top news

NEWS

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ESTETICA ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΑ ΠΡΩΤΑ NORDIC HAIR AWARDS & EXPO

Δευτέρα, 22 Απρίλιος 2019 09:11

Το Hair Magazine ανακοίνωσε τα πρώτα Nordic Hair Awards και Expo. Στις 9 Ιουνίου 2019 οι πόρτες θα ανοίγουν σε ένα νέο επαγγελματικό σημείο συνάντησης για τη σκανδιναβική κομμωτική βιομηχανία στη μοντέρνα πόλη της Κοπεγχάγης της Δανίας - με το περιοδικό Estetica ως διεθνή υποστηρικτή μέσων ενημέρωσης.

 

Οι κομμωτές και οι προμηθευτές από τη Δανία (συμπεριλαμβανομένων των Νήσων Φερόε), τη Φινλανδία, τη Νορβηγία, τη Σουηδία και την Ισλανδία καλούνται να περάσουν μια ολόκληρη μέρα μαζί μαθαίνοντας, συνδυάζοντας, γιορτάζοντας με κομμωτές παγκοσμίου κλάσης.

Το σκηνικό για τα πρώτα Nordic Hair Awards και Expo είναι οι 10.000 τ.μ. του Lokomotivværkstedet μεγάλες εγκαταστάσεις από ένα παλιό εργαστήριο τρένων κοντά στο μποέμικο Vesterbro στην Κοπεγχάγη.

Η εκδήλωση θα έχει δύο στάδια με πλήρη χρονοδιαγράμματα . Όλες οι εμφανίσεις στο Κύριο Στάδιο συμπεριλαμβάνονται στο εισιτήριο εισόδου, ενώ οι αποκλειστικές εμφανίσεις στο Live Stage απαιτούν επιπλέον εισιτήριο. Εκτός από την απόλαυση των παρουσιάσεων, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν στους 80 εκθέτες στην περιοχή Expo και να παρακολουθήσουν τους συναρπαστικούς live-αγώνες και τους διαγωνισμούς Barber . Κατά τη διάρκεια, ο οικοδεσπότης Benjamin Martin θα μας οδηγήσει μέσα από ένα απίστευτο βραβείο με ψυχαγωγία, τελετές απονομής, δείπνο, ζωντανή μουσική και πάρτι.

Ένα από τα σημαντικότερα γεγονότα της ημέρας είναι η τελετή απονομής των βραβείων που θα ανακοινωθούν οι νικητές των βραβείων Nordic Hair Awards. Η σκανδιναβική κομμωτική βιομηχανία περιέχει δημιουργικότητας, ταλέντου και επαγγελματισμού. Μέσω της ίδρυσης των Nordic Hair Awards και Expo, το Hair Magazine θέλει να αυξήσει το επίπεδο για τη σκανδιναβική μόδα μαλλιών στον κόσμο, με την υποστήριξη του περιοδικού Estetica.

STAGE LINE UP

MAIN STAGE

 1. Zoom by Zoom Creative Team
 2. Schwarzkopf Professional Nordic Team
 3. HeadBrands Lab
 4. American Crew
 5. Intercoiffure Nordic Team
 6. Marcelklubben
 7. L’Oréal Professionnel by Björn Axén
 8. KEVIN.MURPHY Global Team
 9. Aveda Global Artistic Team
 10. Copenhagen Barber Battle
 11. Linda Schuster & Joakim Roos
 12. Cutrin
 13. Creademic Pro Academy

LIVE STAGE

 1. REVLON Professional, Alterna & American Crew
 2. KEVIN.MURPHY Global Team
 3. Lesley Jennison, Global Colour Ambassador & Schwarzkopf Professional Creative Nordic Team

 

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το www.nordichairawards.com

Related items

 • ΤΟ ESTETICA ΕΛΑΒΕ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΒΡΑΒΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΤΟ INTERCOIFFURE WORLD CONGRESS 22 Απρίλιος 2019

  Μια νύχτα γεμάτη αστέρια πραγματοποιήθηκε στην Ιαπωνία σ’ ένα πανέμορφο gala, όπου το ιαπωνικό πνεύμα συναντήθηκε με την τεχνογνωσία της Intercoiffure Mondial όπου πραγματοποίησε το 22ο Παγκόσμιο Συνέδριο της στην Οσάκα της Ιαπωνίας.

