top news

NEWS

TAKE CONTROL NOW

Πέμπτη, 14 Ιούλιος 2022 11:46

ΑΥΤΟΕΞΕΤΑΣΗ. ΚΑΘΕ. ΜΗΝΑ Στην ghd, εδώ και 18 συναπτά χρόνια στηρίζουμε τους κοινωφελείς οργανισμούς παγκοσμίως που ασχολούνται με τον καρκίνο του μαστού, έχοντας ως σήμερα συγκεντρώσει ποσά άνω των 22 εκατομμυρίων δολαρίων.

 

Εδώ και δύο χρόνια, έχουμε αναλάβει την αποστολή να ενθαρρύνουμε τις νέες γυναίκες ανά τον κόσμο να μην αμελούν την προληπτική εξέταση μαστών ανά τακτά χρονικά διαστήματα.

Γιατί έχει σημασία αυτή η αποστολή; Γιατί, σε πρόσφατη έρευνα, το 40% των γυναικών ηλικίας 18-24 που ρωτήθηκαν δεν υποβάλλονται σε τακτική αυτοεξέταση μαστού!

Δύο από τα χαρακτηριστικά που έχουν τη δυνατότητα να διαμορφώσουν το πως βλέπει μια γυναίκα τον εαυτό της - το στήθος και τα μαλλιά της - μπορούν να επηρεαστούν από τον καρκίνο του μαστού.

Ως φυσική συνέχεια και εξέλιξη της περσινής επιτυχημένης καμπάνιας, η κολεξιόν της ghd για το 2022 περιλαμβάνει το μήνυμα Take Control Now σε όλα τα limited edition εργαλεία styling της, υπενθυμίζοντας σε όλες τις γυναίκες να αυτοεξετάζονται Κ

ΑΘΕ. ΜΗΝΑ. BODY & BREAST POSITIVITY

Η καμπάνια ευαισθητοποίησης για την ενημέρωση σχετικά με τον καρκίνο του μαστού έχει ως κεντρικό μήνυμα το breast positivity, ή αλλιώς την θετική αποδοχή απέναντι στο στήθος αλλά και πιο γενικά στο σώμα κάθε γυναίκας.

Η αυτοπεποίθηση να υποβάλλεται μια γυναίκα σε τακτικούς προληπτικούς αυτοελέγχους όσο νωρίτερα και συχνότερα γίνεται, μπορεί να κάνει τη διαφορά. Μια γυναίκα στην οποία δεν έχει καλλιεργηθεί αυτό το αίσθημα αυτοπεποίθησης, απ την άλλη, είναι λιγότερο πιθανό να αυτοεξετάζεται, ενώ αν αισθάνεται άβολα ή αμήχανα να ελέγχει το στήθος της, ενδέχεται να καθυστερήσει να συμβουλευτεί τον γιατρό της αν παρατηρήσει κάποια ασυνήθιστη αλλαγή σε αυτό.

Μεγάλο στήθος; Χαλαρό; Μικροσκοπικό; Καθόλου στήθος; Δεν έχει σημασία! Πάντα απαιτείται έλεγχος! Πρέπει να παρακινήσουμε τις γυναίκες να ξεκινήσουν να συζητάνε περισσότερο για την υγεία, παρά για το μέγεθος, του στήθους τους, ώστε να αποκτήσουν τόσο την αυτοπεποίθηση όσο και την εκπαίδευση για ΑΥΤΟΕΞΕΤΑΣΗ. ΚΑΘΕ. ΜΗΝΑ.

