top news

NEWS

Η L’Oréal Professionnel παρουσιάζει το ΝΕΟ SteamPod 4

Πέμπτη, 24 Νοέμβριος 2022 09:03

Σας παρουσιάζουμε το SteamPod νέας γενιάς.

Πολυχρηστικό επαγγελματικό εργαλείο styling με ατμό για ίσιωμα, κυματισμούς ή μπούκλες σε κάθε τύπο μαλλιών ΥΠΟΔΕΧΘΕΙΤΕ ΕΝΑ ΕΡΓΑΛΕΙΟ STYLING ΓΙΑ ΙΣΙΩΜΑ, ΚΥΜΑΤΙΣΜΟΥΣ Ή ΜΠΟΥΚΛΕΣ ΜΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ. HAIR TECH ΜΕ ΑΜΕΤΡΗΤΕΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ. Σχεδιασμένο να δημιουργεί οποιοδήποτε στιλ χτενίσματος σε οποιονδήποτε τύπο μαλλιών. Καινοτομία στο Beauty Tech, που καθιστά εφικτό κάθε τύπο ομορφιάς στα μαλλιά.

Εδώ και πάνω από 110 χρόνια, η L’Oréal Professionnel Paris αναπτύσσει μια απαράμιλλη, αδιαμφισβήτητη τεχνογνωσία στα μαλλιά αξιοποιώντας την επιστημονική της έρευνα. Φιλοδοξώντας να προσφέρουμε καλύτερη απόδοση για κάθε τύπο & υφή μαλλιών, το 2012 καινοτομήσαμε πέρα από τα παραδοσιακά προϊόντα κάνοντας το πρώτο βήμα στον τομέα του Beauty Tech. Έτσι, γεννήθηκε το SteamPod. Ήταν μια ανατρεπτική κίνηση, σε μια εποχή όπου τα εργαλεία για τα μαλλιά δεν ήταν σε άνθιση όπως σήμερα.

Τότε, υπήρχαν δύο μόνο επιλογές styling: από τη μια τα παραδοσιακά προϊόντα με προσωρινά αποτελέσματα, και από την άλλη η χημική ισιωτική με μόνιμα αποτελέσματα. Με το SteamPod, η L’Oréal Professionnel Paris εφηύρε έναν νέο τρόπο να φορμάρετε τα μαλλιά σας, χάρη στην πατενταρισμένη τεχνολογία ξηρού ατμού για αποτέλεσμα μακράς διάρκειας και την ελευθερία να το αλλάξετε εύκολα.

Το νέας γενιάς SteamPod 4 είναι το πρώτο μας πολυχρηστικό, επαγγελματικό εργαλείο styling. Με τη δύναμη του ατμού και νέα τεχνικά χαρακτηριστικά, εξασφαλίζει ίσιωμα, κυματισμούς ή μπούκλες σε κάθε τύπο μαλλιών, με έως 3x πιο γρήγορο αποτέλεσμα* και 95% λιγότερη φθορά** σε σύγκριση με ένα κλασσικό εργαλείο styling. Για ακόμα μεγαλύτερη βιωσιμότητα, η εξωτερική συσκευασία του SteamPod 4 είναι πιο ελαφριά, φτιάχνεται χωρίς πλαστικό, και περιλαμβάνει προστατευτική θήκη από υλικά υπεύθυνου πορισμού.

