top news

NEWS

Η L’OREAL ΣΤΙΣ ΠΙΟ ΗΘΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ

Τετάρτη, 27 Φεβρουάριος 2019 09:53

Η L’Oréal, η κορυφαία εταιρεία ομορφιάς στον κόσμο, αναγνωρίστηκε ως μια από τις πιο Ηθικές Εταιρείες Παγκοσμίως για το 2019 (2019 World’s Most Ethical Companies) από το Ινστιτούτο Ethisphere, τον κορυφαίο και διεθνώς αναγνωρισμένο φορέα που καθορίζει και προωθεί τα πρότυπα ηθικών επιχειρηματικών πρακτικών.

 

 

«Στο Ινστιτούτο Ethisphere, έχουμε εντυπωσιαστεί με την αξιακή προσέγγιση της  L’Oréal, το μακροπρόθεσμο όραμά της και την αυθεντική δέσμευση της στο να λειτουργεί με ακεραιότητα» εξήγησε ο Timothy Erblich, Chief Executive Officer στο Ινστιτούτο Ethisphere. «Συγχαίρουμε όλους τους ανθρώπους της L’Oréal για την ένταξη της ηθικής στις καθημερινές τους δραστηριότητες και για την απόκτηση αυτής της αναγνώρισης».

 

«Η δέκατη αυτή αναγνώριση από το Ethisphere επιβεβαιώνει ότι μια εταιρεία μπορεί να είναι ταυτόχρονα ηθική και επιτυχής. Η ηθική είναι μια από τις κινητήριες δυνάμεις του μετασχηματισμού του Ομίλου, για την οποία όλοι οι εργαζόμενοι μας ανά τον κόσμο είναι ιδιαίτερα υπερήφανοι» δήλωσε ο Jean-Paul Agon Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της L’Oréal.

 

«Σε έναν κόσμο γεμάτο καινοτομία, μια εταιρεία με ισχυρή ηθική κουλτούρα είναι καλύτερα εξοπλισμένη για να αντιμετωπίσει τις προκλήσεις του αύριο» δήλωσε οEmmanuel Lulin, Αντιπρόεδρος και Γενικός Διευθυντής Δεοντολογίας της L’Oréal.

 

Το 2019, διακρίθηκαν 128 εταιρείες, οι οποίες προέρχονται από 21 χώρες και 50 τομείς της βιομηχανίας. Η 13η τάξη των εταιρειών που διακρίθηκαν παρουσιάζει ξεκάθαρα πως οι εταιρείες εξακολουθούν να αποτελούν την κινητήρια δύναμη για τη βελτίωση των κοινοτήτων, τη δημιουργία ικανού και ενδυναμωμένου εργατικού δυναμικού καθώς και την προώθηση της εταιρικής κουλτούρας με επίκεντρο την ηθική.

 

L’Oréal και Ηθική:

-       Η L’Oréal ήταν μια από τις πρώτες εταιρείες στην Γαλλία που θέσπισε τον Κώδικα Ηθικής, το 2000, και η οποία διόρισε Γενικό Διευθυντή σε αυτό τον τομέα, το 2007.

-       Το 2008, ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της L’Oréal, Jean – Paul Agon, έλαβε το υψηλού κύρους βραβείο Stanley C. Pace Leadership, στα Βραβεία Ηθικής.

-       Το 2015, ο Αντιπρόεδρος και Γενικός Διευθυντής Δεοντολογίας της L’Oréal, Emmanuel Lulin, έλαβε το υψηλού κύρους βραβείο Carol. R. Marshall Innovation, στα Βραβεία Ηθικής

-       Το 2017 και το 2018, η L’Oréal έλαβε το βραβείο “Grand Prix” για τον Κώδικα Δεοντολογίας της (Grand Prix de la Transparence – Charte Éthique).

