top news

NEWS

H VANG ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΗΣ ΠΟΡΕΙΑΣ

Δευτέρα, 04 Μάρτιος 2019 07:47

Ο Βασίλης Νιανιούρης, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της VANG Α.Ε, αν μη τι άλλο, είναι γεννημένος γι’ αυτό που έχει δημιουργήσει. Αγαπάει την κομμωτική τέχνη και τον κομμωτή, γι’ αυτό και μοιράζεται μαζί τους το ταλέντο που του έχει δοθεί απλόχερα. Φέτος, η Vang γιορτάζει τα 20 χρόνια επαγγελματικής επιτυχίας και μοιράζεται μαζί μας το «μυστικό» της επιτυχίας του.

 

 

Φέτος η Vang γιορτάζει 20 χρόνια πετυχημένης πορείας. Ποια είναι τα συναισθήματά σας;

Η VANG αισθάνομαι, μιλώντας μεταφορικά, ότι είναι σαν ένα «παιδί» που από μικρό τού κρατούσες τo χέρι και νουθετώντας το χρόνο με το χρόνο, το βοήθησες να αναπτυχθεί και να γίνει ένα χρήσιμο κομμάτι της κοινωνίας. Μετά από 20 χρόνια βλέπεις αυτό το παιδί να έχει μεγαλώσει, και σε όλη την πορεία του να σε κάνει συνεχώς υπερήφανο, γι’ αυτά που κατάφερες με τόση αγάπη και φροντίδα. Σε αυτό το σημείο θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά όσους βοήθησαν να φθάσω έως εδώ, τους συνεργάτες, συμβούλους και εκπαιδευτές της εταιρείας, όσους πίστεψαν και πιστεύουν ακόμα στο όραμα της VANG.

 

Πώς ξεκίνησε η ενασχόλησή σας με την εκπαίδευση; Ήταν κάτι που το θέλατε από πάντα;

Ξεκίνησε 30 χρόνια πριν, όταν μαζί με επτά φίλους κομμωτές και ιδιοκτήτες κομμωτηρίων, αναζητούσαμε συνεργάτες που να είναι ικανοί να στηρίξουν επαρκώς τα κομμωτήριά μας. Όμως η αγορά δεν προσέφερε το επίπεδο εκπαίδευσης που επιθυμούσαμε.

Εμείς, από την άλλη πλευρά, προσπαθούσαμε να εκπαιδεύσουμε τους συνεργάτες μας, άλλες φορές με επιτυχία και άλλες όχι. Αυτή η διαδικασία αποδείχτηκε χρονοβόρα και με μεγάλο κόστος. Έτσι, στην προσπάθειά μας να βρούμε μια λύση, οι τέσσερις επαγγελματίες από εμάς αποφασίσαμε να ιδρύσουμε τη σχολή βασικής εκπαίδευσης.

 

Τι στόχο είχατε όταν ξεκινήσατε τη Vang και ποιος είναι ο στόχος σήμερα, τώρα που η Σχολή έχει εξελιχθεί;

Οι στόχοι κατακτώντας βήμα-βήμα. Ο πρωταρχικός μας στόχος ήταν οι σπουδαστές να καλύπτουν τις ανάγκες των κομμωτηρίων μας. Λίγο αργότερα, ήρθε η συνειδητοποίηση ότι εκείνες οι δικές μας ανάγκες ήταν και οι ανάγκες του κάθε σύγχρονου κομμωτηρίου, γι’ αυτόν το λόγο και οι σπουδαστές μας ήταν από τότε η πρώτη επιλογή των κομμωτηρίων. Αυτό βέβαια οφείλεται σε συλλογική δουλειά πολλών ατόμων που συνεργάζονται προς τον ίδιο σκοπό μέχρι σήμερα, ώστε ο στόχος που επιτύχαμε από τότε να συνεχίσει να υφίσταται και μάλιστα να ξεπερνιέται, με σύγχρονους τρόπους, και η VANG και οι σπουδαστές της να συνεχίζουν να είναι στην κορυφή των προτιμήσεων των κομμωτών.

 

Ποιο είναι το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό γνώρισμα της Vang;

Είναι ένα ανατροφοδοτούμενο πάθος για την κομμωτική τέχνη που μας διαπερνά, το οποίο όμως συνδυάζεται με τις νεότερες εξελίξεις και απαντά στις ανάγκες των καιρών. Παράλληλα, είναι οι θεμελιώδεις μας αρχές, όπως είναι η προσήλωση στη συνεχή ανάπτυξη τεχνογνωσίας και καινοτόμων υπηρεσιών, η αφοσίωση στην ικανοποίηση του κάθε πελάτη, η διατήρηση σχέσεων εμπιστοσύνης και αμοιβαίας αξιοπιστίας με την αγορά.

