top news

NEWS

NEOΣ ΟΡΟΣ NUTRITIVE 8Η ΜΑGIC NIGHT SERUM, AΠΟ ΤΗΝ ΚΕRASTASE

Παρασκευή, 12 Απρίλιος 2019 11:24

Το 2019, η περιποίηση των μαλλιών κατακτά τη νύχτα, με το Nutritive 8H Magic Night Serum. Όπως μια πλούσια κρέμα νυκτός για το πρόσωπο, το 8H Magic Night Serum ενισχύει την επανορθωτική δύναμη του ύπνου θρέφοντας και αναδομώντας τα μαλλιά κατά τη διάρκεια της νύχτας.

 

Αυτός ο πολυτελής, μεταξένιος ορός απλώνεται πανεύκολα, για να μεταμορφώσει σταδιακά τα μαλλιά σε βάθος 8 ωρών. Το επόμενο πρωί, τα μαλλιά είναι απαλά, υγιή, με υπέροχο άρωμα που διαρκεί –ως δια μαγείας. Το 8H Magic Night Serum αξιοποιεί τις μαγικές δυνάμεις του ύπνου, για να προσφέρει στα μαλλιά περιποίηση με εξαιρετικά θρεπτικά συστατικά. Το 45% των γυναικών χρησιμοποιούν θεραπείες νυκτός στο πλαίσιο του προγράμματος για την περιποίηση της επιδερμίδας τους, κρατώντας τα πιο συμπυκνωμένα και ισχυρά προϊόντα για νυχτερινή χρήση. Αυτήν ακριβώς την εντατική φροντίδα κατά τη διάρκεια της νύχτας προσφέρει και το 8H Magic Night Serum, φέρνοντας όλη την επαγγελματική, πολυτελή περιποίηση σε μία τελετουργία νύχτας. Ο ορός αυτός αντανακλά πλήρως την τάση που θέλει την περιποίηση των μαλλιών να εμπνέεται από την περιποίηση της επιδερμίδας –μια πιο σοβαρή προσέγγιση που εστιάζει στην υγεία των μαλλιών και αντικατοπτρίζει τον τρόπο με τον οποίο οι γυναίκες οραματίζονται την ομορφιά.

Ονειρική Καινοτομία

Μπορεί να μοιάζει με μαγικό τρικ, όμως στην πραγματικότητα είναι το αποτέλεσμα προηγμένης επιστημονικής καινοτομίας. Οι επιστήμονες της Kérastase ανέπτυξαν μια νέα πολυτελή σύνθεση που αξιοποιεί και ενισχύει τη μοναδική ευκαιρία επανόρθωσης των μαλλιών κατά τη διάρκεια του ύπνου. Σχεδιασμένος να χρησιμοποιείται πριν από τον ύπνο, χωρίς να χρειάζεται νερό για να δράσει ή ξέβγαλμα, είναι ο 1ος ορός μαλλιών με συστατικά που διεισδύουν σε βάθος στην τρίχα και εξαφανίζονται μέσα στη νύχτα. Έτσι, το επόμενο πρωί δεν μένουν καθόλου κατάλοιπα προϊόντος στα μαλλιά. Το μόνο που μένει είναι απαλά μαλλιά με σατινέ φινίρισμα και εξαιρετικά αέρινη αίσθηση.

ΝΕΑ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΝΥΚΤΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ

 

Το 8H Magic Night Serum συνδυάζει τη θρεπτική δύναμη της κλασσικής σειράς Nutritive με τη δυνατότητα επανόρθωσης και αναδόμησης των ξηρών μαλλιών κατά τη διάρκεια της νύχτας. Εμπλουτισμένος με σύμπλοκο Βιταμίνης Β και Εκχύλισμα Ρίζας Ίριδας, ο ορός αυτός προσφέρει μια υπέροχη εμπειρία για όλες τις αισθήσεις, με ένα ασύγκριτο άρωμα που εξελίσσεται ενισχύοντας τη χαλάρωση τη νύχτα και παρέχοντας τονωτική αναζωογόνηση το πρωί.

Related items

 • CWILHELMINA X KERASTASE 12 Απρίλιος 2019

  Έχοντας μεγάλη εμπειρία στο Instagram αλλά και πολλούς followers στα Social Media,η Christina P. Mallaki παρουσίασε με μεγάλη επιτυχία στο κοινό τη νέα σειρά για ξανθά μαλλιά της Kérastase Blond Absolu.

 • ΑΚΟΜΗ ΠΙΟ ΜΑΚΡΙΑ ΜΑΛΛΙΑ 12 Απρίλιος 2019

  Η οικογένεια της Kerastase Extentioniste μεγαλώνει! Σας παρουσιάζουμε το νέο Extentioniste Thermique!

 • ΝΕΑ ΜΑΣΚΑ ΜΑΛΛΙΩΝ ΚΕRASTASE AURA BOTANICA 12 Απρίλιος 2019

  H Kérastase σας βοηθά να αποφορτιστείτε από το άγχος της καθημερινότητας, προσφέροντάς σας μια υπέροχη εμπειρία περιποίησης με ένα νέο προϊόν Aura Botanica: τη MASQUE FONDAMENTAL RICHE για την εντατική φροντίδα των ξηρών, ευαισθητοποιημένων μαλλιών.

 • Ο ERIC PFALZGRAF, MAΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΑ 7 ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟΥ 12 Απρίλιος 2019

  Ένας χαρισματικός άνθρωπος, ένας παθιασμένος κομμωτής που δεν χάνει ευκαιρία να μεταδώσει το πάθος της τέχνης του, ο Eric Pfalzgraf, ιδιοκτήτης της διάσημης αλυσίδας κομμωτηρίων Coiffi1st,  βρέθηκε στην Αθήνα ως ομιλητής στο επιτυχημένο ετήσιο συνέδριο της Kérastase, «L’ Art du Luxe» που ήταν αφιερωμένο στην αριστεία και την προσωποποιημένη εξυπηρέτηση και μας αποκάλυψε τα 7 μυστικά που θα εξασφαλίσουν πιστή πελατεία στο κομμωτήριό μας.

Copyright © 2012 | All rights reserved • PAPALIOS KONSTANTINOS & CO - DIRECTION BUSINESS NETWORK | email:info@esteticahellas.gr login | Powered by coolshop

popup - Wisepops - script

cookies - GR