-       Το  2018:

o   Η L’Oréal ως μέλος του United Nations Global Compact LEAD έλαβε 2 βραβεία αριστείας για την Ηθική Διακυβέρνηση και την Ηθική Ηγεσία από το Πανεπιστήμιο της Cergy-Pontoise της Γαλλίας.

o   O Emmanuel Lulin, Αντιπρόεδρος και Γενικός Διευθυντής Δεοντολογίας της L’Oréal, τιμήθηκε από τον Παγκόσμιο Οργανισμό των Ηνωμένων Εθνών ως SDG Pioneer για την Προώθηση της Επιχειρηματικής Ηθικής. Επίσης, έλαβε το βραβείο Bill Daniels Being a Difference Award από το Κέντρο NASBA για την Εμπιστοσύνη του Κοινού και το 1ο Τιμητικό Βραβείο ως Επικεφαλής της Ηθικής από το Πανεπιστήμιο Cergy-Pontoise.

o   Η L'Oréal πέτυχε την πρώτη θέση ανάμεσα σε 6.000 εταιρείες παγκοσμίως στην κατάταξη Covalence ESG.

-       Η L’Oréal διοργανώνει κάθε χρόνο την Ημέρα Ηθικής, όπου οι εργαζόμενοι από όλον τον κόσμο μπορούν να συνομιλήσουν online με τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της L'Oréal και τον Γενικό Διευθυντή της χώρας τους για θέματα ηθικής.

 

 

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Ηθική στη L’Oréal επισκεφθείτε την παρακάτω διεύθυνση: http://www.loreal.com/group/governance/acting-ethically.aspx

Related items

 • H ΛΑΜΠΡΗ ΤΕΛΕΤΗ ΤΩΝ HAIR AWARDS 2019 BY ESTETICA HELLAS, POWERED BY L’ORÉAL PROFESSIONNEL 27 Φεβρουάριος 2019

  Το περιοδικό Estetica Hellas διοργάνωσε για τέταρτη συνεχή χρονιά τα Hair Awards 2019 / Greek Hairdressing Awards powered by L’Oréal Professionnel, τη Δευτέρα 24 Ιουνίου, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, σε μια λαμπρή τελετή, που θα θυμούνται οι προσκεκλημένοι για καιρό, όχι μόνο για τα εντυπωσιακά catwalks αλλά και για τον πρωτόγνωρο φετινό διαγωνισμό με τις καλύτερες κομμωτικές δημιουργίες, όπου 24 φιναλίστ έλαβαν μέρος σε οκτώ κατηγορίες.

 • HAIR AWARDS 2019 BY ESTETICA HELLAS 27 Φεβρουάριος 2019

  Στις 24 Ιουνίου 2019, στο Mέγαρο Μουσικής, θα πραγματοποιηθούν τα Hairawards 2019 byEsteticaHellas, GreekHairdressingAwardsκαι η αγωνία κορυφώνεται.

 • HAIR BRONZING, XΡΩΜΑ ΜΕ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΛΑΜΨΗ 27 Φεβρουάριος 2019

  Για το 2019, η παλέτα Bronzing της L’Oréal Professionnel περιλαμβάνει 8 αποχρώσεις με μπρονζέ ρεφλέ για κάθε φυσικό χρώμα βάσης. Οι αποχρώσεις αυτές είναι διαθέσιμες στις εμβληματικές σειρές INOA, MAJIREL και DIARICHESSE.

 • NEA ΣΕΙΡΑ ΑΒSOLUT REPAIR 27 Φεβρουάριος 2019

  Νέα σειρά Absolut Repair! Χαρίζει έως και 77% λιγότερο ταλαιπωρημένα μαλλιά, εντατική αναδόμηση και 7 φορές πιο λαμπερή τρίχα με την πρώτη κιόλας εφαρμογή.

Copyright © 2012 | All rights reserved • PAPALIOS KONSTANTINOS & CO - DIRECTION BUSINESS NETWORK | email:info@esteticahellas.gr login | Powered by coolshop

popup - Wisepops - script

cookies - GR