 

Πώς βλέπετε να εξελίσσεται η εκπαίδευση των κομμωτών σήμερα; Ποιες πιστεύετε είναι οι τάσεις για έναν επιτυχημένο κομμωτή;

Τα κοινωνικά μέσα δικτύωσης είναι πλέον αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας και προβάλλουν συνεχώς και με πολύ γρήγορο ρυθμό όλες τις τάσεις. Οι εκπαιδευτικοί οργανισμοί της κομμωτικής τέχνης, στην ίδια λογική και ταχύτητα, πρέπει να εκσυγχρονίζονται και κυρίως να προσφέρουν στους σπουδαστές ουσιαστική εκπαίδευση, να μην είναι επιχειρήσεις που απλά μοιράζουν διπλώματα. Επιτυχημένος κομμωτής είναι εκείνος που αδιάλειπτα εκπαιδεύεται και παράλληλα αναβαθμίζει τις γνώσεις των συνεργατών του, βασιζόμενος στο τρίπτυχο - Τεχνική - Service - Επικοινωνία. Επιτυχία είναι να έχεις και τα τρία παραπάνω μαζί, σε όσο το δυνατόν πιο υψηλό βαθμό γίνεται.

 

Τέλος, ποια είναι τα μελλοντικά σας σχέδια;

Στο μέλλον, μαζί με την κόρη μου και συνεχιστή μου, την Παρί Νιανιούρη, και την ομάδα μας, θα θέλαμε να συνεχίσουμε να μεταφέρουμε την εμπειρία και την τεχνογνωσία σε νέους και παλαιότερους συναδέλφους, ώστε η τέχνη που αγαπάμε να γίνει κτήμα όσο το δυνατόν περισσότερων κομμωτών. Όλοι είμαστε μαθητές εσαεί, εγώ δηλώνω μαθητής αν και ενεργός κομμωτής ακόμα και μετά από 40 χρόνια στην κομμωτική και 20 χρόνια στην Εκπαίδευση και Μετεκπαίδευση Κομμωτών. Ιδανικά ονειρεύομαι τη VANG να καθιερωθεί ως θερμοκοιτίδα επαγγελμάτων ομορφιάς και να εκτείνεται σε όλη την Ελλάδα και τα Βαλκάνια.

 • H VANG ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΗΣ ΠΟΡΕΙΑΣ • H VANG ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΗΣ ΠΟΡΕΙΑΣ • H VANG ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΗΣ ΠΟΡΕΙΑΣIS •  

Related items

 • CREATIVE HAIR SHOW BY VANG 04 Μάρτιος 2019

  Η VANG βρέθηκε στο Συνεδριακό Κέντρο Πατρών μετά από πρόσκληση του Σωματείου Κομμωτών Πατρών, όπου ανέλαβε το closing show του 3ου Περιφερειακού Φεστιβάλ Κομμωτικής Τέχνης.

 • ΤRENDS BY VANG 04 Μάρτιος 2019

   

  H καλλιτεχνική ομάδα της Vang μας παρουσιάζει τις προτάσεις της για τον φετινό χειμώνα.

 • ACRYLGEL: ΤΟ ΝΕΟ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ 04 Μάρτιος 2019

  Πόσες φορές ευχήθηκες να υπήρχε ένα προϊόν για τεχνητά νύχια που δε θα στεγνώνει γρήγορα, δε θα μυρίζει άσχημα και θα σου δίνει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα; Ένα προϊόν που να συνδυάζει τα θετικά του τζελ και του ακρυλικού, χωρίς τα αντίστοιχα μειονεκτήματά τους;

 • ΕVENT EKΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΑΠΟ ΤO LEMON POPPY SEED 04 Μάρτιος 2019

  Tο Lemon Poppy Seed οργανώνει ένα event εκπαίδευσης γύρω από το ανδρικό κούρεμα. Το όνομα Combo επιλέχθηκε για τον τίτλο λόγω του τελικού αποτελέσματος που βγαίνει από τον συνδυασμό  διαφορετικών αλλά ομοιογενών συστατικών.

Copyright © 2012 | All rights reserved • PAPALIOS KONSTANTINOS & CO - DIRECTION BUSINESS NETWORK | email:info@esteticahellas.gr login | Powered by coolshop

popup - Wisepops - script

cookies - GR