top news

NEWS

Η AVON ΠΑΡΟΥΣΙAΖΕΙ ΤΟ STAND4HER

Τετάρτη, 13 Μάρτιος 2019 09:15

Η Avon Products, Inc. παρουσίασε, πρόσφατα, στο Λονδίνο το stand4her - ένα παγκόσμιο πρόγραμμα για την αντιμετώπιση ορισμένων από τα σημαντικότερα εμπόδια που αποτρέπουν τις γυναίκες από το να αξιοποιήσουν πλήρως τις δυνατότητές τους.

 

 

Στο πλαίσιο της επιχειρηματικής στρατηγικής «Open Up Avon», το stand4her στοχεύει στη βελτίωση της ζωής 100 εκατομμυρίων γυναικών ετησίως, προάγοντας την ελευθερία τους, ώστε: να αποκτούν εισοδήματα με τον δικό τους τρόπο και τους δικούς τους όρους, να μπορούν να εκφράζονται πλήρως, όπως επιθυμούν και να απολαμβάνουν μια ασφαλή και υγιή διαβίωση.

 

Μία από τις βασικότερες πρωτοβουλίες του δεκαετούς προγράμματος είναι τα εγκαίνια της Ακαδημίας της Avon, η οποία πρόκειται να εκπαιδεύει 500.000 Μέλη κάθε μήνα, διευκολύνοντας περισσότερες γυναίκες από όλο τον κόσμο να κερδίζουν το εισόδημά τους με το δικό τους τρόπο και με τους δικούς τους όρους. Η Ακαδημία θα αποτελέσει ένα από τα μεγαλύτερα εκπαιδευτικά προγράμματα στον κόσμο και θα παρέχει στις γυναίκες δια βίου μάθηση και ευέλικτες ευκαιρίες ανάπτυξης, μέσω ενός συνδυασμού διαδικτυακών βίντεο, διαδραστικών μαθημάτων και υποστήριξης από ομότιμους.

 

Η Ακαδημία θα είναι διαθέσιμη στο κοινό μέσω της νέας, πρωτοποριακής mobile πλατφόρμας της Avon και μέσω καθορισμένων προγραμμάτων μάθησης και υποστήριξης που θα πραγματοποιούνται δια ζώσης. Η Ακαδημία της Avon θα βοηθήσει στη διασφάλιση της κατάλληλης κατάρτισης και στην απόκτηση των απαραίτητων εργαλείων και τεχνικών των Αντιπροσώπων της, ώστε να μπορούν να παρέχουν συμβουλές ομορφιάς με πιο επιδέξιο και ελκυστικό τρόπο στους πελάτες τους. Η Avon θα συνεχίσει να δοκιμάζει νέες ιδέες, να ανακαλύπτει μεθόδους και να μοιράζεται τις βέλτιστες πρακτικές - εφαρμόζοντας αυτό που λειτουργεί στις περισσότερες αγορές ανά τον κόσμο.

 

Το Stand4her δημιουργήθηκε ως απάντηση σε μια νέα έρευνα, κατά παραγγελία την Avon και με την συνεισφορά του Oxford Economics, η οποία αναδεικνύει ότι παρά την παγκόσμια αύξηση των ευέλικτων μορφών εργασίας, οι γυναίκες εξακολουθούν να αισθάνονται ότι υπάρχουν παράγοντες που λειτουργούν αποτρεπτικά στο να δημιουργήσουν δική τους επιχείρηση. Αυτό ενισχύει τις προβλέψεις ότι οι ευκαιρίες για την οικονομική εξέλιξη των γυναικών περιορίζονται κατά 50%, δημιουργώντας πιθανή απώλεια στο ετήσιο παγκόσμιο ΑΕΠ, ύψους 12-18 τρισεκατομμυρίων δολαρίων ετησίως. Τα οφέλη από την εργασία είναι πολύ περισσότερα από τα οικονομικά, όπου σύμφωνα με τη νέα έρευνα της Avon  διαπιστώνεται ότι:

§  Το 77% των γυναικών δηλώνει ότι εργασία αυξάνει την αυτοπεποίθησή τους

§  Το 65% των γυναικών υποστηρίζει ότι η εργασία έχει βελτιώσει τον τρόπο με τον οποίο τις αντιμετωπίζουν

§  Το 74% των γυναικών ισχυρίζεται ότι η εργασία αύξησε την ικανότητά τους να αποτελούν πρότυπο για τα παιδιά τους

 

Το πρόγραμμα της Avon στοχεύει, επίσης, στο να καταρρίψει την πεποίθηση του 80% των γυναικών, σχετικά με το ότι δέχονται πίεση από τις εταιρείες ομορφιάς για να είναι τέλειες. Αυτό θα πραγματοποιηθεί μέσω μιας νέας εταιρικής στρατηγικής, η οποία θα παρουσιαστεί αργότερα, την άνοιξη του 2019.