 • ESTETICA HELLAS NETWORK 22 Απρίλιος 2019

  Το δίκτυό μας

  Το δίκτυο απαριθμεί 26 διεθνείς εκδόσεις οι οποίες διανέμονται σε 60 χώρες με συνολική κυκλοφορία, τα 335.000 τεύχη.

  Τα κεντρικά γραφεία συντακτών, τα γραφεία πωλήσεων και διοίκησης, εδρεύουν στο Τορίνο, στην Ιταλία. Όμως, το Estetica βασίζεται επίσης σε ομάδες που βρίσκονται στο Παρίσι, το Λονδίνο, την Φρανκφούρτη και την Βαρκελώνη, όπως και σε ειδικούς συντάκτες σε κάθε γωνιά της γης. Όλοι αυτοί οι άνθρωποι απαρτίζουν το έμψυχο δυναμικό του περιοδικού και δουλεύουν και για το διεθνές siteτου περιοδικού, www.esteticamagazine.com.

   

  Η Ιστορία μας

   

  Το Estetica, ιδρύθηκε το 1946 και από τότε εδραιώθηκε ως το πιο ενημερωτικό έντυπο στις πρώτες γραμμές της Ιταλικής κομμωτικής βιομηχανίας.

   

  Από τότε, εδώ και περίπου 60 χρόνια, το Estetica έχει καθιερωθεί σαν σημείο αναφοράς για τον χώρο της μόδας των μαλλιών με περιεχόμενο και πληροφορίες ειδικά για τους επαγγελματίες της κομμωτικής τέχνης και θεματολογία που εκτείνεται από τα fashiontrendsστο salonmanagement. Η επιτυχία του περιοδικού, οδήγησε στην εξάπλωση σε άλλες χώρες όπως και στο νέο EsteticaΙαπωνίας, το 1958, το οποίο ακολούθησαν οι εκδόσεις του Περού, της Λατινικής Αμερικής και της Μέσης Ανατολής το 1962-1963.

   

  Έκτοτε, το περιοδικό εξαπλώθηκε σε συνολικά 26 χώρες, ανάμεσα στις οποίες, εδώ και 13 χρόνια, είναι και η Ελλάδα.

   

 • ESTETICA HELLAS MAGAZINE 22 Απρίλιος 2019

   

  Estetica Magazine

   

  Το περιοδικό Estetica Hellas, αποτελεί μέρος ενός διεθνούς δικτύου και η μητρική εταιρία, στεγάζεται στο Τορίνο, στη Βόρεια Ιταλία.

   

  Το δίκτυό μας

   

  Το δίκτυο απαριθμεί 26 διεθνείς εκδόσεις οι οποίες διανέμονται σε 60 χώρες με συνολική κυκλοφορία, τα 335.000 τεύχη.

   

  Τα κεντρικά γραφεία συντακτών, τα γραφεία πωλήσεων και διοίκησης, εδρεύουν στο Τορίνο, στην Ιταλία. Όμως, το Esteticaβασίζεται επίσης σε ομάδες που βρίσκονται στο Παρίσι, το Λονδίνο, την Φρανκφούρτη και την Βαρκελώνη, όπως και σε ειδικούς συντάκτες σε κάθε γωνιά της γης. Όλοι αυτοί οι άνθρωποι απαρτίζουν το έμψυχο δυναμικό του περιοδικού και δουλεύουν και για το διεθνές site του περιοδικού, www.esteticamagazine.com.

   

  To Estetica Hellas, εκδόθηκε για πρώτη φορά το 2002 από τον εκδοτικό Όμιλο Direction Business Network και καθιερώθηκε στο χώρο της κομμωτικής τέχνης, στην Ελλάδα.

