top news

NEWS

Η FARCOM MEΓΑΣ XOΡΗΓΟΣ ΣΤΗΝ HAIRPROF 2019

Παρασκευή, 08 Φεβρουάριος 2019 08:49

Η εταιρεία FARCOM στηρίζει για 3η συνεχόμενη χρονιά την HAIRPROF, αποτελώντας τον μέγα χορηγό της διοργάνωσης.

 

 

Με εντατικούς ρυθμούς, έχουν ήδη ξεκινήσει οι προετοιμασίες για την μοναδική επαγγελματική έκθεση κομμωτηρίου στην Ελλάδα που θα διεξαχθεί από τις 16 εώς 18 Φεβρουαρίου στο εκθεσιακό κέντρο HELEXPO στο Μαρούσι. 70 εκθέτες, 200 κομμωτηριακά & barber brands, 21 live hair & barber shows, 10 κλειστά εκπαιδευτικά σεμινάρια, 4 διαγωνισμοί, καταξιωμένοι επαγγελματίες του χώρου όπως ο Fillipo Sepe, Baldys Barbers & o Farrukh Shamurratov θέτουν τον πήχη ακόμη πιο ψηλά στην φετινή διοργάνωση.

 

Η εταιρεία FARCOM αναφέρει σε ανακοίνωση της μεταξύ άλλων «συμπληρώνοντας 49 χρόνια παρουσίας στον κλάδο του κομμωτηρίου και στην επαγγελματική περιποίηση μαλλιών αναγνωρίζεται ως η μεγαλύτερη ελληνική εταιρεία παραγωγής επαγγελματικών προϊόντων κομμωτηρίου. Από το ξεκίνημά της παραμένει πιστή στην δέσμευση της για συνεχή εξέλιξη και επιμόρφωση του επαγγελματία-κομμωτή, έχοντας ως στόχο την δημιουργία  ποιοτικών και εξειδικευμένων  προϊόντων καθώς και την διαρκή εκπαίδευση και ενημέρωση του.Η εταιρεία FARCOM στέκεται με κάθε τρόπο στο πλευρό του Έλληνα κομμωτή ικανοποιώντας τις ανάγκες του για έμπνευση και δημιουργία, βελτιώνοντας συνεχώς τις παρεχόμενες υπηρεσίες στο πελατολογίου του με προϊόντα EXPERTIA, SERI & BIOPROTEN. Αξίζει να σημειωθεί ότι εξάγει τα προϊόντα της σε 52 χώρες σε όλο τον κόσμο».

Related items

 • BRIDAL & EVENING HAIRSTYLES & WORKSHOP ΑΠΟ ΤΗΝ FARCOM PROFESSIONAL 08 Φεβρουάριος 2019

  Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία το εκπαιδευτικό σεμινάριο, αποκλειστικά για επαγγελματίες, Bridal & Evening Hairstyles & Workshop,  από την guest Hair Artist Κωνσταντίνα Κάσια,  στην ακαδημία της FARCOM στην Θεσσαλονίκη στις 1 Απριλίου.

 • ΣΤΗΝ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΤΗΣ FARCOM ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΚΕ Η COLLECTION FREECHIC 08 Φεβρουάριος 2019

  Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση της νέας κολεξιόν FREECHIC από την FRANCOIS ACADEMY στην ακαδημία της FARCOM στην Θεσσαλονίκη στις 4 Μαρτίου.

 • ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΗΣ FARCOM ΣΤΗ COSMOPROF BOLOGNA 2019 08 Φεβρουάριος 2019

  Με μεγάλη επιτυχία η FARCOM συμμετείχε στην 52η Cosmoprof 2019, την μεγαλύτερη επαγγελματική έκθεση προϊόντων ομορφιάς, που πραγματοποιήθηκε στην Μπολόνια της Ιταλίας 14-17 Μαρτίου. 

 • H FARCOM PROFESSIONAL ΜΕΓΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ ΤΗΣ 5ης HAIPROF 2019 08 Φεβρουάριος 2019

  Στηρίζοντας τις μεγάλες συναντήσεις στον κλάδο του κομμωτηρίου, η εταιρεία FARCOM έδωσε το παρόν ως μέγας χορηγός της 5ης HAIRPROF, της μοναδικής επαγγελματικής έκθεσης κομμωτηρίου στην Ελλάδα, που διεξήχθη από τις 16 έως 18 Φεβρουαρίου στο εκθεσιακό κέντρο HELEXPO στο Μαρούσι.

Copyright © 2012 | All rights reserved • PAPALIOS KONSTANTINOS & CO - DIRECTION BUSINESS NETWORK | email:info@esteticahellas.gr login | Powered by coolshop

popup - Wisepops - script

cookies - GR