top news

NEWS

INSPIRATION DAYS 2022 BY L'Oréal Professionnel Paris!

Τρίτη, 06 Δεκέμβριος 2022 23:20

H L’Oréal Professionnel πραγματοποίησε τα Inspiration Days φέρνοντας ακόμα πιο κοντά την έμπνευση και την εκπαίδευση σε εκατοντάδες κομμωτές! Από νέες τάσεις και εκπαίδευση σε κούρεμα & χρώμα μέχρι ενδυνάμωση των επιχειρηματικών δεξιοτήτων για την ανάπτυξη του κομμωτηρίου, τα Inspiration Days είχαν κάτι ξεχωριστό να παρουσιάσουν κάθε φορά.

Μέσα σε 45 ημέρες η απόλυτη ομάδα experts ταξίδεψε σε Λάρισα, Καλαμάτα, Ηράκλειο Κρήτης και μοιράστηκε πολύτιμες γνώσεις με περισσότερους από 850 επαγγελματίες κομμωτές. Τα Inspiration Days κορυφώθηκαν στην Αθήνα με το μεγαλύτερο κομμωτικό show της χρονιάς που πραγματοποιήθηκε στις 31 Οκτωβρίου στον εμβληματικό χώρο της Εθνικής Λυρικής Σκηνής.

Τι είδαμε σε Λάρισα, Καλαμάτα και Ηράκλειο Πρώτος μας σταθμός η πόλη της Λάρισας στις 19 Σεπτεμβρίου! Η ημέρα ξεκίνησε με πολλή ενέργεια, με την ομάδα της L’Oréal Professionnel να δίνει τον παλμό των νέων τάσεων και όλων των δράσεων που πραγματοποιεί η μάρκα. Στη συνέχεια, οι #LOREALPRO artists Τίνα Στεργιοπούλου & Αγάπη Στυλίδου μοιράστηκαν με το κοινό τα νέα trends και προτάσεις χρώματος με έμπνευση το French Glossing Bronze & το French Balayage, που θα αγαπήσουν και θα υιοθετήσουν οι γυναίκες το χειμώνα!

Ο Σταύρος Λιάρος, #LOREALPRO Creative Content Creator, παρουσίασε τεχνικές κουρέματος που αναδεικνύουν την προσωπικότητα κάθε γυναίκας και το χρωματικό αποτέλεσμα, ενώ η HCF Hellas με τους Σταμάτη Καραΐσκο και Θέμη Καλατζή on stage δημιούργησε δύο εντυπωσιακά χτενίσματα, προσφέροντας έμπνευση και ιδέες. Κοντά μας ήταν η Τζέννυ Καμαράδου, εργασιακή ψυχολόγος & Διευθ. Σύμβουλος Salon Proactive έδωσε χρήσιμες συμβουλές και προτάσεις για την προβολή και ανάπτυξη του κομμωτηρίου.

Μετά την πόλη της Λάρισας, ο 2ος σταθμός της ομάδας ήταν η Καλαμάτα. Περισσότεροι από 100 κομμωτές έδωσαν το «παρών» και είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν μια μοναδική εκπαιδευτική εμπειρία!

Ο αγαπημένος international artist Bertram K. εντυπωσίασε το κοινό τόσο με τις τεχνικές κουρέματος που παρουσίασε, όσο και με την -ξεχωριστή όπως πάντα- σκηνική παρουσία του. Σταθερές στο κομμάτι του χρώματος, οι #LOREALPRO artists Τίνα Στεργιοπούλου & Αγάπη Στυλίδου που μοιράστηκαν όλα τα νέα trends καθώς και προτάσεις χρώματος με έμπνευση το French Balayage και το French Glossing Bronze, τη νέα τάση για λάμψη με τη δύναμη των ζεστών αποχρώσεων. Τέλος, μαζί μας και στο 2ο #InspirationDay ήταν η Τζέννυ Καμαράδου για επιχειρηματική καθοδήγηση με απτά αποτελέσματα για την απόδοση του κομμωτηρίου.