Για πληροφορίες για την καμπάνια αλλά και για να μάθετε περισσότερα για την αυτοεξέταση στήθους: ghdhair.com/gr/ & ghdhairgreece στο Instagram. Για κάθε αγορά από την ροζ limited edition κολεξιόν, έως 10€ πηγαίνουν στον Πανελλήνιο Σύλλογο Γυναικών με Καρκίνο Μαστού Άλμα Ζωής. #ghdpink #takecontrolnow

Η κολεξιόν αποτελείται από το ghd helios™ επαγγελματικό σεσουάρ μαλλιών, το βραβευμένο ghd platinum+™ styler, το ghd gold® styler και, για πρώτη φορά, το limited edition glide hot brush. Κάθε αγορά limited edition pink styler ή hot brush, συνοδεύεται από μια μικρή και βολική θήκη. Όλη η limited edition pink κολεξιόν για το 2022 έχει σχεδιαστεί ώστε να συμπεριλαμβάνει την υπενθύμιση αυτοελέγχου - έτσι, κάθε φορά που φτιάχνουμε τα μαλλιά μας, θυμόμαστε: Take Control Now.

Και ελέγχουμε το στήθος μας. Για κάθε αγορά από την ροζ limited edition κολεξιόν, έως 10€ πηγαίνουν στον Πανελλήνιο Σύλλογο Γυναικών με Καρκίνο Μαστού Άλμα Ζωής #ghdpink #takecontrolnow GHD PLATINUM+™ PINK LIMITED EDITION €299

Εξοπλισμένο με την πρωτοποριακή τεχνολογία Ultra-zone™, η ghd platinum+™ προβλέπει τις ανάγκες των μαλλιών σας και ανταποκρίνεται στον τρόπο που τα χτενίζετε, ελέγχοντας τη θερμότητα πιο αποτελεσματικά από ποτέ, και έτσι υπόσχεται 70% πιο δυνατά μαλλιά, 75% περισσότερη λάμψη και 2 φορές περισσότερη προστασία χρώματος.

GHD HELIOS™ PINK LIMITED EDITION €209 Το ανάλαφρο επαγγελματικό σεσουάρ μαλλιών ghd helios™ με τη μοναδική τεχνολογία Aeroprecis™ μειώνει δραστικά τον χρόνο στεγνώματος και εγγυάται τέλεια αποτελέσματα styling με 30% περισσότερη λάμψη μαλλιών.

GHD GOLD® PINK LIMITED EDITION €229 Μεταμορφώστε την καθημερινότητά σας με το εμβληματικό styler ghd gold®, που θέτει τον πήχη πιο ψηλά από ποτέ. Διαθέτοντας τεχνολογία Dual-zone, ελέγχει την θερμοκρασία από την ρίζα έως τις άκρες των μαλλιών, ενώ είναι σε θέση να προσφέρει πιο κομψά, πιο λεία, και με πιο υγιή εμφάνιση μαλλιά.

GHD GLIDE HOT BRUSH PINK LIMITED EDITION €179 Με την βοήθεια της κεραμικής τεχνολογίας και της τεχνολογίας ιονισμού της ghd glide hot brush, μπορείτε να μεταμορφώσετε τα μαλλιά σας σε δευτερόλεπτα, επιτρέποντας στον εαυτό σας να μένετε λίγο περισσότερο στο κρεβάτι κάθε πρωί.

Υπενθυμίζουμε πως η αυτοεξέταση μαστού αποτελεί συμπληρωματική εξέταση και δεν πρέπει ποτέ να υποκαθιστά τον τακτικό προληπτικό ιατροδιαγνωστικό έλεγχο (κλινική εξέταση, μαστογραφία ή/και υπέρηχο μαστών) που συνιστά ο εξειδικευμένος γιατρός για την υγεία του μαστού. Όλα τα προϊόντα και τα εργαλεία styling είναι διαθέσιμα σε επιλεγμένα κομμωτήρια, και eshops.

Για περαιτέρω ερωτήσεις, επικοινωνήστε με το γραφείο τύπου της ghd: Μικέλα Δημητρέλου Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. και Κατερίνα Ρούβαλη Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

Copyright © 2012 | All rights reserved • PAPALIOS KONSTANTINOS & CO - DIRECTION BUSINESS NETWORK | email:info@esteticahellas.gr login | Powered by coolshop

popup - Wisepops - script

cookies - GR