top news

NEWS

BEAUTY GREECE ΑΝΟΙΞΗ 2019

Τετάρτη, 06 Μάρτιος 2019 09:00

Η 26η Διεθνής Έκθεση/Συνέδριο Επαγγελματικών Προϊόντων Ομορφιάς «BEAUTY GREECE ΑΝΟΙΞΗ 2019», ετοιμάζεται δυναμικά να ανοίξει τις πύλες της, από τις 13 έως και τις 15 Απριλίου 2019, στο σύγχρονων προδιαγραφών εκθεσιακό κέντρο «M.E.C. - ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟ ΕΚΘΕΣΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ», στην Παιανία.

 

 Πιστή στο ραντεβού της με τις εξελίξεις του κλάδου, παραμένει το Σημαντικότερο Επαγγελματικό Γεγονός, όπου 200 εταιρείες/εκθέτες περιμένουν όλους τους επαγγελματίες παροχής υπηρεσιών ομορφιάς, για να τους παρουσιάσουν πάνω από 1000 φίρμες προϊόντων, σε 10.000τ.μ. εκθεσιακού χώρου.

Παρούσες στην BEAUTY θα είναι, κορυφαίες εταιρείες των κλάδων Παροχής Υπηρεσιών Ομορφιάς (Αισθητική, Μακιγιάζ, Κομμωτική, Περιποίηση Άκρων, Ημιμόνιμο Μακιγιάζ κ.ο.κ.), από την Ελλάδα και το Εξωτερικό.

Η άρτια διοργάνωση της έκθεσης, δίνει στους επισκέπτες την δυνατότητα, να κάνουν μία ολοκληρωμένη επισκόπηση της συνεχώς αναπτυσσόμενης αγοράς. Μπορούν να δοκιμάσουν επί τόπου όλα τα νέα προϊόντα, να γνωρίσουν όλες τις νέες τεχνικές, αλλά και να ενημερωθούν για τις δυνατότητες εξέλιξής τους, μέσα από τις παρουσιάσεις στο Συνέδριο και τα προτεινόμενα σεμινάρια επαγγελματικής εξειδίκευσης.

ΟΙ ΝΕΕΣ ΤΑΣΕΙΣ ΟΜΟΡΦΙΑΣ ΣΤΗΝ BEAUTY...

ΦΕΤΟΣ ΠΡΙΝ ΤΟ ΠΑΣΧΑ!

Στην Αίθουσα του Meeting Point, όπου διεξάγεται το Συνέδριο, θα επικρατήσει και πάλι, μια ασύγκριτη μίξη πληροφοριών, συνεχούς επιμόρφωσης και καλλιτεχνικής έμπνευσης, καθώς καθημερινά θα διεξάγονται ενδιαφέρουσες ομιλίες και παρουσιάσεις, από τους πιο καταξιωμένους στο χώρο επαγγελματίες, που με προθυμία θα μοιραστούν με το κοινό την εμπειρία τους, αλλά και μυστικά του επαγγέλματός τους. Οι συμμετέχοντες στο Συνέδριο, σίγουρα θα φύγουν πλουσιότεροι σε γνώσεις και ιδέες!

 

Στα Ηighlights του Συνεδρίου, περιλαμβάνονται:

    Ο Πανελλήνιος Διαγωνισμός ΜΑΚΙΓΙΑΖ, που θα διεξαχθεί, το Σάββατο 13 Απριλίου, με θέμα «Ultra Violet – Shades of the Trend Colour». Το κοινό θα παρακολουθήσει ταλαντούχους επαγγελματίες του κλάδου του Μακιγιάζ, να διαγωνίζονται για την πρώτη θέση, που θα τους δώσει το εισιτήριο για τον Διεθνή Διαγωνισμό, της BEAUTY στο Μόναχο.

    Το εντυπωσιακό Show Κομμωτικής, που θα διεξαχθεί την Κυριακή 14 Απριλίου, από την ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑΡΧΩΝ ΚΟΥΡΕΩΝ & ΚΟΜΜΩΤΩΝ Ν. ΑΤΤΙΚΗΣ «Ο ΕΡΜΗΣ».

 

    Η Τελετή Λήξης Συνεδρίου, που θα επιμεληθεί ο Εκπαιδευτικός Όμιλος «Atelier De Beaute – Data Type», παρουσιάζοντας ένα φαντασμαγορικό show και θα ολοκληρώσει το τριήμερο της έκθεσης με τον καλύτερο τρόπο.

 

 

Για την έκδοση της Ψηφιακής Κάρτας Εισόδου αλλά και για περισσότερες πληροφορίες, οι επισκέπτες μπορούν να χρησιμοποιούν την διαδικτυακή εφαρμογή «my BEAUTY GR web» και το application για κινητά «my BEAUTY GR app».

Related items

 • BEAUTY GREECE ΑΝΟΙΞΗ 2019 06 Μάρτιος 2019

  Η 26η Διεθνής Έκθεση Επαγγελματικών Προϊόντων & Υπηρεσιών Ομορφιάς «BEAUTY GREECE Άνοιξη 2019» διεξήχθη με πολύ μεγάλη Επιτυχία από 13 έως 15 Απριλίου 2019, στο Μεσογειακό Εκθεσιακό Κέντρο (M.E.K.) Παιανίαςκαιολοκληρώθηκε, κερδίζοντας τις εντυπώσεις και τη θετική ανταπόκριση όλων των συμμετεχόντων.

 • «BEAUTY GREECE ΑΝΟΙΞΗ 2018» 06 Μάρτιος 2019

  Η 25η Διεθνής Έκθεση/Συνέδριο Επαγγελματικών Προϊόντων Ομορφιάς «BEAUTY GREECE ΑΝΟΙΞΗ 2018», ετοιμάζεται να ανοίξει τις πύλες της για να υποδεχθεί τους εκθέτες και τους πολυάριθμους επαγγελματίες επισκέπτες της και να γιορτάσει μαζί τους την παρουσία της «BEAUTY» στην Ελλάδα, για 25 ολόκληρα χρόνια.

 • "BEAUTY GREECE - ΧΕΙΜΩΝΑΣ 2017" 06 Μάρτιος 2019

  H 19η Διεθνής Έκθεση/Συνέδριο Επαγγελματικών Προϊόντων Ομορφιάς «BEAUTY GREECE ΧΕΙΜΩΝΑΣ 2017», ετοιμάζεται με ενθουσιασμό και γοργούς ρυθμούς, για να υποδεχτεί τους εκθέτες και τους πολυάριθμους επισκέπτες της.

 • BEAUTY GREECE ΧΕΙΜΩΝΑΣ 2016 06 Μάρτιος 2019

  Η 18η Διεθνής Έκθεση/Συνέδριο Επαγγελματικών Προϊόντων Ομορφιάς «BEAUTY GREECE - ΧΕΙΜΩΝΑΣ 2016» θα πραγματοποιηθεί στο «M.E.C. - ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟ ΕΚΘΕΣΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ», από τις 5 έως και τις 7 Νοεμβρίου 2016.

Copyright © 2012 | All rights reserved • PAPALIOS KONSTANTINOS & CO - DIRECTION BUSINESS NETWORK | email:info@esteticahellas.gr login | Powered by coolshop

popup - Wisepops - script

cookies - GR