   

  Κάθε χρόνο, τέσσερις εκδόσεις (Ιανουάριος -  Φεβρουάριος, Μάρτιος – Aπρίλιος, Ιούλιος – Αύγουστος,  Σεπτέμβριος-Οκτώβριος)  παρουσιάζουν τις τελευταίες δουλειές των παγκοσμίου φήμης στυλιστών μαλλιών.

   

   Mαζί με τα τεύχη του περιοδικού, αποστέλλονται και δύο Special Collection Albums (Μάϊος- Ιούνιος, Νοέμβριος – Δεκέμβριος),  ειδικά σχεδιασμένα «βιβλία look», που εμπνέουν τους στυλίστες και τους πελάτες.

   

  Στην Ελλάδα, το ESTETICA, διανέμεται σε 7.000 κορυφαία σαλόνια κομμωτικής.

   

  Estetica: το περιοδικό

   

  Το Estetica, είναι market leader στον εξειδικευμένο τύπο και προσφέρει πληροφορίες για νέα προϊόντα, εκθέσεις, σεμινάρια, photo collections, καθώς και όλα τα τελευταία νέα για τις τάσεις στα μαλλιά. Το κυρίως μέρος του περιοδικού, το EsteticaInternational είναι κοινό σε όλες τις εκδόσεις και μεταφράζεται σε 5 διαφορετικές γλώσσες. Παρουσιάζει μια εκπληκτική άποψη των καλύτερων hairstyles και fashiontrends από όλο τον κόσμο. Το μπροστινό κομμάτι, ειδικά στην Ελλάδα, περιλαμβάνει πρωτογενή πληροφόρηση για τα νέα, τις ενέργειες, τα προϊόντα, τις κομμωτικές προτάσεις των εταιριών που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα, συνεντεύξεις κομμωτών και νέα από τη βιομηχανία της μόδας.

   

  Η Ιστορία μας

   

  Το Estetica, ιδρύθηκε το 1946 και από τότε εδραιώθηκε ως το πιο ενημερωτικό έντυπο στις πρώτες γραμμές της Ιταλικής κομμωτικής βιομηχανίας.

   

  Από τότε, εδώ και περίπου 60 χρόνια, το Estetica έχει καθιερωθεί σαν σημείο αναφοράς για τον χώρο της μόδας των μαλλιών με περιεχόμενο και πληροφορίες ειδικά για τους επαγγελματίες της κομμωτικής τέχνης και θεματολογία που εκτείνεται από τα fashion trends στο salon management. Η επιτυχία του περιοδικού, οδήγησε στην εξάπλωση σε άλλες χώρες όπως και στο νέο Estetica Ιαπωνίας, το 1958, το οποίο ακολούθησαν οι εκδόσεις του Περού, της Λατινικής Αμερικής και της Μέσης Ανατολής το 1962-1963.

   

  Έκτοτε, το περιοδικό εξαπλώθηκε σε συνολικά 26 χώρες, ανάμεσα στις οποίες, εδώ και 13 χρόνια, είναι και η Ελλάδα.

   

   

   

  Επικοινωνία

   

  ESTETICA HELLAS

   

  Direction Business Network

   

  Μικράς Ασίας 43, 152 33 Χαλάνδρι

   

  Τηλ.: 210-7712400

   

  Fax: 210-778509

   

  email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

   

   

   

  ΦρύνηΛάτου

   

  ΔιευθύντριαΈκδοσης

   

   

   

  ESTETICA INTERNATIONAL NETWORK

   

  Edizioni Esav-Via Cavour, 50_10123 Torino ( Italy)

   

  Tel +39 011 83921242 Fax +39 011 8171188

   

 • Hλίας Zάρμπαλης: Focus στον πελάτη 22 Απρίλιος 2019

  Με πολλές επιτυχίες και μια καριέρα στο χώρο της κομμωτικής, που πολλοί θα ήθελαν ο Ηλίας Ζάρμπαλης μιλά αποκλειστικά στο Estetica

Copyright © 2012 | All rights reserved • PAPALIOS KONSTANTINOS & CO - DIRECTION BUSINESS NETWORK | email:info@esteticahellas.gr login | Powered by coolshop

popup - Wisepops - script

cookies - GR