέωση χρώματος για ακαταμάχητη λάμψη

 

 

«Η ΝΕΑ IGORA VIBRANCE είναι η πιο όμορφη ημι μόνιμη βαφή μαλλιών. Οι ολοκαίνουργες συνθέσεις επιτρέπουν εξαιρετικά εύκολη ανάμιξη και εφαρμογή, ενώ το τελικό αποτέλεσμα στο χρώμα των μαλλιών είναι καταπληκτικό.»

Lesley Jennison | Παγκοσμίου Φήμης Εκπαιδεύτρια και Ειδικός Χρώματος

 

 

Είστε έτοιμες για ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ? Η εντυπωσιακή μας καμπάνια, δείχνει πως το ίδιο μοντέλο μπορεί να αλλάξει εντελώς look – για απόλυτη χρωματική ευελιξία! ΕΠΑΝΑπροσδιορίστε μαζί μας την ημιμόνιμη βαφή μαλλιών χωρίς αμμωνία και ακολουθήστε την επανάσταση του λαμπερού χρώματος μέσω του @schwarzkopfpro και του hashtag #MOREVIBRANCE.

 

Μην ξεχνάτε, προσφέρουμε επαγγελματική εκπαίδευση μέσω του Schwarzkopf Professional’s ASK Education με συναρπαστικά σεμινάρια που εμπνέουν για να τελειοποιήσετε τις δεξιότητες σας, ώστε να μπορείτε να κάνετε ακόμα περισσότερα με την IGORA VIBRANCE.

 

 

Copyright © 2012 | All rights reserved • PAPALIOS KONSTANTINOS & CO - DIRECTION BUSINESS NETWORK | email:info@esteticahellas.gr login | Powered by coolshop

popup - Wisepops - script

cookies - GR