 

Η Avon παραμένει προσηλωμένη στον στόχο της να βοηθήσει στην εξάλειψη της φυλετικής βίας κατά των γυναικών και των κοριτσιών, έχοντας αναδείξει το βαθμό στον οποίο αυτό έχει γίνει επιδημία και εμποδίζει τις γυναίκες να εξελίξουν τη ζωή τους -- το κόστος της φυλετικής βίας για την οικονομία εκτιμάται ότι ανέρχεται σε 4,4 τρισεκατομμύρια ετησίως, που αντιστοιχεί στο 5,2% του ετήσιου παγκόσμιου ΑΕΠ.

 

Οι πρωτοβουλίες στο πλαίσιο του προγράμματος stand4her περιλαμβάνουν:

·         Πρόγραμμα Avon Fair για Εκείνη, για να συμβάλει στη βελτίωση των συνθηκών εργασίας  250.000 γυναικών που εργάζονται στην αλυσίδα εφοδιασμού της Avon. Το πρόγραμμα αποσκοπεί στην ενίσχυση των προγραμμάτων κοινωνικής προμήθειας που ήδη εφαρμόζονται για να εξασφαλιστεί ότι οι γυναίκες που εργάζονται στα εργοστάσια συνεργατών και τους κλάδους εφοδιασμού των προϊόντων της εταιρείας, έχουν τις καλύτερες δυνατές ευκαιρίες, ώστε να προωθήσουν την καριέρα τους

·         To Πρόγραμμα Υποτροφιών του Avon Foundation for Women ανταμείβει Μέλη και τις οικογένειές τους με οικονομική ενίσχυση, που καλύπτει εκπαιδευτικές δαπάνες, όπως δίδακτρα και σχετικά έξοδα, δίνοντας τη δυνατότητα στους σπουδαστές να ακολουθήσουν τους εκπαιδευτικούς τους στόχους

Η Avon θα ενθαρρύνει την έκφραση της ατομικότητας, με την κατάργηση των στερεοτύπων μέσω μιας νέας εταιρικής στρατηγικής που εκδημοκρατίζει την ομορφιά, αντιπροσωπεύοντας όλες τις γυναίκες ανεξαρτήτως του δημογραφικού τους προφίλ, της εθνότητας, των σεξουαλικών προτιμήσεων και της ηλικίας.

 

 

Related items

 • AVON SKIN DAY 13 Μάρτιος 2019

  Με την υπογραφή της Avon, πραγματοποιήθηκε η πρώτη ημερίδα για την περιποίηση επιδερμίδας, το Avon Skin Day, στην Αθήνα, το Σάββατο 1 Ιουνίου 2019. Το νέο ΊδρυμαΒασίλη & Ελίζας Γουλανδρή άνοιξε για πρώτη φορά τις πύλες του και φιλοξένησε περισσότερους από 120 λάτρεις της περιποίησης και της ομορφιάς, καθώς πέντε skin experts, καταξιωμένοι επιστήμονες, αλλά και επαγγελματίες του χώρου της ομορφιάς, πραγματοποιήσαν ενδιαφέρουσες ομιλίες και εισηγήσεις, προσεγγίζοντας το θέμα ο καθένας με την δική του ιδιαίτερη ματιά.

 • AVON, Α ΝΕW SERUM ΜΕ ΒΙΤΑΜΙΝΗ C 13 Μάρτιος 2019

  H Avon παρουσιάζει το νέο serum περιποίησης προσώπου, εμπλουτισμένο με καθαρή και σταθεροποιημένη βιταμίνη C, που κυριολεκτικά θα αναζωογονήσει  την επιδερμίδα σου.

 • HOLOGRAPHIC, ΤΟ ΝΕΟ TREND 13 Μάρτιος 2019

  Το νέο κραγιόν Mark. Prism της Avon διαθέτει 4000 πρισματικές πέρλες και έρχεται σε 20 μοναδικές αποχρώσεις που θα κάνουν τη λάμψη σας να ξεχωρίσει.

 • NEA AΡΩΜΑΤΑ ΑVON LIFE COLOR BY KENZO TAKARA 13 Μάρτιος 2019

  Εμπνευσμένη από τη φιλοσοφία joie de vivre (η χαρά της ζωής) και την ανατρεπτική προσωπικότητα του θρυλικού σχεδιαστή μόδας, Kenzo Takada, η Avon λανσάρει τα νέα αρώματα Avon Life Colour, για εκείνη και για εκείνον.

Copyright © 2012 | All rights reserved • PAPALIOS KONSTANTINOS & CO - DIRECTION BUSINESS NETWORK | email:info@esteticahellas.gr login | Powered by coolshop

popup - Wisepops - script

cookies - GR