top news

NAILS

ACRYLGEL: ΤΟ ΝΕΟ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ

Παρασκευή, 08 Ιούνιος 2018 10:49

Πόσες φορές ευχήθηκες να υπήρχε ένα προϊόν για τεχνητά νύχια που δε θα στεγνώνει γρήγορα, δε θα μυρίζει άσχημα και θα σου δίνει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα; Ένα προϊόν που να συνδυάζει τα θετικά του τζελ και του ακρυλικού, χωρίς τα αντίστοιχα μειονεκτήματά τους;


Να δουλεύεται με όλους τους τρόπους, δηλαδή με φόρμα, dual forms ή ως φυσική ενίσχυση και να μην χρειάζεται περαιτέρω εκπαίδευση ή πολύωρα σεμινάρια για να μάθεις να το εφαρμόζεις σωστά;
Και όμως, υπάρχει το Acrylgel, ένα προϊόν που έχει την ίδια διάρκεια με το τζελ ή το ακρυλικό, συνδυάζοντας όλα τα πλεονεκτήματά τους, χωρίς να έχει όμως κανένα από τα μειονεκτήματα τους!
Γιατί το Acrylgel είναι καλύτερο από το τζελ και το ακρυλικό;
Δεν μυρίζει
Είναι γνωστό ότι το ακρυλικό έχει μία ενοχλητική οσμή και ορισμένοι μάλιστα έχουν αναπνευστικά προβλήματα από το υγρό του ακρυλικού. Το Acrygel όμως, δεν μυρίζει καθόλου.
Δεν «τρέχει»
Ένα βασικό μειονέκτημα του τζελ, είναι ότι δεν μπορείς να φτιάξεις 5 νύχια και μετά να τα πολυμερίσεις. Με το Αcrygel δεν έχεις αυτό το πρόβλημα, αφού κάθεται όπως θα το αφήσεις για πολλή ώρα, δίνοντας σου την άνεση να δουλέψεις όλα τα νύχια χωρίς να διακόπτεις τη ροή της εργασίας.
Δεν καίει στις λάμπες LED
Φυσικό είναι όταν ένα προϊόν δημιουργεί αίσθημα καύσου, να προκαλεί δυσαρέσκεια απέναντι στην υπηρεσία που προσφέρουμε. Με το Αcrylgel δεν υπάρχει αυτό το πρόβλημα, αφού δεν καίει κατά το πολυμερισμό σε οποιαδήποτε συσκευή.
Δουλεύεται εύκολα
Το Acrylgel αν και παχύρευστο, δουλεύεται πολύ εύκολα και πλάθεται αμέσως. Λόγω της σύστασής του δεν τρέχει και έτσι βοηθάει στη διαμόρφωση.
Δε χρειάζεται βάση
Το Acrylgel δε χρειάζεται βάση κατά την εφαρμογή. Το μόνο που χρειάζεσαι είναι το Prep (παίρνει την υγρασία και την λιπαρότητα), Primer – Bond το οποίο κάνει τέλεια συγκόλληση μεταξύ του υλικού και του φυσικού νυχιού και το gel cleaner για να βοηθήσεις το πινέλο σου.
Δεν προκαλεί αλλεργίες
Οι περισσότερες αλλεργίες εμφανίζονταν στο ακρυλικό και στο υγρό του κυρίως λόγω της ακετόνης (acetone). Στο Acrygel δεν έχουν εμφανιστεί αλλεργίες, λύνοντας όλα τα προβλήματα του ακρυλικού.
Δουλεύεται με όλες τις μεθόδους
Το Acrylgel σου δίνει την άνεση να δουλέψεις με όποια μέθοδο θέλεις, dual forms, φόρμες, ή ως φυσική ενίσχυση. Λόγω της πυκνότητας του αλλά και της συμπεριφοράς του, αντιδρά σχεδόν το ίδιο ανάλογα με τη χρήση που θα επιλέξεις. Επίσης λόγω της μοναδικής του σύστασης, όταν το δουλεύεις με τη λίμα η σκόνη που βγαίνει είναι σαν πάχνη κα όχι σαν την ενοχλητική σκόνη του ακρυλικού και του τζελ.
Δεν θέλει ειδικό πινέλο
Το Acrygel δουλεύεται με το τυπικό πινέλο του τζελ ή και με πινέλο ακρυλικού.
Δεν έχει σχέση με το ακρυλικό
Το Acrylgel λέγεται έτσι, επειδή συνδυάζει τα προτερήματα του ακρυλικού και του τζελ. Ως χημική σύσταση παρόλα αυτά δεν έχει σχέση με το ακρυλικό, ούτε χρησιμοποιεί υγρό ακρυλικού για να ενεργοποιηθεί και να γίνει σκληρό. Η σκλήρυνση του υλικού γίνεται με πολυμερισμό (φωτοσκλήρυνση) όπως ακριβώς και με το τζελ ή το ημιμόνιμο βερνίκι.
Δεν θέλει ειδική εκπαίδευση
Μία επαγγελματίας τεχνίτρια με τη βασική εμπειρία και οδηγίες από την εταιρεία που το προμηθεύεται είναι πλήρως καλυμμένη και έτοιμη να το εφαρμόσει στις πελάτισσες της.
Που θα το βρεις: https://beauty-full.com.gr/product-category/texnita-nuxia/acrylgel/
 

Related items

  • H VANG ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΗΣ ΠΟΡΕΙΑΣ 08 Ιούνιος 2018

    Ο Βασίλης Νιανιούρης, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της VANG Α.Ε, αν μη τι άλλο, είναι γεννημένος γι’ αυτό που έχει δημιουργήσει. Αγαπάει την κομμωτική τέχνη και τον κομμωτή, γι’ αυτό και μοιράζεται μαζί τους το ταλέντο που του έχει δοθεί απλόχερα. Φέτος, η Vang γιορτάζει τα 20 χρόνια επαγγελματικής επιτυχίας και μοιράζεται μαζί μας το «μυστικό» της επιτυχίας του.

  • ΕVENT EKΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΑΠΟ ΤO LEMON POPPY SEED 08 Ιούνιος 2018

    Tο Lemon Poppy Seed οργανώνει ένα event εκπαίδευσης γύρω από το ανδρικό κούρεμα. Το όνομα Combo επιλέχθηκε για τον τίτλο λόγω του τελικού αποτελέσματος που βγαίνει από τον συνδυασμό  διαφορετικών αλλά ομοιογενών συστατικών.

Copyright © 2012 | All rights reserved • PAPALIOS KONSTANTINOS & CO - DIRECTION BUSINESS NETWORK | email:info@esteticahellas.gr login | Powered by coolshop

popup - Wisepops - script

cookies - GR