Η βιωσιμότητα αποτυπώνεται επίσης στον ανθεκτικό σχεδιασμό του SteamPod 4, το οποίο έχει το χαμηλότερο ποσοστό επιστροφής στην κατηγορία του.Το SteamPod 4 συνεχίζει να ανάγει τα μαλλιά σε μέσο αυτοέκφρασης και σας δίνει τη δυνατότητα να μην περιορίζεστε σε ένα μόνο look. Anne Machet Γενική Διευθύντρια L’Oréal Professionnel Paris Πολυχρηστικό, επαγγελματικό εργαλείο styling με ατμό, για δημιουργία αμέτρητων look. Θέλετε να ισιώσετε τα μαλλιά σας; Να τα κάνετε μπούκλες;

Να τους δώσετε ένα ελαφρύ σπάσιμο; Οι επιλογές είναι απεριόριστες. Σας παρουσιάζουμε το SteamPod 4: την τεχνολογία νέας γενιάς για τη δημιουργία οποιουδήποτε στιλ σε οποιονδήποτε τύπο μαλλιών. Το πιο premium εργαλείο styling μέχρι σήμερα. Αμέτρητα look και επαγγελματικό αποτέλεσμα, χωρίς την αναμενόμενη φθορά. Μια συνεργασία ανάμεσα στην ομάδα Έρευνας & Καινοτομίας του SteamPod, τους επαγγελματίες κομμωτές της L’Oréal Professionnel, και χρήστριες του SteamPod: έτσι δημιουργήθηκε αυτό το εργαλείο styling επαγγελματικής απόδοσης για ίσιωμα, κυματισμούς ή μπούκλες.

Ενισχυμένη τεχνολογία. Σχεδιασμένο χωρίς όρια. Δοκιμασμένο από επαγγελματίες & καταναλώτριες. "Αποστολή μας στο Τμήμα Επαυξημένης Ομορφιάς είναι να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες ομορφιάς των καταναλωτριών μέσω της τεχνολογίας.

Ένας τρόπος να το καταφέρουμε αυτό είναι εφευρίσκοντας νέες τεχνολογίες που να μπορούν να βελτιώσουν τα προϊόντα μας και να ενισχύσουν την απόδοσή τους. Το SteamPod χρησιμοποιεί μια μοναδική τεχνολογία ατμού, με τη βοήθεια της οποίας φορμάρει τα μαλλιά καλύτερα από ό,τι οποιαδήποτε άλλη συσκευή styling μέχρι σήμερα. Η τεχνολογία αυτή είναι αποκλειστικότητα της L’Oréal, και έχει κατοχυρωθεί με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας. Ο ατμός μεταμορφώνει τα μαλλιά αλλάζοντας το σχήμα της τρίχας,ενώ ταυτόχρονα ελαχιστοποιεί τη φθορά."GUIVE BALOOCH, Επικεφαλής Επαυξημένης Ομορφιάς στο Τμήμα Έρευνας & Καινοτομίας "Η απόδοση του SteamPod 4 βασίζεται σε τρία στοιχεία: πρωτίστως στον ατμό, και έπειτα στις θερμαινόμενες πλάκες και στις χτένες που εξασφαλίζουν μέγιστη απόδοση.

Είναι μια αλυσιδωτή διαδικασία,πατέντα της L’Oréal Professionnel: πρώτα η χτένα, μετά ο ατμός, και μετά οι πλάκες. Έτσι, επιτυγχάνεται βέλτιστο αποτέλεσμα – είτε πρόκειται για ίσιωμα, είτε για κυματισμούς, είτε για μπούκλες." "MARINE BOUAZIZ, Εργαστήριο Έρευνας & Καινοτομίας για το L’Oréal SteamPod Για πιο σμιλεμένες μπούκλες: ο νέος μεταλλικός οδηγός για μπούκλες.Για να σας δώσουμε τη δυνατότητα να δημιουργείτε πιο σφιχτές μπούκλες,προσθέσαμε στο SteamPod 4 έναν μεταλλικό οδηγό περιμετρικά της συσκευής, και προσαρμόσαμε τις θερμαινόμενες πλάκες έτσι ώστε να εξασφαλιστεί μια πιο μικρή και πιο ζεστή γωνία που να δίνει πιο σμιλεμένο σχήμα στις μπούκλες. Styling για κάθε τύπο μαλλιών: ένα σετ 3 χτενών που βελτιστοποιούν τον ατμό.

