top news

NEWS

ME TH ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΑΚΡΙΒΕΙΑΣ

Τετάρτη, 09 Ιανουάριος 2019 10:21

O Luca Masper, European Brand Manager Bmac Scissors Νiigata Japan, μας μιλά για την αξιοσέβαστη ιαπωνική παράδοση της ατσάλινης σφυρηλάτησης και φροντίδας για κάθε ένα από τα ψαλίδια της εταιρείας.

 

 

Τα επαγγελματικά ψαλίδια ΒMAC είναι ένα χειροποίητο ιαπωνικό προϊόν.  Μιλήστε μας για την ιδιαιτερότητά τους.

Τα χειροποίητα ψαλίδια Bmac σχεδιάζονται και κατασκευάζονται στη Νιιγκάτα της Ιαπωνίας. Η Νιιγκάτα είναι ένα παγκοσμίως αναγνωρισμένο κέντρο για την αριστεία και την υψηλότερη ποιότητα στην παραγωγή εργαλείων κοπής, με παράδοση που αναπτύχθηκε εδώ και αιώνες.  Τα καλύτερα ψαλίδια κομμωτών και τα καλύτερα εργαλεία και σπαθιά στον κόσμο κατασκευάζονται στη Νιιγκάτα - και όχι τυχαία. Το κύριο χαρακτηριστικό των ψαλιδιών Bmac είναι ότι είναι εξ ολοκλήρου χειροποίητα. Απευθυνόμαστε στους σχολαστικούς και απαιτητικούς πελάτες, οι οποίοι απαιτούν ανώτερη απόδοση και ασύγκριτη ακρίβεια.

 

Η ποιότητα κάθε ψαλιδιού εξαρτάται από τα υλικά και τη διαδικασία κατασκευής. Ποια είναι για τα Bmac;

Το μυστικό του ψαλιδιού μας; Το ατσάλι βαθμίδας Super Gold 2! Οφείλω να σας πω ότι η διαδικασία σύνθεσης του ατσαλιού "Super Gold 2" των ψαλιδιών Bmac χρησιμοποιεί μια τεχνολογία μεταλλουργίας σε σκόνη για τον «ψεκασμό» τετηγμένου ατσαλιού, για να σχηματίσει πολύ μικροσκοπικούς κόκκους, οι οποίοι είναι πολύ λεπτά και διεξοδικά κατανεμημένοι ομοιόμορφα σε ένα ανθεκτικό σκληρυμένο υλικό βάσης (Martensite). Χαρακτηριστικά και πλεονεκτήματα του "Super Gold 2":

1) Oι λεπίδες έχουν μεγαλύτερη ευκαμψία και αντοχή στη φθορά.

2) Δεν υπάρχει καμία παραμόρφωση των λεπίδων.

3) Οι λεπίδες έχουν ομοιόμορφη σκληρότητα ενώ είναι εύκολα ακονισμένες.

Αυτή η διαδικασία μας δίνει τη δυνατότητα να δημιουργήσουμε μια λεπίδα με μια κοπτική άκρη που θα παραμείνει πιο αιχμηρή, λόγω της αντοχής στη φθορά.

 

Σύμφωνα με τα στοιχεία της αγοράς, αποτελούν τη νούμερο 1 επιλογή των κομμωτών στην Ευρώπη. Ποια είναι τα ανταγωνιστικά τους πλεονεκτήματα; Τι τα οδηγεί στην κορυφή;