Τελευταίος σταθμός το Ηράκλειο Κρήτης για δύο μοναδικές ημέρες! Στις 17 Οκτωβρίου, περισσότεροι από 150 κομμωτές είχαν την ευκαιρία να ζήσουν την εκπαιδευτική εμπειρία του #InspirationDay. Η ημέρα ξεκίνησε δυνατά, με καλωσόρισμα από την ομάδα της L’Oréal Professionnel. Τη σκυτάλη πήραν οι #LOREALPRO artists Τίνα Στεργιοπούλου & Αγάπη Στυλίδου.

Το χαρισματικό δίδυμο Κωνσταντίνος Σκλαβενίτης & Γιώργος Δούκας μοιράστηκαν τεχνικές κουρέματος που δίνουν κίνηση στα μαλλιά κάθε γυναίκας και αναδεικνύουν την τεχνική χρώματος, ενώ η Μαρία Δρετάκη, Δημιουργική Διευθύντρια HCF Hellas, εντυπωσίασε το κοινό παρουσιάζοντας ιδιαίτερες προτάσεις και ιδέες για χτένισμα, που μπορεί να υιοθετήσει κάθε κομμωτής. Στο κομμάτι της επιχειρηματικής εκπαίδευσης κοντά μας ήταν ο Γιώργος Σπανός, Διευθ. Σύμβουλος Sage Solutions, που εστίασε στην επιχειρηματική ανάπτυξη του κομμωτηρίου και στο πως οι προσωποποιημένες υπηρεσίες είναι ένας ισχυρός σύμμαχος για την κερδοφορία του κομμωτηρίου.

Η επόμενη ημέρα ήταν αφιερωμένη σε hands on εκπαίδευση από την Αγάπη Στυλίδου και την Τίνα Στεργιοπούλου, που «απογείωσαν» την έμπνευση των καλεσμένων! Inspiration Day στην Εθνική Λυρική Σκηνή! Στις 31 Οκτωβρίου τα Inspiration Days κορυφώθηκαν με ένα μοναδικό show στην Εθνική Λυρική Σκηνή εκεί όπου «χτυπάει» η καρδιά της τέχνης.

Είκοσι κορυφαίοι διεθνείς και Έλληνες hair artists βρέθηκαν στο ομορφότερο stage της Ευρώπης και έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό για να εμπνεύσουν και να εντυπωσιάσουν τους καλεσμένους. Στην Ελλάδα βρέθηκε για πρώτη φορά η Harriet Stokes, βραβευμένη colourist και L’Oréal Pro Global Artist, που μοιράστηκε τη δική της προσέγγιση στο French Balayage και έδωσε χρήσιμες τεχνικές συμβουλές που αναβαθμίζουν τις γνώσεις, την εξειδίκευση και τις υπηρεσίες κάθε κομμωτηρίου.

Η ομάδα της HCF Ελλάδος παρουσίασε δύο θεαματικά avant-garde shows που μας ταξίδεψαν στη μαγεία της υψηλής κομμωτικής τέχνης: το The Art-chitecture Show το που είχε παρουσιάσει η Καλλιτεχνική Ομάδα της HCF στο Folies Bergère και τη συλλογή “I love Paris” AW 2022/23. Οι #LOREALPRO artists εντυπωσίασαν με τις υψηλού επιπέδου δημιουργίες σε χρώμα και styling, δίνοντας ιδέες για απόλυτα προσωποποιημένα looks που αναδεικνύουν την προσωπικότητα και το στυλ κάθε πελάτισσας.

Στη σκηνή βρέθηκε και η Τζέννυ Καμαράδου, εργασιακή ψυχολόγος & Διευθ. Σύμβουλος Salon Proactive, με συμβουλές επιχειρηματικής ενδυνάμωσης για την αύξηση κερδοφορίας και την ανάπτυξη του κομμωτηρίου. Η βραδιά έκλεισε με το συγκλονιστικό finale show του Christophe Gaillet, Καλλιτεχνικού Διευθυντή Haute Coiffure Francaise που «μάγεψε» τους καλεσμένους με ένα απόλυτα αναπάντεχο avant-garde show.

Copyright © 2012 | All rights reserved • PAPALIOS KONSTANTINOS & CO - DIRECTION BUSINESS NETWORK | email:info@esteticahellas.gr login | Powered by coolshop

popup - Wisepops - script

cookies - GR