Επιλέξαμε τρεις χτένες διαφορετικών μεγεθών που εξασφαλίζουν καλύτερη διάχυση του ατμού σε κάθε τύπο μαλλιών και σας επιτρέπουν να δημιουργήσετε οποιοδήποτε look. Για βέλτιστη απόδοση τόσο στο ίσιωμα όσο και στις μπούκλες, η χτένα ευθυγραμμίζει όλες τις τρίχες ώστε τα μαλλιά να είναι στη σωστή θέση και να εξασφαλιστεί πιο πειθαρχημένο αποτέλεσμα. Οι τρεις χτένες έχουν διαφορετικό αριθμό δοντιών – πιο αραιά ή πιο πυκνά δόντια–, ώστε η χρήστρια να μπορεί να επιλέξει την ιδανική χτένα για τον δικό της τύπο μαλλιών. Για την ανάπτυξη του SteamPod νέας γενιάς, απευθυνθήκαμε σε χρήστριες του SteamPod 3 προκειμένου να παρατηρήσουμε πώς το χρησιμοποιούν στα μαλλιά τους. Εκτός από αυτές τις ποιοτικές δοκιμές, που περιελάμβαναν ατομική παρατήρηση περισσότερων από 60 χρηστριών του SteamPod, το SteamPod 4 δοκιμάστηκε επίσης από επαγγελματίες κομμωτές της L'Oréal σε κάθε στάδιο ανάπτυξής του –από το πρωτότυπο μέχρι το τελικό μοντέλο.

Τα πάντα για την τεχνολογία ατμού. Ενισχυμένη τεχνολογία. Πατενταρισμένη τεχνολογία ατμού. Το SteamPod 4 διαθέτει τη μοναδική τεχνολογία ατμού της L’Oréal Professionnel Paris:συνεχής ροή ξηρού ατμού που παρέχεται από μια ειδική αντλία εξασφαλίζοντας σταθερό ρυθμό ροής στα 0,8 g ξηρού ατμού ανά λεπτό – τον βέλτιστο ρυθμό για αποτέλεσμα υψηλής απόδοσης στα μαλλιά.

Με 11% μεγαλύτερες πλάκες από ό,τι το SteamPod 3. Για να φτάνετε 30% πιο κοντά στη ρίζα.Για τέλεια εφαρμογή σε κάθε τύπο μαλλιών ανεξάρτητα από την πυκνότητά τους, κάτι πολύ σημαντικό για τα μαλλιά τύπου 5 & 6, δηλαδή τα σγουρά και άφρο μαλλιάπου έχουν πολύ όγκο. Όσο πιο σγουρά τα μαλλιά, τόσο καλύτερη η απόδοση. Το ενσωματωμένο δοχείο νερού σας επιτρέπει να φορμάρετε μέχρι και 192 μέτρα μαλλιών χωρίς ναχρειαστεί να το ξαναγεμίσετε.

Για μέγιστη ασφάλεια, η συσκευή απενεργοποιείται μετά από 30 λεπτά αδράνειας. Το πλήρως περιστρεφόμενο καλώδιο έχει επαγγελματικό μήκος 2,5 μέτρων διευκολύνοντας τις κινήσεις σας και το styling. Πιο λεπτή και στρογγυλεμένη πάνω πλάκα, για πιο καλοσχηματισμένες μπούκλες. 3 ρυθμίσεις θερμοκρασίας για να είναι κατάλληλο για κάθε τύπο μαλλιών. Η θερμοκρασία ελέγχεται 250 φορές το δευτερόλεπτο, για να διασφαλίζεται η ακριβής θερμοκρασία στις πλάκες.

Copyright © 2012 | All rights reserved • PAPALIOS KONSTANTINOS & CO - DIRECTION BUSINESS NETWORK | email:info@esteticahellas.gr login | Powered by coolshop

popup - Wisepops - script

cookies - GR