Τα ψαλίδια Bmac έχουν το χαρακτηριστικό γνώρισμα του «pro». Από τη στιγμή που γεννήθηκε η ιδέα της Bmac, αποφασίσαμε να είμαστε δίπλα στους καλύτερους και πιο απαιτητικούς Ευρωπαίους κομμωτές, να ακούμε τις ανάγκες τους και να συνειδητοποιούμε τι επιζητούν έτσι τα ψαλίδια μας αποτελούν την υψηλότερη επαγγελματική επιλογή. Η κύρια διαφορά μας είναι το γεγονός ότι δεν απευθυνόμαστε σε μια «εύκολη» αγορά, σκοπός μας είναι να ικανοποιήσουμε τους πιο απαιτητικούς επαγγελματίες. Τα πλεονεκτήματα της δημιουργίας μιας τέτοιας «υπέρ» επιλογής είναι εκεί για όλους: οι καλύτεροι και οι πιο απαιτητικοί κομμωτές χρησιμοποιούν μόνο το Bmac ψαλίδι για τις δημιουργίες τους. Μπορούμε να πούμε, χωρίς αμφιβολία, ότι υπάρχουν μόνο ψαλίδια Bmac δίπλα σε έναν απαιτητικό κομμωτή, ο οποίος γνωρίζει τέλεια τη δουλειά του και χρειάζεται τα καλύτερα εργαλεία για εκείνον.

 

Μιλήστε μας για τη φιλοσοφία της εταιρείας σας.

Τα ψαλίδια Bmac δημιουργήθηκαν στη Ιαπωνία από εξειδικευμένα υλικά και τεχνίτες, με αποτέλεσμα να έχει «χτιστεί» ένα brand name παγκόσμια αναγνωρισμένο. Πράγματι, αναφέρουμε με περηφάνια τη χώρα παραγωγής στο λογότυπό μας, έναν τόπο γεμάτο παράδοση και πολιτισμό για το χάλυβα. Η Νιιγκάτα είναι ένα άγνωστο μέρος για τους δυτικούς, αλλά για εμάς είναι πολύ σημαντικό, είναι το εμπορικό μας σήμα. Μια αυθεντική και πρωτοποριακή φιλοσοφία, τόσο στην έρευνα όσο και στην παραγωγική διαδικασία, που διεξάγεται εξ ολοκλήρου μέσα στο εργοστάσιο της Bmac, χωρίς καμία εισβολή σε εξωτερικά εργοστάσια.

 

Συνεργάζεστε με τα κορυφαία ονόματα στο χώρο της κομμωτικής στην Ευρώπη.  Μιλήστε μας γι’ αυτό.

Από την αρχή, το Bmac είναι συνώνυμο του "pro". Αρχικά ανακαλύψαμε νέους κομμωτές από την ευρωπαϊκή αγορά - και τους φέραμε στο προσκήνιο. Μας ενδιαφέρει η ανάπτυξη νέων ταλαντούχων hairstylists από όλη την Ευρώπη. Αυτό μας επιτρέπει να έχουμε τους καλύτερους δοκιμαστές για το ψαλίδι μας και ταυτόχρονα οι νέοι κομμωτές υποστηρίζονται στην ανάπτυξή τους χάρη στην εξάπλωση και τη διάδοση μέσω των κοινωνικών μας μέσων. Έχουμε συνεργαστεί για πολλά χρόνια με μερικές από τις καλύτερες ευρωπαϊκές ακαδημίες, ενώ πολλές κομμωτικές ομάδες έχουν αυξηθεί χάρη στο ταλέντο τους και στην παθιασμένη υποστήριξη μας. Για το 2019 θα έχουμε ένα πολύ σημαντικό και δύσκολο έργο, εφόσον το Bmac επιλέχτηκε ως παγκόσμιος συνεργάτης της Saco, μιας ακαδημίας με ισχυρή οραματιστική και δημιουργική δύναμη. Ο Richard Ashforth είναι σίγουρα ένας από τους πιο διάσημους και εκτιμημένους κομμωτές για την καινοτομία, το όραμα και την προσοχή του στη λεπτομέρεια. Είμαστε περισσότερο από ευτυχείς και υπερήφανοι που είμαστε παγκόσμιοι συνεργάτες του Saco στο μέλλον μας!

 

 

·         Στην Ελλάδα,  τη διανομή των  ψαλιδιών ΒMAC έχει το ΙΕΚ Prestige Kikeris.

Copyright © 2012 | All rights reserved • PAPALIOS KONSTANTINOS & CO - DIRECTION BUSINESS NETWORK | email:info@esteticahellas.gr login | Powered by coolshop

popup - Wisepops - script

cookies - GR